Přejít na obsah

lapaja76

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli lapaja76

  • Narozeniny 25.3.1976

Návštěvy profilu

657 zobrazení profilu

Oznámení lapaja76

  1. To tesneni P jsem musel sestrihnout jak je videt na foto, kdyz to nekdo chce uplne utesnit od spodu nalepit na bocni listy dveri. Ty dalsi jsem dal na predni hranu zadnich dveri a zadni hranu zadnich dveri, je to videt i na fotkách. Šlo mi hlavne o to nemit tam bordel. Hluk nemam jeste odzkouny, ale mam odhlucnene auto, tak snad tam bude změna k lepšímu.
  2. Ahoj vsem, po delsi době jsem se taky dokopal, dodělat těsnění kolem dveri, aby se nespinil vnitřek. Daval jsem na dveře tu vetsi gumu, ktera kde lehce nasunout, jen jsem povolil arouby na spodnich listach dveří. Na jedne fotce je videt jeste mensi těsnění, to doseda na spodni část prahu. Na dverich jsou i Z tesneni a na predni hrane zadnich dveří. Zde jsou odkazy kdyby někdo chtel. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK207.11 47%OFF | SEAMETAL 5m Car Door Rubber Seal Strip Universal Soundproof Sealing Strips with Side PVC Bulb for Car Door Boat Home Sealants https://a.aliexpress.com/_mMnrynq Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK94.89 45%OFF | Car Door Rubber car Seal Strip Filler Door Weatherstrip For B pillar Protection Sealant Strip Sealant For Auto car Seal 2PCS https://a.aliexpress.com/_mtWmcRO Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK153.99 33%OFF | 9 Type Car Door Sealig Rubber EPDM Noise Insulation Anti-Dust Soundproofing Car Rubber Seal https://a.aliexpress.com/_mq1PkMg Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK157.41 48%OFF | SEAMETAL 2pcs Car Door Edge Seal Strip B Pillar Car Rubber Weatherstrip Sound Insulation Sealing Strips Anti-Scratch Protector https://a.aliexpress.com/_mq8Nqcu
  3. Jj je pravda, ze jsem ji dal uplne hore. Ono to ve skutečnosti vypada lépe nez na foto. Mě vadilo, ze to byl jediný plast na aute a pak jeste zrcatka ale tam to tolik neni videt.
  4. Ahoj vsem, tak jsem se taky konecne dokopal to dotahnout do konce. Posledni byl difuzor u ktereho jsem nechal striknout pruh co je videt, spodni cast ne, tam prijde jeste dalsi. Virtual funguje jak ma. 20230729_104456.heic
  5. Tak auto mam doma, cekalo se 3tydny na novou prevodovku. Prevodovka sla tedy na kulanci a veskera prace cca 14100.- sla z pojistky od defendu protect deluxe, ktera vysla na 14900.- do konce roku 24 nebo 160tis co nastane driv. Auto radi mnohem lépe , nic nehuci max. spokojenost " je nová no"
  6. Tak nova návštěva ve skodovce Štěrboholy Tukas dopadla velmi dobre, p.Roza velmi ochotny. Projeli jsme , vse nahral zaznamenal a dnes mi vola, ze skodovka uznala kulanci, mam dostat novou prevodovku, jeste se uvidí prace ale ta asi pujde na pojistku od defendu. Snad do 14dnu pojedu na vymenu.
  7. Tak pisu jak jsem dopadl, nic jsme nenasli pane huci pneu, takze jedu do dalsi skody a to do servisu Tukas, po konzultaci s p.Sixtou je to lozisko na 5 a 6 rych. stupni. Nejvíc se to projevuje, kdyz jedu z kopce a mam 5stupen, lehka noha a kdyz pustím plyn, tak to zacne hucet , kdyz auto zacne plachtit v eco tak to prestane. Snad me do mesice vezmou.
  8. Diky za reakci, no prodejce rikal ze to pujde na kulanci, taky naznačil nova nebo repas u sixty. Mam to pripojisteny, tak prej zbytek by měla pokrýt pojistka. Vezu to 19.1. tak dam vědět. U tebe to delali jak?
  9. Ahoj vsem, chci se zeptat zda se nekdo setkal s touto zavadou? Je to 2017 predokolka DQ250 naj.125tis, zavada se projevuje na 5 a 6 stupen pri lehkem plynu, je slyšet mensi hučení, když zaradim na 4 pri stejne rychlosti hluk zmizí. Auto chodilo pravidelně na servis posledni výměna oleje pri 118tis. Prodejce kontaktoval skodu zda to pujde reklamovat, vypada ze ano.
  10. Ahoj všem, snad Vam to nebude vadit když se zeptám na jinou apku viz odkaz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovz.carscanner Mam i vcds ale treba udelat 30barev je dosti slozite ale u teto apky stacilo jen vybrat a potvrdit. Chci se zeptat, ma ji tu nekdo a s jakým adaptérem to dobře funguje, ja mam bluetooth z alli, je dost věcí které to umi ale jsou věci ktere nejdou a pise , ze to tento adapter neumi. Vyzkoušel jsem si tři nastaveni, ktera jsou zdarma a pak zakoupil verzi Pro, apka je v češtině. Jde tam i dlouhe kódování. Dekuji za reakci
  11. Ahoj, měl bych zajem o tve služby,  je možné se sejit? Diky Pavel.  777866006 

  12. Ahoj vsem, ja taky řešil černé na predek z ali a na zadek jsem poprosil synatora zda by neudelal z 3D tisku. Na první pokus docela dobry ale budu jeste ladit na predek. Chtel jsem aby nevycnival. Nastrikal jsem orig.barvou. Mozna zkusím aby nebyl vidět kraj ale aby splinul znak s karoserií.
  13. Ahoj, pridavam foto poškozeného tesneni okolo zadniho okna. V jedne skodovce chtěli sundavat tapec a naštěstí v dalsi skodovce to slo bez demontáže. Oprava s novym těsněním vysla na 6200.- tesneni samotne kolem 2400.-
  14. Diky, jen jsem chtěl trochu jiny pohled opravy ale navodu je tu uz dost. Muzes mi prosim poslat odkaz na to mazivo, taky bych neco rad promazal. Na vterinove lepidlo se prodavaji takove silikonové hadicky, ktere vsunes do lepidla pouzivam v rc modelech.
  15. Ahoj, dělal jsem včera jednu stranu. Pomocí zdrahovacek to slo dobre ven, na jednu jsem pridelal magnetek, spadnul dolu plisek diky kterému to ma lehce jezdit do stran. Radeji jsem zakapnul vterinakem , neni nic vidět. Nejtěžší je to dat do kupy, zacnes stredni lamelkou kde opatrne nasadis vodici plisek pro ostatni lamelky, jen dat pozor na to, ze horni jsou kratsi a dolni jsou delsi, pak postupne jsem pridaval od středu ke kraji. Par foto.
×
×
  • Vytvořit nový...