Přejít na obsah

Legalize

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Legalize

  1. Zjistil jsem, že mi auto zrychleně bliká blinkrama, pokud ho jakkoli zamknu a je uvnitř rozsvícená nějaká lampička. Přitom problikává Maxidot, na němž je zobrazena indikace otevřeného kufru a problikává i samotná lampička. Po odemčení ten cirkus přestane. Mám na autě nakódováno spoustu věcí přes Caristu nebo CarScanner, nevím zde to nesouvisí. Máte tušení, kde hledat problém?
  2. O problému s hadičkami vím. Už jsem utlumoval hadičky vzadu, kde vcházejí do nosníku, v nosníku i pod kapotou v předu. Toto mi v ničem nepomohlo a není to můj případ. Teď mi v pravých dveřích občas lehce chrastí a z dveří to rezonuje, jak jsem psal, někde kolem 2000 otáček při první jízdě se studeným autem to po čase začne dělat. Pak přestane a už se to většinou ten den neděje. Tato rezonance se objevila po zásahu v servisu, kdy nějak "uchycovali" lanko stahovačky.
  3. Objednal jsem nový ventilátor topení - originální díl ze Škoda-díly.cz. Na jedné lopatce ventilátoru byla nacvaklá malá kovová sponka s kontrazoubkem. Mám to tam nechat? Je to nějaké vyvážení či co? Na původním originálním ventilátoru Valeo nic takového nebylo.
  4. V servise mi v rámci řešení nejrůznějších zvuků a drnčení v interiéru nějak "přitáhli" nebo "uchytili" lanko stahovačky ve spolujezdcových dveřích. Od té doby ale občas dochází k drnčení až rezonanci dveří, které je mnohem silnější než dříve. Věděli byste někdo, co v tom servise mohli s lankem provést? Měl jsem dole tapec, dotáhl jsem šrouby, které drží stahovačku, ale nepomohlo to. https://uloz.to/tamhle/IlsXb87IAYfE#!ZGuuZmR1Amt4AGN4BGD5ZGN0LmZ0EJMMDJbjMUcDMmAlZzH2
  5. A ještě dotaz. Údajně O III po faceliftu už na takové problémy s drnčením a pazvuky v interiéru netrpí. Můžete to někdo potvrdit?
  6. ... ještě abych byl kompletní, tak mi po jednom vrácení auta z autor. servisu začala při jízdě vyloženě (plastově) vrzat vyklápěcí schránka, která je vlevo na palubce u řidiče (za ní jsou pojistky) - vymezil jsem ji a utěsnil pomocí nalepovacích "filcíků"
  7. Mám OIII 2.0 TDI 110 kw, 2016, kterou jsem koupil ojetou s cca 95.000 najetými km. Po krátkém čase mi začalo drnčet před řidičem v oblasti budíků. Zdrojem byl kolenní airbag řidiče. Vyřešili mi to v autorizovaném servisu. Po čase to ale začalo znova a znova to vyřešili v jiném autorizovaném servise. Teď to začíná opět a zatím jsem to vyřešil kouskem molitanu zastrčeným mezi plastem palubovky a tím airbagem. Při prvním zákroku mi poškodili (uvolnili) plast palubovky u toho airbagu a při druhém ho už utrhli úplně. Teď ho tam mám přidělaný dvěma stahovacími páskami. Dále mi klepal držák parkovacího lístku - vyřešeno zastrčením kousku papíru mezi držák a A sloupek. Dále mi drnčela utržená pružina ve dveřích řidiče, která napomáhá vracet kliku. Že je to tím, mě upozornili v autorizovaném servise, ale neobtěžovali se to vyřešit (prý by se musel vyměnit celý tapec, jehož pevnou součástí je i klika s pružinou a ten stojí 8.500 Kč) - vyřešil jsem kouskem molitanu zastrčeným do dírky mezi tapcem a klikou. Drnčela mi i palubovka někde nahoře uprostřed, hlavně když jsem měl přes středový výduch ventilace nainstalovaný držák mobilu (kvalitní a drahý Brodit). Nějak to pořešili v autorizovanám servisu, ale s držákem to opět začalo drnčet, tak jsem zvolil jiný typ s přichycením na čelní sklo. Pak mi ještě podrncávalo něco ve spolujezdcových dveřích, při sundání nohy z plynu a klesání otáček. Někdy to znělo spíše jako z B sloupku. V autorizovaném servise mi nějak přitáhli lanko stahovačky. Od té doby se mi děje zvláštní věc. Většinou tak po 10 minutách první jízdy v určitý den mi začnou rezonovat dveře spolujezdce při cca 1800 - 2000 otáčkách. Po nějaké době se to utiší a pak už se to ten den při dalších jízdách neděje. Další den znova. Měl jsem již sundaný tapec spolujezdcových dveří, ale nevím přesně jak se dostat ke stahovačce a co kde případně vypodložit. Zvuk se ozývá jakoby z míst, kde je reproduktor. Asi oddělat reproduktor a podívat se tam? Nebo reklamovat opravu v autorizovaném servise? Přikládám odkaz na foto a video. Budu rád za vaše rady a postřehy. https://uloz.to/tamhle/IlsXb87IAYfE#!ZGuuZmR1Amt4AGN4BGD5ZGN0LmZ0EJMMDJbjMUcDMmAlZzH2 Z celé situace jsem dost nešťastný navíc při každé demontáži interiéru (mnou, ale i pracovníkem autorizovaného servisu) se něco poškrábe, ulomí nějaký zácvak apod. Vůbec jsem zklamaný celkovou kvalitou a provedením interiéru.
×
×
  • Vytvořit nový...