Přejít na obsah

testudo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

644 zobrazení profilu

Oznámení testudo

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Děkuji,tušil jsem to... Budu ten díl muset objednat.Díky moc
  2. Zdravím, mám taky problém se sedačkou řidiče.je vypumpována na maximum a dolů nejde.Sedadlo jsem vytáhnul,ale na nic jsem nepřišel.Nic není napohled prasklé nebo nějak vyskočené. Nemáte ponětí co s tím? Díky za každou radu,zítra to budu muset zase nanadat zpátky a sasi i nefunkční.
  3. V těch silných mrazech mi začal asi před měsícem pískat ventilátor topení climatroniku.snažím se tomu zabránit změnou intenzity foukání,ale moc to nepomáhá.Zatím to dělá jen při mrazu,ale obávám se,že to bude pokračovat i na jaře... Myslíte ,že má smysl snažit se ho promazat?V sekci OI jsem četl,že ložiska jsou zapouzdřena a mazat to nejde.U OII je to asi stejné. Takže mě asi bude čekat výměna?
  4. To sklo se pozná celkem snadno,stačí když to začne dělat zatlačit v tom místě proti sklu a hned to zmizí.Samozřejmě jen na tu chvilku,co se tlačí.Optimální je to vyzkoušet se spolujezdcem.U mě to bylo jednoduché,protože tu netěsnost mám v horní polovině,za zrcátkem.Můj názor je,že to může udělat i sklo originál z výroby.Postup lepení je stejný a může se stát,že se lepidlo napojuje a zřejmě stačí vlasová trhlinka v lepidle a časem to změní elasticitu a může se to projevit.V mém případě to bylo za víc jak dva rok po výměně skla.
  5. Tak sem dnes konečně našel příčinu toho pískavého zvuku.A myslím,že by to mohlo zajímat i ostatní.Byl jsem za známým automechanikem,jestli by mi neporadil.První otázka byla,jestli mám měněný čelní sklo.V záruce se mi začlo v rohu rozlepovat-bělat,tak mi ho vyměnili.Je to už asi 2,5 roku ,co to vyměnili a pískání začlo loni.Tak rok po výměně.Nedával sem si to proto do souvislosti.Dnes sem zkusil na sklo asi v 150kilometrech mírně tlačit a bylo po pískání.Verdikt mechanika je buď to vysklít a pracně čistit a znovu nalepit,nebo rozbít sklo a na pojistku přesklít.Mimochodem,setkal sem s člověkem,co mi říkal,že mu po dvou letech provozu nového Pasatu při jedné velké chumelenici lítal dovnitř sníh.V servise přišli na to,že nebylo u stěračů asi 3 cm vůbec lepidlo.
  6. Zdravím všechny a taky se připojuju k tomu pískacímu problému.U mě to začíná hned při 160km/h.Jde to ze dvou středových výdechů a je to vysoký celkem nepříjemný zvuk,ten kolega co psal o zvuku přetočeného elektromotorku se trefil nejblíž.Na dálnici v Německu sem to zjistil loni v zimě poprvé a myslel sem,že se mi dostalo listí někde do prostoru za pylový filtr,ale to sem kontrolou vyloučil...Další pokusy byly s postupným uzavíráním klapek vnitřního okruhu a pak sem zkoušel ještě ty klapky zavírat a otvírat ,co nasměrovávají proud vzduchu na sklo,nohy atd.Jeden čas pomáhal zavřít a otevřít ten vnitřní okruh,ale jen dočasně,za chvilku se to objevuje znova.Snad jen když nechám vnitřní okruh,přestane to zlobit.Ale to není řešení ,důsledek je mlžení okna.. Rozdělávat se mi to nechce ,ale určitě je to některá z klapek uzavírání.Asi mě nemine rozdělání těch středových výdechů a snad se dostanu i k těm klapkám,ale jak zjistím,která je špatná,nebo nebo netěsní to nevím.Jestli jste to někdo už řešil,dejte vědět.Díky......
×
×
  • Vytvořit nový...