Přejít na obsah

KOUDY_FRS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    227
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli KOUDY_FRS

  • Narozeniny 6.4.1986

Kontaktní metody

  • ICQ
    296507968

Návštěvy profilu

1 885 zobrazení profilu

Oznámení KOUDY_FRS

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tak to je divný. Ještě sem se ptal kámoše co má autoškolu.....
  2. JJ bude. Normální komplet testy.
  3. To je ono všichni do mě :-) No máš zákaz na rok, ale po půl roce si můžeš zažádat o odklad.
  4. Můžu se přidat? O cenu mi ani tak moc nejde, ale chci vědět kolik mám.
  5. To: Stalker, Petr, P2M. Díkes za podporu. Doopravdy to nikomu nepřeju je to hnusnej pocit, když víš že s tim nemůžeš nic dělat. Když sem ho tam odnášel normálně se mi chtělo brečet. Nechci to na někoho házet je to jenom moje chyba, ale městská policie je doopravdy verbeš. Jednou mě chytli když sem pospíchal za bratránkem na ryby bylo půl jedný v noci a jel sem 62km/h, dokonce ještě čekali a musel sem si ject vybrat do bankomatu. Pak mě chytli u nás na silnici, která je u parku a přehledná navíc tam neni chodník jenom zeď a v protisměru je 70tka. A neukecáš nic. Můžeš prosit jak chceš. Ani podplatit se nedaj :-) To státní to je jiná liga. Normální lidi s těma mám jenom dobrý zkušenosti. A taky mě s...e, že třeba můj bratránek jezdí dálnice pořád 200, obce neobce, dokonce ho i chytli a nadejchal a nic jezdí dál. Je to prostě smůla no. Tak si dávejte pozor at se vám nestane to co mě. První věc, kterou kupuju je antiradar a můžou mi políbit p...l a když pojedu vedle nich, tak u nich schválně přibrzdim a pak jim to tam podpálim At si čuchnou jak voní spálená guma Nevim jak jinde ale v TP se za výpis bodů platí, ale vim že v Praze je to zadarmo. Kdybych si to nechal zjistit o tejden dřív mohl sem ještě jezdit :-)
  6. Máš pravdu je v tom oboje, ale upozorňuju, že se to může stát každýmu. Co vim tak mě chytli asi 4 měštáci a vždycky sem to měl za litr. Člověk nad tim nepřemejšlí, nebo přemejšlí ale neřeší to a pak to takhle dopadne. No musim to přežít no, život de dál...
  7. MELLO to neni vtipný:-) Kéž bv mě aspon jednou předvolali, ale byla to smůla no. Mám prostě cestovní rychlost ve městě 60 km/h no :D
  8. Já se nedivim, vim že nemaj povinost mě o tom informovat, nejvíc mě na tom štve, že sem chtěl ten samej tejden zajít na magistrát si nechat vyjet výpis. Kdybych to udělal o den dřív, mohl sem to zachránit.
  9. Nejsem kr...n jasný že slyšel, prostě sem to nějak neodhad no.
  10. To je mi jasný, kdybych věděl že mi zbejvaj dva body taky bych jezdil jak posranej. S... mě, že mi nikdy neřekli, že za to budu mít body.
  11. Sem no, to vim taky. Teď už s tim bohužel nic neudělám. Musim na tom hledat nějaký pozitiva.
  12. Problém je že mě vždycky zastavili a já jim to podepsal.....
  13. JJ nic mi za celou dobu nepřišlo, až dopis že musim odevzdat řidičák! docela se to ve mě hnulo. Bylo to 6 března :-(((
  14. Co se stane, když si po....laný městký policajti koupěj radar? A co se stane když vás párkrát chytěj za to, že ste jel 60km/h? No co asi? Příde Vám obálka, kde se mile píše abyste odevzdali řidičák, protože máte 12 bodů. Hoši to se přesně stalo mě :D Už je to tak, po tom co sem si udělal auto k dokonalosti ho bude muset řídit moje stará Bože...... Když už sme u toho jak to funguje pokud si chci po půl roce zažádat o odklad?
  15. Já mám stejnej problém. Když sem na podzim auto koupil byl ten zápach docela silnej něco jako zatuchlina myslel sem že to bylo od sedaček tak sem je nechal vyčistit, a přes zimu to bylo v pohodě. Ale teď jak je teplejš a ráno nasednuá do auta cejtim to zase. Takže ze sedaček to nebude. Ještě nechám vyčistit klímu a uvidim.
×
×
  • Vytvořit nový...