Přejít na obsah

Holly

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Holly

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mě docela hodně pomohlo jak tu někdo řikal když přijedu z výletu, otevřu všechny dveře a kufr dokud není uvnitř stejná teplota jak venku a pak to zavřu. někdy to pomůže (žádné vlhké okno / námrza), někdy.... NE.
  2. No tak jsem auto pořádně vysušil a vyvětral když slezl ten sníh před týdnem (jablonecko). Jediné co zbylo bylo lehounce vlhkosti v levém koberečku. Ten víc vyfénovat nešel. Auto jsem větral asi hodinu než byla teplota uvnitř a venku stejná. Po celou dobu napadeného sněhu bylo auto zavřené, ani jednou jsem nikam nejel. Teď jsem k němu přišel a kobereček u řidiče mokrý, okno mokré. A to doslova mokré, ne orosené. V servisu mi řekli, že do Fabie může zatíkat JEDINĚ dveřmi, nikudy jinudy. To si ti lidé co píší o zatékání od motoru vymýšlí? Jak mam donutit technika aby mi jen nezatmelil dveře ale i zkontroloval to případné zatékání od motoru. Zároku mi končí v srpnu a do té doby už asi sníh nebude a problémy mám jenom v zimě.. Odvezu to tam příští týden ať udělají ty dveře a pak uvidím. Mimochodem někdo psal o té nečistotě oken. To klidně může být můj případ. Poradí někdo čím jej umýt aby to bylo důkladně a abych to nezničil?
  3. Chtěl bych se zeptat, objevil jsem že řidičův kobereček je docela mokrý a spolujezdcův také ale méně. V kufru žádnou vodu nemám a zadní koberečky jsou suché. Ten kobereček je ale držený ke stranám plasty a já mám auto v záruce a nechtěl bych s ním něco provést. Chtěl bych ho ale pořádně očistit pod sedadly a kolem jezdců předních sedadel protože se mi zdá že to tam nějak páchne po plísni. Pročetl jsem návod ale tam se nepíše jak vyndat přední sedadla.. jak vyndat přední sedadla?
  4. To je dobrá rada, kterou se budu řídit.
  5. Jo podívám se, to už jsem viděl v jednom threadu zde že s tím někdo měl problémy i s nějakýma trhlinama. Ale auto je stále v záruce.. no podívám se a když tak jim to dovezu ať s tím něco dělaj. K tomu větrání: je tím myšleno manuální klimatizace? Nebo otevřená okýnka? Protože okýnka já skoro neotvírám...
  6. Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat zda li má někdo podobný problém a případně co s tím dělat nebo jak tomu zabránit. 1 - děje se pouze v zimě. 2 - když ráno přijdu po chladné noci k autu, téměř ve 80% případů je přední sklo zevnitř zcela zamlžené a často je tam námraza, kterou musím odstraňovat škrabátkem zevnitř. 3 - když někdě zastavím, třeba u obchodu, než se vrátím je přední a boční skla opět zapocené. Minulou zimu se mi to nestávalo. čím je to možné? Jak se to může stát? Jak tomu zabránit? Ví někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...