Přejít na obsah

Vlastik1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    128
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Vlastik1

  1. Čau jak jsi dopadl s tím, že ti ato psalo závadu 16804 Nízká hodnota katalyzátoru ? Já mám to samé, po demontáži potrubí jsme zjistili úplně seškvařený předkatalyzátor. Tak jsme objednali nové potrubí za 4500 od české firmy TYLL, která vyrábí výfuky, ale stím, že už nedělá onen překatalyzátor, který se vysokýmí teplotami od motoru často seškvaří, ale dělají rovnou výkonější katalyzátor, který je dál od motoru na výfukovém potrubí. Ovšem kontrolka se rozsvěcuje pořád. Nevím co s tím.
  2. Kod motoru mám BKY. Píše to závadu č16804 - Nízká hodnota katalyzátoru. Na starém potrubí byl seškvařený Předkatalyzátor byla v něm taková seškvařená koule.Nové potrubí už Předkatalyzátot nemá, ale píše pořád stejnou závadu.
  3. Ahojte všichni dobří lidé. Prosím o radu. Rozsvěcuje se mi kontrolka elektroniky motoru a píše závadu- Nízký tlak nebo nízká hodnota katalyzátoru. Vyměnil jsem celé potrubí s katylyzátorem za nové, sice ne za origo Škoda, ale od české firmy TYLL.Škodovácké potrubí za 17 000.- a od firmy TYLL za 6 000.- kč. Ovšem kontrolka se vždy tak po 60 km rozsvěcuje znova a pořád píše Nízká účinnost katalyzátoru. Je fakt že na starém potrubí byla seškvařena keramika v překatalyzátoru (tj. koleno hned za sběrným výfukovým porubím motoru) a nové potrubí už onen předkatalyzátor nemá, pouze katalyzátor, který je dál od motoru. Diagnostika pořád píše onu chybu- Nízký tlak katalyzátoru. Auto se ale chová pořád stejně bez ztráty výkonu. Poradí někdo ? Děkuji.
  4. Jak rozpojit svorkovnici po sundání krytu madla dveří od ovládání elektrických oken ?
  5. Jak demontovat tyčku stabilizátoru. Stačí jen zvednout auto na heveru ? Nebo musí být kolo na zemi ?
  6. Dostal jsem nové plynové vzpěry přední kapoty na F a potřeboval bych přesný návod a popř. fotografie upevnění na kapotu a blatník. Má to někdo a může to nafotit.??? V Milotecu je jen na F II. a je to jiné. Moc prosím. Dík.
  7. Jak vyčistit sprejem na čistění klimatizace výparník na Fabii 1? Když vydělám pylový filtr, tak kam stříkat pěnu ? Nahoru nebo dolů nebo kam a jak je tam ten výparník umístěný ? Naležato nebo na výšku ? Prosím poraďte mi.
  8. Nazdar pánové,potřebuji radu, jak vyndat ven přístrojovku, neboť bych tam chtěl dát chromované rámečky kolem přístrojů. Jak se vyndávají přístroje ven a jak je rozeberu abych mohl nalepit tyto rámečky. V autorizovaném servisu mi to nechtěli udělat, že by se tam mohlo něco pokazit. Jedná se jen o vyndání a rozebrání přístrojů v palubce. Poradíte někdo, zda to zvládnu a popř. nafotíte demontáž.??? Jde tam o nějaký složitý problém ? Kdo z vás to již vyndával?
  9. Tady se mluví o tužkách a lahvičkách.Tužka si myslím že pouze na barvy obyčejné, které se s tužkou opraví. Na metalický lak je potřeba asi ty dvě zmiňované lahvičky, kde v jedné je barva a v druhé pak lak na přelakování a je to forma ne tužek ale malých štětečků v lahvičkách. Podobné jako lak na nehty u žen. Nikde se ale neuvádí, když jsou třeba dírky od kamínků, jestli je tam potřeba pod barvu ještě nějaká ZÁKLADOVÁ barva, nebo není třeba.
  10. Přesně tak, v knížkách to píšou u 16V-1,4. A to je přesně můj případ. Akorát jsem nevěděl, proč to čidlo teploty nusí ven při výměně kapaliny. Jestli je to k vůli odvzdušnění tak OK.
  11. Já ano a mám 3 příručky a každou jinou a v každé je o tom psané.
  12. Co děláš ? Vyndáváš čidlo ven ?
  13. Kdo měnil chladící kapalinu na Fabii 1 ? Proč píšou, že se po vypuštění a nalévání nové chladící kapaliny musí vyndat snímač teploty chladící kapaliny ? Pak nalít kapalinu a znova snímač teploty namontovat ? Zjakého důvodu toto je a kde se snímač teploty chladící kapaliny nachází ? Prý někde na termostatu. Poraďte.
  14. j. dík a ty tam leješ teď co ?
  15. Kdo z vás má zkušenosti s oleji Texaco HAVOLINE ??? Viděl jsem že existuje tento olej s viskozitou 5W-40 ULTRA a druhý typ jako 5W-40 ULTRA S. Nevím jaký je mezi nima rozdíl a jaká je kvalita těchto olejů a zda jsou oba plně syntetické. Má někdo zkušenosti??? Potřebuji normu VW 502 00 a tu mají oba dva druhy.
  16. Já mám auto 5 roků a ještě jsem taky žárovky neměnil. Tady jde o to, jestli umíš počítat. Ušetří aspoň 130 W na elektrice, které nenusíš dobíjet za jízdy. Jinak jestli jsi proti- tvůj názor ale nevnucuj jej druhým.
  17. Jak jsi upevnil mřížky aby nešly vytrhnout nebo vypáčit ??? Tak se to totiž krade i se světly v mřížce.
  18. Tam nepotřebuješ tahat za mřížku, to se páčí šroubovákem po okraji mřížky, nic jim nevadí že ti protlačí jamky do nárazníku od šroubováku. Jinak světla jsou k mřížce přišroubována a přlepena. Jedná se o to, jak zabezpečit vyndání nebo vypáčení mřížky.
  19. Taková plastická páska nic nezmůže, když zlodšji na to jdou se šroubovákem, a jinými věcmi, vyloupnutí mřížky pak i s ustřižením drátů je otázka minuty.
  20. Kdo z Vás má na fabii 1 zabudované dení svícení v mřížce vedle mlhovek, a poradí jak tyto světla zabezpečit proti krádeži, neboť se stalo, že mřížka byla vyloupnuta i se světly které v ní byly a dráty přestřiženy. Tudíž auto bez světel deního svícení i s mřížkou.Poraďte jak na zloděje !!!
  21. Po otevření 5 dveří kufru je na prahu plastová lišta, která je od těsnící gumy dveří zahnutá až do kufru. Zezadu od rezervy jsou dva šroubky a dvě plastové matice. Ty jsou pryč a plast. kryt na horní straně drží jako přilepený. Jak jej sundat? Jak je uchycen nahoře? Děkuji za radu všem.
  22. No to je právě ono, tam jsem je koupil a plynový pedál je zkosený, tak jsem nevěděl jaký tam mám já a zda to bude pasovat, jestli mám rovný.
  23. Kdo poradí ? Koupil jsem pedály RS ale plynový je v jednom rohu zkosený. Nevím zda to bude na moji F1 pasovat. Nevím jestli nemám rovný-hranatý. Nevím na co by byl tenhle v jednom rohu zkosený. Kdo paradí?
×
×
  • Vytvořit nový...