Přejít na obsah

aha

Bronzový uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem aha

  1. Mám ji taky pořád nataženou a drží perfektně a ani nedrnčí při jízdě po nerovnostech. Místo pro umístění kamery určitě najdeš.
  2. @Ivy Dělá to, i když dáš přepínač světel do polohy "0"?
  3. Potom je chyba někde jinde. Buď to doopravdy dělají kratší jízdy, které nejsou se studeným motorem, protože používám nezávislé topení, nebo výměna oleje neproběhla zcela správně.
  4. Od poslední výměny oleje jsem ujel asi 700km a interval výměny se mi zkrátil o 6000km. Je to možné?? Jezdím kratší trasy (15km) a přes . víkend i delší 100km a více. Už když jsem vyjížděl ze servisu ukazoval palubní počítač interval 26000km místo 30000km. Myslel jsem, že se musí "zkalibrovat" čidlo kvality oleje. Ale teď mi ukazuje interval výměny oleje 20300km. Opravdu za tím můžou být kratší trasy přes týden, jak tvrdí servis? Před touto výměnou oleje mi to nedělalo a jezdím stejně.
  5. Škoda connect mám a když funguje, tak je to super věc. Ale mě to víc nefunguje. Jde mi hlavně o ovládání topení. Řeším to již od října loňského roku a bez výsledku. Posílám informace, screeny telefonu a dělám, co mi řeknou a nic. Naposledy mě přehráli SW v jednotce a stále bez úspěchu. Někdy funguje, někdy ne. Dnes mi přišlo info o zdravotní kartě 4x v jeden čas. Takže Škoda connect je dobrá myšlenka, ale tím, že nefunguje, tak je to bohužel k ničemu.
  6. S aktivací topení přes aplikaci mám dlouhodobý problém. Komunikuji s jejich support linkou. Pořád chtějí, abych něco vyzkoušel, nastavil a stále to nefunguje. Ze zákazníků si dělají bezplatné testery. Přes aplikaci funguje okamžité zapnutí topení. Jinak nic.
  7. Mě škoda-connect taky nefunguje - něco se pokazilo. Dělá mi to delší dobu. Nemůžu se tam ani přihlásit. Ovládání nezávislého topení přes škoda-connect si dělá, co chce. Občas komunikuji s podporou, ale zatím bez výsledku. Za mě jsou to vyhozený peníze.
  8. Podobné zvuky vydávalo i moje auto a po výměně spojky je klid. Mám sice 1.4 TSi a 147000km, ale může to být ro samé. Na konkurenčním fóru jsem četl, že někomu odešla spojka také okolo 50000 km. Takže hurá do servisu a přeji hodně štěstí při reklamaci.
  9. Je to anténa pro rádio. Nevyhřívá to schválně. Z mého pohledu bohužel.
  10. Až si to stane znovu, tak to natoč a video ukaž v servisu. Oni také potřebují nějaký důkaz pro Škoda- auto.
  11. Domluv se uživatelem "Rolbař". Je v Praze Kobylisích.
  12. Mám stejný motor a stalo se mě to samé. Na displeji "Závada SS", kontrolka EPC a auto do nouzáku. Několikrát jsem vypnul motor a znovu nastartoval a závada zmizela. Volal jsem do servisu a tam mi řekli, že to může být slabá baterka. Jel jsem trochu delší trasu, kde jsem víc brzdil motorem a od doby žádný problém. Auto je v provozu od prosince 2012, takže baterka už začíná mít nárok na výměnu.
  13. aha

    Autobaterie

    Baterku mám originál z výroby, což je prosinec 2012. Od podzimu do jara používám téměř denně přídavné topení. Přes týden jezdím převážně kratší trasy do cca 30km o víkendu delší (cca 100km). Do dnes baterka O.K. Mám OIII 1.4. TSi, stop/start mám trvale vypnutý.
  14. Normální to není. Zajeď s tím do servisu. Mě asi ve 100000km odešla vodní pumpa. Někde mi přes ní kapala kapalina. Mám sice benzín, ale vodní pumpy budou principiálně stejné.
  15. K Boleru se kamera připojit nedá, protože nemá AV vstup.
  16. Ono neodešlo doslova, jen z něj začala kapat chladící kapalina. Nejlepší na tom je to, že závada se projevila po ujetí asi 500km od návštěvy servisu, kde jsem byl na pravidelné prohlídce. Přečti si vlákno o 1.6 a 2.0 TDi. Tam čerpadla odcházejí celkem často. Takže výměna čerpadla okolo 100000 km je asi normální jev. Holt kvalita dnešních aut jde čím dál víc do p....
  17. Mě odešlo vodní čerpadlo v 99000 km. S čerpadlem vyměnili i nějaký řemen. Celkem to vyšlo asi na 8700,- Kč.
  18. Měl jsem stejný problém, ale podařilo se mi to vyřešit v rámci záruky. Displej mi měnily 3x.
  19. Poklice Tekton pasují na disky 6,5J x 16 a ty máš rozměr 6J x 16. Na tvůj rozměr disků pasují originál poklice Nordic (6J x 16). Mají je třeba zde : http://www.obautodily.cz/sortiment/nahradni-dily-dle-modelu-vozu/skoda-octavia-iii/disky--poklice--lapace/ozdobne-poklice---sada/
  20. Toto vypadá fakt super. Verze RS byly vždycky hezčí.
  21. Dodarečná montáž je možná. Stačí koupit repro a nechat namontovat buď ve Škoda servisu nebo u jiné firmy, která prodává repro. Na internetu je jich spoustu.
  22. Zadní repro jsou za příplatek. Záleží na stupni výbavy. Jestli je máš, zjistíš tak, že na rádiu nastavíš "fader" , aby hrály jen zadní repro.
  23. Zajeď s tím do servisu na diagnostiku. Mě se stalo něco podobného u OII, kdy mě na straně spolujezdce stále foukal příliš studený vzduch. Na diagnostice bylo zjištěno, že je vadné jedno čidlo. U tebe to bude nejspíš taky nějaké čidlo.
  24. @iphonik4: Jezdím jenom k Shellu a tankuji pravidelně V-Power a nikdy žádný problém. Dělám to tak už se svým třetím autem.
×
×
  • Vytvořit nový...