Přejít na obsah

Malotraktor Mates

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Malotraktor Mates

  1. Ahoj Dave. Díky za odpověď a za instruktážní video a návod. Nejhorší na tom je že máš milion pojištění a nesmyslů a když ti tohle někdo udělá a nenechá ani lístek s telefonem je ti celé pojištění na H@₩%@. A pak abys lakýrníka a detailera hledal......... ... PS nevíte o někom Praha a okolí ?
  2. Prostředky nemám takže budu hledat v okolí....... díky.
  3. Ahoj diky za rady tady jsou fotografie.
  4. Ahoj Díky za radu každopádně vyzkouším.
  5. Zdravím dnes odpoledne jsem si všiml že mi ,,někdo,, na parkovišti odřel lak. Není to hluboký škrábanec ale ,,jen,, takové to škrábnutí lesklého povrchu. Poradíte mi někdo čím a jak to zacelit ? Popřípadě jestli lze rozleštit a čím? Barva stříbrná metalíza. Díky moc
  6. No ty kraso tohle je mazec ty jsi úplná knihovna ......
  7. Po radách zde o vás jsem přemýšlel o 215/40 R 17 . Prakticky to největší co je v TP zapsáno. Akorát nevím co znamená zbytek čísel v TP např. 87V 7Jx17 ET46..... ?
  8. Díky za radu . Momentálně jezdím více delší trasy. Takže to vypadá tedy na r17. Zimní bych nechal r15 jsou nové a disky tam nechám ty či už mám . Máš třeba skušenost s konkrétními r17 disky?
  9. Zdravím Letos dojíždím letní obutí na r15. Přemýšlím zda má smysl nové pneu koupit i s koly. Pokud ano jsou vhodnější r15,r16,r17 ? V TP jsou zapsané všechny. Uvažoval jsem nad r16 215/45 . Máte s tím někdo zkušenosti? Motorizace 1.4 tdi. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...