Přejít na obsah

Kolec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Kolec

  • Narozeniny 25.11.1988

Kontaktní metody

  • ICQ
    219626359

Oznámení Kolec

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Kolec

    Kvalita zvuku

    Díky moc za radu a copak to má přesně nalepené přes ty díry ???
  2. Kolec

    Kvalita zvuku

    Měl bych takový dotaz jak zkvalitnit zvuk vycházející z reproduktorů v předních dveřích a jak zabránit rezonaci dveří při vetší intenzitě (vyšší hlučnosti rádia). Jedná se o vůz Škoda Favorit. Dá se nějak něco vložit za repro mezi plech dveří a tapec, nějak to něčím vycpat ty dveře ???
  3. No projedu to celé, jak kostru tak i ty pojistky,,,, díky kluci za rady ....
  4. Elektřina je dozadu vedená v kablech bez dotykových plošek ve dveřích a na 5dveřích. Zítra to zkusím překontrolovat v těch pojistkách, díky moc.
  5. Při zařazení zpátečky se mi rozsvítí na přístrojovce kontrolka zapnutých zadních mlhových světel a nahřívání zadního okna. Při vyřazení vše zhasne, ale mlhovky nesvítí vůbec, okno nevím jestli hřeje, nebyl čas to vyzkoušet. To vše se děje při nastartovaném motoru, ale i bez něj. Žádám o radu.
  6. Ohledně toho rádia zkusil bych se podívat tady http://autoradia.roadstarshop.cz/autoradia...l.php?zbozi=459 nebo trochu tu stránku prolézt, něco se tam snad najde. A ohledně těch beden bych dal podle výstupu z rádia, v tomto případě 4x50W tak asi nějaké 2 padesátky, nejspíše nějaké, ale kvalitnější, chceš něco aby ti to přehlučilo motor, ale nečekej nějaké velké hudební představení od dvou 50w repráčů. Zkusil bych tohle http://www.autohifi.cz/index.php3 ale je jeden problém toto se ti tam nevleze. Já mám Favorita 135 Lx a tam to je už tapecu. Tak být tebou tak bych zkusil to dát do dveří ono to vypadá lépe a řekl bych že to i možná lépe hraje. Nebo je zde ještě další možnost dát to do těch přddefinovaných děr, ale tam nepočítám z velkým místem tak bych to moc neriskoval. Tak hodně zdarů.
×
×
  • Vytvořit nový...