Přejít na obsah

Mario02

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mario02

  1. Ahoj, je reálné dostat FL ABS/ESP jednotku do před FL Fabie? Počitám s přepinováním konektoru a tak. Ale jestli bude fungovat s gateway, řj motoru a tak. Díky.
  2. Ahoj, mam dotaz. Vlastnim Octavii 2 MR08. Radio Audience. Multifunkcni volant. Maxidot. Jakou jednotku musi sehnat kdyz pozaduji hf plus maximalne precist sms na maxidotu? Nejdulezitejsi je pro me HF. Diky za odpoved.
  3. Pokud máš sedačky a Climatronik, tak přece stačí vodiče například z http://www.autokabel.cz , konektory a piny ze Škodovky a jeden volný den.
  4. Kdyby to náhodou někdo hledal v budoucnu. Já to tady nenašel.
  5. Ahoj, potřeboval bych nutně schéma výhřevu předních sedadel pro vozidla MR08 před fl a MR09 fl. Předem díky.
  6. Díky a jak s tou vyztuhou musí tam byt ta s ochranou chodců nebo stačí bez ní?
  7. Ale no tak chlapi poraďte. Ještě mě zajímá jedna věc. U pásů i Airbagů. Jdou použit se stejným číslem ale s jiným písmenem na konci?
  8. Bez ochrany chodců: S ochranou chodců: Hlavně jestli by někdo nevěděl jak je to stou jednotkou airbagů.
  9. Zdravím, kolegovi se podařilo nabourat Octavii II kombi 4x4 1.9 TDI 2004 na předek o nízkou betonou zeď. KO jsou chladičovka, vyztuha, naraznik, světlo, airbagy od řidiče a spolujezdce, pásy asi nějaký z chladičů. Měl bych ohledně toho pár dotazů. Šrouby na chladičovce jsou opravdu hvězdice v rozměru 9 nebo ta 8 tam je tak na volno? Chladičovka je jeden typ pro všechny motorizace? Vyztuhu shánět i s ochranou pro chodce nebo postačí bez ní když původně byla s? Jednotku airbagu lze reaktivovat, je na to nutno specialního načiní nebo postači HEX-CAN kabel? Palubku je evidentně potřeba novou, liší se nějak nebo jsou všechny identické, na co si případně dávat pozor? To stejne s pásy musí se shánět podle čísel nebo je to jedno? Předem díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...