Přejít na obsah

TicTac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    327502417

Oznámení TicTac

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jo jasně. Není to pro mě - prodal jsem asistent a nový majitel má na superbu tažné, tak se ptal jaké vzdálenosti mají být mezi čidly...
  2. Zdravíčko Jak mají být od sebe vzdáleny čidla pokud je na autě tažné zařízení - aby to nepískalo stále? Díky za rady. TT.
  3. Zdravím Z ničeho nic se mi rozsvítila kontrolka airbagu. Nevíte někdo čím to je a jak to napravit? Díky za rady. TT.
  4. TicTac

    Čím lepit

    Díky moc. Zkusím se poohlídnout po té pružné obouustranné pásce. Vyzkouším. Jestli to nebude držet tak zkusím ten PUR. TT.
  5. TicTac

    Čím lepit

    Zdravím. Může mi tady někdo poradit čím přilepím origo nápisy na páté dveře. Jak je sundat jsem našel, ale čím to přilepit ne Zvažoval jsem nějaké lepidlo, ale zase ať to jde někdy sundat i bez laku. Silikonový tmel? Díky. TT.
  6. TicTac

    Odkud jste..

    Přes vikend Opava - přes týden Zlín
  7. Vždyť o tomto je celé tohle téma
  8. TicTac

    ABS

    Tak jsem se na to trošku díval a asi máš s tím EDS pravdu. Můžeš mi prosím napsat jaký je rozdíl mezi ASR a EDS. Obojí by měla být elektronická uzávěrka diferenciálu nebo se pletu?
  9. TicTac

    ABS

    Reakce hodná "moudrého" člověka...
  10. Jestli to je na značku auta, tak by měli být přesné - pasovat do původních šroubů. No uvidíme
  11. TicTac

    ABS

    Trošku OT. Ale nedodělával někdo z vás vypínač na ASR? Mám asr, ale nejde vypínat a myslím, že by se mi tato funkce mohla občas hodit. Diky. TT.
  12. Kamarád má ten stejný problém. Nefunguje mu podsvícení. Někdy funguje někdy ne. Typuje to na nějaký studenák. Nevíte někdo co to může být? Kam se podívat?
  13. No uvidim jak moc mě to bude štvát... Btw. nikdy jsem neslyšel o Toledu Vario (vario = označení pro kombi u seatu)
  14. TicTac

    Potah volantu

    Milý "příteli" shame on you To bylo dost trapné. Asi jste si nevšiml, že nejste na stránách www.mariacavallo.sk, ale na forum.skodahome.cz. Tyto stránky neslouží pro propagaci firem, ale jako diskusní fórum pro majitele škodovek. Když jsem napsal, že jsem koupil stejný potah jako je mariocavallo, tak tím myslím, že jsem kopil stejný potah jako mariocavallo a napsal jsem to proto, aby mí kolegové z tohoto fóra mohli ušetřit a koupit stejnou věc za 249 korun místo za 500. Potah je vyroben z přírodní kůže - jejíž vzorek byl přiložen i na venkovní straně obalu. Myslím, že jsem se včera, během asi hodinu trvající montáže tohoto potahu, mohl s jeho materiálem lépe seznámit než vy, který ani nevíte o čem je řeč. A nazývat výrobek konkurenční firmy, o kterém nevíte vůbec nic "čínskym paškvilom" hodně vypovídá o vaší firmě a vašem chování... PS: Pro lidi, kteří chtěli fotky - je to zbytečné - je to prostě stejné jako ty co už jsou tady...
  15. TicTac

    Potah volantu

    Shaněl jsem ten Mário Cavallo, ale jejich sránky nejedou. Nakonec jsem jo koupil v Globusu za 249,- Je stejný - dokonce má myslím stajný obal, ale jako výrobce je tam uvedená jiná firma. Včera jsem ho nainstaloval a je to pěkné...
×
×
  • Vytvořit nový...