Přejít na obsah

jenycek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    258
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli jenycek

  • Narozeniny 21.3.1981

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení jenycek

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Vzácný
  • One Year In
  • One Month Later
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done

Nedávné oznámení

116

Popularita

  1. FW v kameře se přehrával spolu s FW ve volantu při chybě Travel Assistu
  2. Funguje, jen mu fix polohy chvilku trvá (cca 3-5 minut, ale to také může být, že většinou start kamery a GPS je v podzemních garážích).
  3. @bojler Instalace na obě okna zabrala ani ne 5 minut (včetně rozbalení)
  4. To bohužel nejde, dá se to obejít pouze tím, že než přepneš na externí zdroj, tak si tu danou stanici na minutku naladíš. Mě to v Praze průběžně přehazuje na Radio Region, ale když si před přepnutím na BT zdroj naladím Radiožurnál, tak to pak hraje jen jejich dopravní zprávy. Řešeno před 2 lety zde 🙂
  5. Tak to je za mě jedna z nejhezčích barev co jsem zatím viděl 🙂
  6. Já dávám mobil na výšku na dlouhou stranu za USB-C konektor, kde mám zapojený krátký kablík ze zahnutým konektorem - zde. Mám tak přihrádku volnou na klíče a doklady 🙂
  7. Jo jo, spíná to radar. Jenže to má i nevýhodu, že to nastartuje i když auto před tebou nervózně pocukává na semaforu, aby co nejrychleji vystřelilo z místa a pak když mu padne zelená, tak mu to chcípne.
  8. S/S funguje tak, že při zastavení vozidla vypne motor (pokud není vysoká spotřeba el. proudu např pro klimu, vyhřívání sedadel, skel,...) a při puštění brzdy před rozjezdem opět nastartuje (vycházím z fungování u DSG). U funkce Hill Holder se nastartuje až při sešlápnutí plynu. U manuální Fabie to zastavovalo motor při zastavení - vyřazení rychlosti - puštění spojky. No podle mě S/S má význam při delším stání v koloně, ale ne např. při krátkém stání na semaforu. Už se mi také několikrát stalo, že S/S zaúřadovalo když jsem při odbočování vlevo zastavil v křižovatce a čekal až projede protijedoucí auto. Už jsem se naučil lehce povolit brzdu, kdy si S/S myslí, že se pojede a spustí motor, ale brzdy nepovolí natolik, aby se auto rozjelo. A u toho mě napadá, že jsem tu kdysi viděl fotku/screen z infotainmentu, kde byl seznam aktuálních žroutů elektriky.
  9. Obávám se, že to vypnout půjde jen přepnutím do S nebo konfigurací profilu Individual. Jinak vypnutím v D to pak ztrácí ten eko význam a oproti (ne)e-TEC to veze jen mrtvou váhu té baterie pod sedadlem spolujezdce.
  10. Popisované chování není S/S, ale režim plachtění. A podle toho, že píšeš, že to motor vypne odhaduji, že máš eTSI motor.
  11. Používám MIO MiVue J85 v kombinaci s Delock Kabel USB Type-C™ 2.0 samec > USB 2.0 typ Mini-B samec 0.5 m černá. Plná spokojenost. Malá kamera se zcela vejde za zrcátko a ani kabel není vidět.
  12. Prodejce by byl rád. Obratem by ho prodal za vyšší cenu 🙂
  13. Tak po dlouhém telefonátu se šéfem servisu a ověřením u ŠA je výsledek: - zpětně se bohužel nedá dohledat, zda přišlo hlášení chyby nebo ne - žlutými varováními se moc nezabývají, protože jak psal @Horza, museli by mít call centrum, které by obvolávalo každou chybu Front Assistu nebo Side Assistu - zda odchází hlášení o stavu se dá pouze tím, že v okamžiku žlutého varování mu zavolám, jestli ho tam vidí, nebo ne.
  14. @lucky.jack Jak jsem psal ve vlastním vlákně, tak jsem to samozřejmě okamžitě řešil. Ale když něco takového vyskočí v 5 ráno u Vídně, tak bych předpokládal, že se mi třeba někdo během dopoledne ozve. A obsah služby Proaktivní servis si představuji ve stylu jako je třeba v IT. Vyskytne se problém (někdy i před tím, než se vyskytne havárie) a servis bezodkladně volá, že je problém a zda je nutné jej okamžitě řešit (u IT dodání náhradního dílu / u auta objednání do servisu), nebo se s tím netrápit. Aktuálně mám informaci o 500 km do pravidelného servisu. A předpokládal bych, že se mi ozve někdo ze servisu na zaplánování návštěvy.
  15. Zapnuté to mám, včetně telefonu jako komunikačního kanálu se správným mobilním číslem.
×
×
  • Vytvořit nový...