Přejít na obsah

pedky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pedky

  1. Zdravim, po mé zkušenosti s turbem Ti mohu napsat jen to, že podobný problém jsem také řešil, po delší době v tahu mi motor přeskakoval do náhradního režimu, a tento problém vyřešil můj mechanik tím, že turbo rozebral a frézkou vyčistil plošky, po kterých se pohybuje přívěrová klapka. Věř nebo ne, závada odstraněna a již mám najeto cca. 50 tis km a mám stále klídek. Ale po jízdě dodržuji radu, min 3 min po končení jízdy nechat motor ve volnoběhu aby se turbo /olej a splodiny z turba / vypláchnul a po schladnutí se nenapekl. Věřím že ti má rada pomůže a milček bude dál tahavý bez problémů. Zdraví tě Pedky
  2. Vážení kolegové, po malé odmlce jsem tu zase s prosbou o radu, co DĚLAT? Při jízdě se mi někdy rozsvítí kontrolka sepnutí ASR a v tu chvíli motor začne škubat a a když zastavim, kontrolka stále svítí a motor jde na tři válce. Musím vypnout klíčkem a znovu motor natočit a opět se jede v pohodě. Dělá mi to občas. Můžete mi poradit, co to může být a popř. jak toto odstranit??????? MOOC DĚKUJI za každou možnost opravy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Zdravím kolegové z fora, tak nevím koho bych z politické scény raději viděl ve vládě, všichni jsou to akorát vyžírky a pod štítem, jak se snaží pomáhat nám voličům, akorát hrabou do svých tučných kont a ostatní je vůbec nezajímá. Tak nejraději bych nedal hlas vůbec nikomu, jsou to lumpové.
  4. Zdravím přátelé, skoro po roce, kdy jsem díky Vašim podnětům vyřešil problém u venkovní teploty klimatroniku, mám další. U mazlika začalo zlobit turbo. Při zaberu mu to trvá delší dobu a při tom vydává divné zvuky /něco mezi netěsností výfuku a suchého ložiska\. A spotřeba se taky v průměru o 2 litry zvedla. Pánové,poradíte co s tím? Díky za každou rozumnou radu
  5. Vážení kolegové, tak konečně je závada odstraněna. Jednalo se o závadu čidla ve výparníku topení, které vykazovalo sice min. odchylku při kontrole na VAGU, tak po pracné výměně uvedeného čidla klimatronic začal pracovat jak má. DĚKUJI Všem za pomoc při rozluštění této závady a přeji hezké prožití vánočních svátků a v příštím roce hodně odjetých kilometrů bez závad!!!
  6. To mam smulu, ale i takto po netu mi mužeš vnutit myšlenku, co a kde hledat za chybu. Zda by ti to NEVADILO. Jsem vděčný za každou radu, protože ta závada mně strašně s...... ! Tak zatím děkuji a snad mi daš další nápady, co s tím. ještě jednou díky.
  7. Zdravim, přátelé, kteří se zajímate společně se mnou o mé téma. Vážení, tak v autorizovaném servisu proběhla kontrola na Vagu /nic se neukázalo/, tak i kontrola drátů + proměření odporu vedení /opět se nic nenašlo/, tak servis žádá opět o technickou pomoc výrobce. ZÁVADA NEODSTRANĚNA !!! Vážení, prosim, nemáte ještě někdo zkušenost a nemůžete mi prosím nějak pomoci při hledání této zapeklité závady? Zatím dík a s pozdravem Pedky
  8. Kolegové z fora, moc vam děkuji za rady, a pro Vaši info., auto bylo na diagnostice ve zn. servisu AUTO CB, a tady nevědí co s tím. Údajně zažádali o radu do Škoda auto Ml. Boleslav o technickou pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Závada N E N Í odstraněna. Prý zkontrolovali čidla, panel a stále to nejde. Dal jsem jim Vaši radu a to vůbec nebrali vážně. Tak teď se čeká, co poradí pomazané hlavy z Ml. Boleslavy. Necham se překvapit a když to nezvládnou, zkusím zkontaktovat někoho z fóra, okolí Č. Budějovic, zda to dokáže. Výsledky samozřejmě z v e ř e j n í m .
  9. Takže musim někam do servisu, kde mají diagnostické zařízení a než udělají výměnu drahých dílů, požádat o diagnostiku. Je to tak?
  10. No to je ten problém. Teplota na panelu ukazuje stejné venkovní hodnoty jako na displeji u budíků. Ale obě hodnoty jsou tak o 7 - 10 st. C nižší, než skutečně jsou. hmm jediný co je pro mě divný je to proč ti chce někdo menit budíky budíky jen zobrazují to co zobrazuje klimatronik a klimatronik zobrazuje teplotu která je vypočítaná z teplot venkovního čidla a čidla teploty nasávaného vzduchu jako kontrolu této teorie bych VAGem načetl klimatronik v bloku měřených hodnot navolil kanál 006 a pozoroval hodnoty v poli 2 a 3 měli by být cca stejné pokud je jedna výrazně jiná (špatná) tak je čidlo špatné No jo, ale čidlo pod nárazníkem bylo vyměněno minulý týden a venkovní teplota stále nesouhlasí ani na panelu klima a ani u budíků. A jenž jsem absolutní laik, nevím co s tím / myslim radu od <Vaša>.
  11. No to je ten problém. Teplota na panelu ukazuje stejné venkovní hodnoty jako na displeji u budíků. Ale obě hodnoty jsou tak o 7 - 10 st. C nižší, než skutečně jsou.
  12. No tak to jsem si myslel, ale věřil tomu, že mě to vyjde levněji. Za kolik Kč se dá ten panel pořídit? Já o žádných úpravách nevim, jen byl měněný přední nárazník. Myslíš že tam se stala nějaká chyba? Díky za odpověď no pokud je měnen nárazník tak asi bude problem tam ...je tam to čidlo:-)))))) ale muže toho být víc........panel se dá sehnat rozumě.....jeden mám i hned a čidlo se dá také odskoušet......... Ano, náraznik byl měněn, čidlo také / v autorizovaném servisu!/, píše mi to tak o 7 - 10 st.C méně. Bylo mi řečeno, že to je v panelu a je třeba toto vyměnit. Myslíš že to tak je? Údajná cena panelu vychází kolem 7.tis. Kč. Tak stále nevim, co s tím. Díky za odpověď.
  13. No tak to jsem si myslel, ale věřil tomu, že mě to vyjde levněji. Za kolik Kč se dá ten panel pořídit? Já o žádných úpravách nevim, jen byl měněný přední nárazník. Myslíš že tam se stala nějaká chyba? Díky za odpověď
  14. Nemáte někdo zkušenosti z odstranením závady klimatronicu u skody octavia r.v.2003. kde spatně ukazuje venkovní teplotu. Po výměně čidla je to stale stejné. Neporadíte prosim, co s tím???????? Díky pedky
×
×
  • Vytvořit nový...