Přejít na obsah

machmo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení machmo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. machmo

    Kolébka

    Zdar hoši, bude pasovat kolébka ze Š. 120 na 130? Předek asi bude stejný, ale zadek bude chtít asi nějakou úpravu. Kolébku budu mít půjčenou, tak nerad dělal do ní velké zásahy. Máte někdo s tím zkušenost?
  2. Je mi jasný, že to není přesný popis, ale myslím si, že číňani to mají na jedno brdo. S tím restartem to není špatný nápad. Mě šlo o to, jestli se v tom někdo nehrabal, nebo neměl konkrétní zkušenost. Je to tento bazmek. http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/02/74/18/1502741847
  3. Ani jeden ovladač nefachá, zradu bych viděl u přijímače. Návod je pouze pro připojení. To je instalováno dobře, měsíc bez problému, až včera nic.....
  4. Zdar hoši, kámoš má na O1 dodělávané univerzální dálkové ovládání (něco podobného co se prodává na Aukru). Měsíc bez problému a včera ani jeden ovladač nefachá. Problém bude asi v přijímací krabičce, diody na klíčích svítí. Uměl by to někdo opravit, nebo to mám vyhodit.Díky za radu.
  5. Odpoj na chvíli baterku.Po připojení by to mělo být OK.
  6. Předface ukazuje po půl stupni !!!
  7. Jasně, v sobotu na to vlítnu.
  8. Výztuhu face už mám, tak řezat nic nemusím a po matkách se poohlídnu. Kluci dík.
  9. Zdar hoši, chci o víkendu překopat octuli do face kabátu a někdo tu psal, že jsou potřeba rozpínací matky (7ks.) na přední výztuhu. Nevíte někdo co je na tom pravdy?
  10. Myslím, že je potřeba kabel a PC. Já to vyřešil novým ovladačem, starý může kleknout kdykoliv. Ty starý ovladače moc nevydrží.
  11. Měl jsem stejný problém. -můžeš koupit starý funkční a nakódovat -ve škoda servisu jsem platil 1414kč za novou dálku. Řešil jsem to novým ovladačem, nebavilo mě se s tím vztekat.
  12. Origo jsem nedával, koupil jsem za tiskara asi polskej, vyvrtal jsem malou dirku u předního čela na odkapávání vody a zatím spokojenost. Ale chce si to pohrát s vystředěním na konzoli .
  13. Viděl bych to na špatné uložení výfuku nebo vysypané přepážky v něm. Mě to taky rezonovalo mezi 2.5 až 3 tis.otáček, vyměnil jsem zadní tlumič , vyladil uložení a mám klid.http://forum.skodahome.cz/style_emoticons/default/bleh.gif http://forum.skodahome.cz/style_emoticons/default/bleh.gif
  14. Viděl bych to na povolený řemen (drážkovaný)
×
×
  • Vytvořit nový...