Přejít na obsah

ladasmid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ladasmid

  1. Tak nakonec se vysypala celá spojka. Dneska t.j.23.12.2009 Ale už je to v servise a mělo by to být dneska hotové.
  2. Zítra t.j. 21.12.2009 s tím jdu do servisu. Volal jsem známemu do Škoda servisu a řekl mi, že ta oprava bude stát 1 500,- až 15 000,- , tak uvidím.
  3. Ahoj všem. Snažil jsem se tady najít odpověď na můj problém, ale nic jsem nenašel. A teď k tomu problému. Včera t.j. 18.12.09 při teplotě cca. -14C jsem přišel k autu, zasunul klíček do zapalování, sešlápnul spojku a po zhasnutí kontrolky žhavení jsem otočil klíčkem. To co následovalo MĚ VYDĚSILO někde /podle mě u spojky/ se ozval rachot. Motor jsem hned vypnul. A teď - KDYŽ BYL MOTOR VYPNUTY, TAK JDE ZAŘADIT JAKYKOLIV RYCHLOSTNÍ STUPEŇ, ALE KDYŽ JSEM MOTOR NA NEUTRÁL SPUSTIL, TAK JDE ZAŘADIT JEN ZPÁTEČKA A TO JEŠTĚ PŘES ZUBY. KDYŽ JSEM PŘI VYPLÉM MOTORU ZAŘADIL 2 RYCHL. STUPEŇ, SEŠLÁPNUL SPOJKU A CHTĚL NASTARTOVAT, TAK STARTÉR HÝBAL CELÝM VOZEM, ALE ROZJEL JSEM SE, ALE POZOR NEŠEL VYŘADIT A ANI NEŠLO PŘEŘADIT. Jinak je to ŠKODA OCTAVIA 1,9 tdi 66kw, r.v. 2000 po faceliftu, najeto 186 000km. PROSÍM MOOOOC PORAĎTE, DĚKUJI
  4. Já mám neorigo antenu GPS a koupil jsem to zde http://www.sectron.cz/produkty/128-anteny/...ea-200-smb.html napojil a oboustranou lepící páskou nalepil na čelní sklo před zpětné zrcátko těsně pod střechu a jede naprosto v pohodě.....!!!!! A hlavně zvenku nejde vidět!!!!
  5. Parkovačky jsem si montoval sám, zabralo mi to asi 1,5 hodiny práce a super běží jak má. Ten PLUSOVEJ drát nesmíš napojit na zpátečkovou žárovku /NEPOJEDE TO/. Musí se to připojit do konektoru F a pin č.6 /modročerný/ drát tzn modrý s černým pruhem NE NAOPAK!!!!!! A pofičí ti to jak má a napoprvé!!!!!! Tu směsici konektorů najdeš pod volantem!!!!!
  6. ladasmid

    HID xenony

    Né jsou to mezikusy které připojíš mezi xenony a trafo. Koupil jsem si to s těmi mezikusy a montoval jsem si to sám. Montáž mi zabrala asi 2 "hoďky" sklon jsem nastavil taky podle vrat garáže a SUPER zatím nikdo na mě neblikal. A navíc zdá se mi, že více oslňují staré škodovky 120 a podobné šroty než dodatečně namontované xenony.
  7. ladasmid

    Alarm

    Tak jsem si úspěšně nainstaloval ALARM GT903. Docela mi to dalo práci, ale je tam a funguje naprosto SUPER.
×
×
  • Vytvořit nový...