Přejít na obsah

alojz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    60
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

899 zobrazení profilu

Oznámení alojz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. alojz

    Alarm

    Zamknout dálkou, počkat 30 vteřin, pak odemčít klíčem, otevřít dveře a počkat tuším 20 vteřin a origo alarm by měl začít houkat. Přesněji to je v návodu.
  2. Divné zvuky z levé strany palubovky. Pohl jsem držákem parkovacích lístků a je po vrzání. A na řadu přichází vrzání okolo řadící páky, zatím jsem vším pohl a nic, další zkusím stříknout WD a pokuď se nezadaří budu čekat na vaše rady.
  3. Tak abych byl přesnější, v létě dle maxidotu 6.7 -6.8l. Na střeše celé léto příčníky s nosiči kol a 16" Bridgestony a tankován nejprve Shell Vpower a poté obyčejný Shell. Dle tankování se spotřeba pohybovala mezi 6.8 - 7.1l jak kdy, podle nákladu a kol na střeše. Teď po přezutí na 15" Barumky a tankování Vervy (je to potřeba zkusit, když to tak chválí a cena klesá) spotřeba dle maxidotu 6.6l a dle tankování 6.7 - 6.8l. Za chvíli namontuji příčníky a rakev a spotřeba určitě trochu vzroste.
  4. Tak já mám 1.9 TDi, cca 15.500 km a spotřeba v létě na šestnáckách 6.5 -7.0 a po přezutí na zimní patnácky 6.2-6.6. Spotřebu jako rolbař mám když jedu kadla kadla a to bohužel moc často není. Jenom by mě zajímalo jak to dělá, protože to tu už bylo řešeno a 4x4 má spotřebu o cca jeden litr vyšší než předokolky vzhledem k váze Haldexu a kardanu a většinou ji měli majitelé čtyřkolek okolo 6.5 -7.0. A pak je pro mě další možnost, návštěva servisu a nebo změnit způsob jízdy.
  5. Černý peníze se asi dávají, ale určitě ne u policie. S tím, že průměrný plat zvedají manažéři souhlasím, ale toto je u státních i soukromých firem a tudíž i u policie kde je průměrný plat, který hodně současných policistů nemá. Trošku jsme, ale odbočili od tématu nové zbarvení vozidel PČR.
  6. Ja bych to viděl, že ano.
  7. Poslední zprávy, které mám, na obvody mají přijít OII 1.6 - ty snad vydrží a nebo OII 1.8TSI - těm dávám tak týden. Na dopravku OII RS - těm tak dva týdny pokuď s nimi nebudou jezdit náčelníci na porady.
  8. alojz

    Letní pneu R17

    Jiří Schwarz je autorem knihy vydavatelství Grada Automobily Škoda Octavia II, předpokládám, že opálil návod ze Škodovky a nevymýšlí nějaké novinky, ale mohu se mýlit. Zítra si pro jistotu naštuduji návod a štítek u nádrže. Tvoje tabulka je jak jsem zjistil v brožuře hustění na OII combi, to co jsem uváděl já je na OII 4x4 tak to vypadá, že to Schwarz opálil z návodu.
  9. alojz

    Letní pneu R17

    Naštudoval jsem rychle brožuru Automobily Škoda Octavia II od Jiřího Schwarze - dle mě zjednodušená dílenská příručka a tam se praví o hodnotách tlaku v pneu 205/55 R16 - 4x4: částečné zatížení - předek 2,2, zadek 2,3 plné zatížení - předek 2,3, zadek 3,2 Originál návod mám v autě v garáži a tam se mě nechce jít.
  10. alojz

    Letní pneu R17

    Fecali to špecialisti v servisu, zatím dávám na ně. Ale v cca 60% jezdíme ve čtyřech, holčičky a něco v kufru.
  11. alojz

    Letní pneu R17

    4x4, 16" Turanzy nafecáno špecialisty ze servisu - předek 2.2, zadek 2.4. To stejné jsem měl na zimních 15" Polarisech - dlouhodobá spotřeba po 8.000 km 6.6 l.
  12. Original sirena tichounce kviká, Jablotronová řve.
×
×
  • Vytvořit nový...