Přejít na obsah

Sudetak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 424
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Vše zveřejněné uživatelem Sudetak

  1. Dík, teď je to pěkně vidět, hold fotka za tisíc slov 🙂
  2. Fotka té páčky v detailu by byla super 🙂
  3. Pokuď ta čísla pro O4 sedí, tak jsou v Etce uvedeny například v Audi A5, jsou zde vyobrazeny (typ 4PK). Takže objednat u Audi, nebo například zde : https://www.lkq.cz/Product/VAG-8K0882602B4PK/1002905681
  4. Dle videa to vypadá, že vložku drží v klice nějaký pojistný kroužek nebo něco takového.
  5. Mám starší P(etku) a v ní není odkládací schránka pod sedadlo pro Octavii IV vůbec vyobrazena.
  6. Já sem otočil šroubem v garáži.
  7. Není ten díl nesmyslné číslo? Koncern snad tuto kombinaci kódů nepoužívá, není to spíš 3AA 907 155 ?
  8. V ETCE je dáno, který typ motoru na CNG, z kterého konkrétního modelového roku má BOSCH nebo NGK.
  9. Tak sem našel zálohu z VCDS a u mě je výše uvedená hodnota nastavena takto: IDE04456-Vysychání brzdových kotoučů,středně ,1
  10. Dá se snad nastavit úroveň intenzity přibrždění resp. doba brždění pro oschnutí brzd.
  11. Právě o této funkci brzd sem se chtěl též zmínit. V dnešní době "zkušených" kodérů, kteří zkouší na autě všechny skryté funkce je možné, že se v tom někdo vrtal. Nepíšeš zda máš auto od novoty či je po někom. V tomto případě bych zkusil opravdu zkušeného člověka přes kódování, aby tuto možnost vyloučil. Trochu by tomu napovídalo, že ve výpisu z diagnostiky není žádná chyba - je to fičura navíc. Navrhuji Ferdu je to profík.
  12. Takže jste to vyřešil tím, že nebudete používat stěrače za deště ?
  13. Možná bych se ještě optal na octaviaclub.cz fóru, pokuď se ti nikdo neozve.
  14. Tak jednoduše ověřit vysunutím zadní odkládací schránky, tam je ventilační rozvod vidět.
  15. No myslím, že si s tím má autorizovaný servis poradit a ne ti oznámit, že to nesmú. Nejde o to zda něco robí s CNG, ale zda je jejich servis připraven přijmout auto na CNG (vybavení servisu ohledně zabezpečení) a to by autorizovaný servis být "měl". Budeš se muset obrátit na importéra Škoda Auto na Slovensku ať ti zajistí vhodný servis. Je jejich povinost zajistit servis vozidla, které na Slovensku prodávají.
  16. Nainstaluj origo, nebudeš s jistotou nic takového řešit.
  17. Díky moc wirere, jedna fotka za tisíc slov. Tvý návody jsou vždycky precizní. Uvědomil sem si, že podle tý fotky matici sice nevidím, ale dosáhnu na ní, pouze ale konečky prstů. Takže buď v servisu používají nějaký zalomený klíč anebo vytáhnou zadní ofukovač a zadní rozvod vzduchu. Pak by měl být přístup k matici teoreticky možný. P.S. V servisu by seřízení lan zadní brzdy dle uvedeného postupu v dílenské příručce - tedy s demontáží loketní podpěry, byl náročnější než samotná práce na brzdách. Musí mít nějaký časově přijatelnější postup resp. fígl.
  18. Podívej se o jednu stránku tohoto vlákna zpět, píšu to tam.
  19. Ahoj, nevíte někdo z praxe jak se co nejjednodušeji dostat k matici, která šponuje lana zadních brzd? Na jedníčkové octavii stačilo v loketní opěrce vzadu vyndat popelník a matice byla přístupná pro seřízení lan zadní brzdy. Teď jsem vytáhl v trojkový octavii odkládací schránku vzadu v opěrce, ale k matici se nedostanu. Není snad nutné demontovat celou střední panel s loketkou ? Dík
  20. Mám facelift a kryt již nějaký pátek na autě. Vše OK.
  21. No nejspíš budeš muset jezdit a čekat až se nějaká chyba propíše. Mimochodem mě auto zhasínalo, když bylo ještě studené (zhaslo hned po prvním startu) - odcházela lambda za katem. Ve výpisu se ale chyba ukazovala.
  22. Tak jsem kontroloval v etce kod te lambda sondy a ten máš správný resp. ročník 2013 má za katem pro motor CHPA kod 04E 906 262 A, který je ale už vyběhlý z výroby a náhrada je právě 04E 906 262 DT. Cena origo je teda nechutná (3,8t se slevou). Mrkni na tu starou kdo je výrobce, pokuď to na ní je uvedeno. Jen pro jistotu, před katem je číslo v etce 04E 906 262 N, která též vyběhla z výroby a nyní je 04E 906 262 E. Pokuď si seš jistý s těma lambdama, pak to chce sehnat šikovného diagnostika, který upřesní chybu abysi nemusel měnit díl za dílem.
  23. Souhlasím s výše uvedeným, já ovšem nemohu použít nic jiného (CNG) než originál tedy japonskou lambdu od firmy NTK. Při výměně bych začal tou za katalyzátorem. Napiš prosím tě co máš za kód motoru a ročník výroby.
  24. Vyměnil jsi lambda sondy za správný originální typ ?
×
×
  • Vytvořit nový...