Přejít na obsah

Ale B

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.abrally.wz.cz

Návštěvy profilu

1 025 zobrazení profilu

Oznámení Ale B

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Díky, mrknu na to mosím to nejak proměřat, jestli neni špatná.
  2. Toto je přímo komfortka? Přesné umístění je rozebrat budíky a za budíkama je? Na jedné octavii I 2004 1.9.TDi nám nefunguje osvětlení vnitřní, dálkový centrál, vyhřívání zrcátek stahování oken. Je chyba v jedntoce nebo nekde v drátech??? SuperVag píše že je chyba v jedntce a nejde to vůbec smazat.
  3. Ale B

    Škoda 135 GLI

    to bylo asi na mě, že? NO mám doma origo motor 742.135, převodovku s dírú na snímač, děrovaný setrvák na snímač, víc už nic, všecko sem prodal
  4. Jit to mosí, protože jak sem výš psal, že kamoš má teho P406 Kupé dovezený z GB. Dneska sem to auto viděl před barákem a už měl české SPZ 6B2 XXXX a volant pořád napravo. :)
  5. Ale B

    Škoda 135 GLI

    jojo, na toto auto sem narazil, když už bylo pozdě. Našel sem ho odhlášené ve Břeclavě ve šrotě. Eště sem s tím zkůšal jezdit po šrotě a pěkně to jelo, nakoplo to napoprvé. Nechtěli mě to dat celé ani kdybych to přeplatil. Tak sem ho aspon mohl rozebrat, všecky věci GLi sem vzal dom a zkůšal dat na moju šáde. Nastrtojil sem to kompletně ale neházalo ti jiskru, pořád sme na to nemohli dojit. Tak sem eletriku vyhodil ven a všecky věci ke vstřiku a prodal rsvancarovi z virtu. Doma mě eště zbyl holý motor a převodovka (kdyby nekdo chtěl po domluvě prodám).
  6. Když sem byl průmyslovce, tak jeden rodilý mluvčí z Anglie co u nás učil, si dovez sebů z anglie Octaviu I. A světe div se předělal si to na leváka a měl normálně český značky. Když sme to meli ve škole na výměnu oleja, tak sem si všiml, že má na pravo kompletení ovladače oken (předek,zadek) Tak sem se ho ptal, že esi to byl Angličák a říkal že jo. A cena komplet 90 000,- předělávka. A jeden kamoš si dovezl P 406 Coupé a rok půl už s tym tady jezdí.
  7. Ale B

    repra vzadu

    Čauec, normálně vyřež díry do plata, já sem to tak tak udělal. mám tam nějaké Pioneer, možu ti to zejtra zjistit přímo jaké, hraje to pěkně, když dycky nekdo sedí vzadu tak mosím to víc přepnůt na přečdek :D
  8. Ale B

    sktrici klapka

    myslim že určitě, je to uplně iný motor
  9. Ale B

    Tlmiče

    KYB, stojí něco málo přes 1000
  10. Ale B

    Svíčky 1.6 55 kW

    mmm, tak sem dal Brisk A-line 37 a je to
  11. Taky by mě zajímaly nějaké typy
  12. Zdravim, neměl by někdo srovnávací tabulky svíček?? Díky
  13. Ale B

    Chip na felicii 1.6

    mmm, to říkáš brzo
×
×
  • Vytvořit nový...