Přejít na obsah

maxspeed

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení maxspeed

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zatím jsem si nechal zavřít klapku pro cirkulaci vnitřního vzduchu, a zdá se to být v pořádku. Uvidím, jestli to začne dělat znovu nebo ne.
  2. Díky za nabídku domluvy. Bohužel jsem cca 250 km od Prahy. Ale díky. já to mám do prahy taky cca 250,- můžu ti tu klapku zkontrolovat v Prostějově To by bylo super! Jsem z Mohelnice, rád přijedu. Bohužel můžu jen víkendy.
  3. Díky za nabídku domluvy. Bohužel jsem cca 250 km od Prahy. Ale díky.
  4. tece radiator topeni... Náplň ze systému ale nikde neuniká staci male mnozstvi, to ani nepostrehnes ze to z nadobky mizi... Možná máš pravdu. Dělá mi to už druhým rokem, první zimu jsem to vydržel, navštívíl jsem 5 středisek Škoda a všude byl stejný verdikt - pylový filtr. Tím to ale nebylo. Pokud je to radiator topení, jaká je možnost opravy? Nebo jde vůbec sehnat nový?
  5. tece radiator topeni... Náplň ze systému ale nikde neuniká
  6. Poraďte prosím Mám O1 1,8T 20V (99), a mlží se mi komplet interier, všechna okna vč. zadních. Po nastartování auta během 10 minut se kompletně zamlží. V autě mám Climatronic, stálá teplota 22°. Klimu jsem i vypustil a znovu nechal naplnit a pořád stejné. V servisu mi řekly, že je to pylovým filtrem, koupil jsem tedy nový a mlžení je pořád stejné. Nechal jsem se napíchnout na VAG a zkontrolovat chyby klimy - všechno čisté a v pořádku. Většinou se to dějě v zimních měsících, ale není to pravidlo. Je to hrůza, nedá se s tím tak jezdit, poraďte v čem je chyba. Díky za každou radu.
  7. Potřeboval bych radu nebo nějaký poznatek. Mám O1 1,8T 20V. Auto jsem měl v servisu na přestavbě po bouračce. Od vyzvednutí auta ze servisu se od 2500 ot. a odstavení nohy z plynu ozve zvuk totožný, jako bych tam měl Blow off ventil, což nemám. Nevím aby to nebylo turbo - přidřené či co...Auto vůbec nijak nekouří, tah zůstal zachován. Do nehody šlapalo vše naprosto tiše. Poraďte čím nebo co to může být. Díky. P.S. stav tacho sice 270 tis. km, ale pravidelný servis a údržba, nikdy žádný problém. Až teď ten zvuk.
×
×
  • Vytvořit nový...