Přejít na obsah

soptajs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem soptajs

  1. Zdarec, Tak tedy použil jsem cernou kozenku od kamose, ktery dela ve firme, kde delaji tapecy do luxusnich aut! Je to hodne pruzna kozenka coz se ukazalo jako velmi dulezite. Lepidla jsem mel tri. Prvni bylo lepidlo ve spreji. Rovnou rikam nebrat! Velka spotreba a vubec to nedrzelo. Druhe lepidlo mi dal jiz zminovany kamarad. To nebylo spatny ale nebylo to to prave orechove. Na posledni tapec mi nevyzbilo, tak jsem pouzil chemopren a ukazalo se to nakonec jako nejlepsi volba (skoda, ze jsem na to neprisel drive!) Nejlespi je natrit chemoprenem obe strany a nechat 4-5minut zaschnout a potom lepit. Jednak to perfektne drzi, ale v pripade nutnosti se to da i znovu odlepit a predelat. Co se puvodni latky tyka, tak tu jsem tam nechal. Jenom jsem odstranil kousky latky a molinau po okrajich, aby to dobre sedlo zpatky do dveri. Na to jsem taky pouzil chemopren. Natrel jsem obe strany, ale tentokrat jsem to nechal zaschnout pred nalepenim 10-12 minut. Zda se, ze je to uplne suche a, ze uz to nebude lepit, ale opak je pravdou. Chytilo to okamzite a drzelo to jako pribite. Tak to bude asi vse. Kdyby jsi potreboval jeste nejake rady, tak se ptej. Cus.
  2. Zdravim vsechny, Jak jsem slibil, prikladam nejake to foto me snahy!
  3. Jasne neboj. Zatim mam zadni dvere. V patek budu dodelavat predni! Jeste bych sakra potreboval ty strihy na potahy. Nechce se mi je kupovat, kdyz uz mam latku.
  4. Diky moc. Mel jsem strach to odrhnout. No, ale ted se na to vrhnu. Mej se...
  5. Zdravím všechny, Mám na vás dvě prosby. Získal jsem velmi levně materiál na potahování autosedaček, ale nemůžu nikde najít šablonu na autosedačky do Octavie I. Nevíte někdo,kde bych to mohl získat? No a druhá věc, chtěl jsem si vyměnit tapecírung vedveřích, ale po vymontování jsem zjistil, že ta prostřední část je přidělaná teplým spojem na pevno. Jak na to teď? Pokud někdo znáte odpověď, tak děkuji předem za rady. Mějte se super..................
  6. Zdravím všechny, Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti co by mohlo způsobovat vibrování volantu při brždění? Mám O1 1.8 SLX 20V r.v. 1999. Nejvíce to paradoxně vibruje při jemném brždění. Koukal jsem na kotouče a vypadají v pohodě. Žádné poškození jsem nezjistil. Kola jsou vyvážená. Díky za pomoc.
  7. soptajs

    Alu kola

    Zdravim vsechny, pridavam moje kolecka do souteze. Jsou to 17" AEZ a mam je na 1.8 20V. Drive snizene, ale dal jsem to zpatky, protoze to byl horor po Praze. Kdyz uz jsem tady, tak jsem se chtel zaptat, jestli se daji sehnat nahradni stredy? Nejaky nenechavka mi jeden ukradl! Diky a mejte se.....................
  8. soptajs

    DO centrálu

    Ahoj, tak je to dálkové ovládání RJ CZ KEY od firmy Portman.
  9. soptajs

    DO centrálu

    Zdravím všechny, můžete mi někdo prosím poradit s montáží dálkového ovladání. Zvládnu to sám nebo to mám dát raději do servisu? Přikládám foto. Díky moc.
  10. soptajs

    Střešní okno

    Aha, ja jsem na to koukal jeste jednou vcera a vsiml jsem si, ze se mi tam udelal takova mala "prehrada" z takoveho mekkeho materialu, jako zvykacka. Mam podezreni, ze jak byli ty velke paraky a ja to mel na slunicku, tak tam neco povolilo. Mezera tam neni zadna, proto mi to bylo divny. Slejvak to byl poradnej, ale prezilo to uz horsi. Odstranil jsem tu "zvykacku" no a uvidime. Vcera taky prse, pravda ne tak huste, ale mokro tam nebylo ani trochu. Jo a jeste mi rano kapala voda z panele na strope! Doufal jsem, ze tam neco nezkratuje. Absolutne nechapu, jak se tam ta voda dostala!
  11. soptajs

    Střešní okno

    Zdravím všechny, může mi někdo prosím poradit. Mám Octu r.v.99. Dnes ráno jsem přišel k autu a měl jsem uplně mokrou sedačku řidiče. Je potřeba po nějakém čase přetěsnit střešní okno, nebo může být problém někde jinde? Koukal jsem na odtokové kanálky a ty jsou čisté. Prosím pokud máte někdo zkušenosti poraďte. Díky moc.
  12. Ahoj, mam nizkoprofilove 17ctky. Vypada to porad dobre, ikdyz ne tak dobre jako pred tim. Ale je to pohoda po Praze, neda se to vubec srovnat. Je pravda, ze uz si nemuzu mimo Prahu tolik dovolit, protoze to nesedi tak jako pred tim, ale jezdim vetsinou po meste.
  13. Zdravím všechny, chtěl jsem se s vámi podělit o potěšení ze změny pružin. Přešel jsem ze sportovních pružin zpět na klasické škodovácké a je to prostě paráda!! Auto nevypadá tak hezky (i když je to pořád mazel), ale ta pohoda ježdění po Praze je nesrovnatelná. Nemusím jezdit krokem přes koleje, nemusím dávat pozor na každou díru, a že jich v Praze je požehnaně a po kostkách je to jen příjemná jemná masáž a ne brutální kostitřas. Asi jsem už zestárnul, ale věřte nebo ne zpátky na sport už to nikdy nedám! Jaké máte vy zkušenosti? Měnili by jste pohodlí za krásu? Přeji Vám všem ať vždy dorazíte v pořádku do cíle, ať už máte Bavora nebo Škodovku.
  14. soptajs

    kola

    Ahoj, mam na aute AEZ 17" 225/45, ale se snizenym profilem a pohoda. Akorat jsem je musel nechat zapsat do velkeho technicaku.
  15. Zdar Martas!!! Urcite ty tmavý!!!!!
  16. Zdravim vsechny, tak ma vetsi investice na sebe dlouho cekat nenechala! Olej se mi ztracel zavratnou rychlosti a ja byl k uzoufani. Prijel jsem do servisu a po pul hodky za mnou prisli, "Tak mate prorazenou vanu." Vubec nevim kdy a kde se mi to mohlo prihodit, ale jedno vim urcite! Vymenuji pera zpet na normal. Vypada to sice hezky, ale na nase silnice to proste neni!
  17. Tak uz to mam vyzkousene a je to presne jak jste rikaly! V poloze ofuk okna to nejde zapnout. Dokonce pri prepnuti vetraku behem zapnute vnitrni ventilace se to automaticky vypne. Diky za odpovedi a rady.
  18. Dekuji vsem. Ted uz je mi to jasny. Proste to v nektere poloze nefunguje. A myslim si, ze prave pri ofuku predniho skla, coz je logicke. Jeste jednou dik! :D
  19. Nechci te ted nejak shodit,ale dlouho se mi nedarilo prijit na to ,kdyz sem jel s octou poprve,proc to nesviti.... nemas nahodou ofoukukavani nastelovany na sebe?? Jo tak to nevim, ale je pravda, ze nekdy se to chyti a nekdy ne.Kdyz to mam na sebe, tak to potom nefunguje? To je nejaka blbost ne?
  20. Zdravim vsechny, mam drobny, ale v urcitych chvilich, treba kdyz prede mnou jede trabant dost zasadni prtoblem. Z niceho nic mi prestal fungovat vnitrni okruh ofukovani . Pri stlaceni tlacitka se za normalniho stavu ma rosvitit oranzove, coz se nedeje. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky moc.
  21. soptajs

    supersport

    Zdravim vsechny, nedavno jsem si koupil Octu 1,8 20V a mam to snizene + jine tlumice. Musim rici, ze nedherne sedi, ale na druhou stranu to hrozne trpi ve meste ( bydlim v Praze ) a ja trpim s ni. Ted premyslim vratit to do puvodniho stavu. Mam takovy pocit, ze mi budou postupne odchazet od tech narazu cepy atd. Takze si myslim, ze to ma svoje pozitiva pokud bydlite nekde, kde jsou dobre silnice. Treba v Nemecku!
  22. soptajs

    Střešní okno

    budes mit ucpane odtokove kanaly ve strese.kazdym oknem tece kolem gumy,jen se voda odvadi temi kanaly Diky moc. Mrknu hned na to.
×
×
  • Vytvořit nový...