Přejít na obsah

palmexman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    121
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 370 zobrazení profilu

Oznámení palmexman

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ahoj dokazete mi prosim popsat jak nahrat loga...stahnu na kartu nebo na usb a zip nebo slozku...diky
  2. Mel jsem jak 81kW tak 66kw a rozdil nepozoruju.
  3. Měl jsem rapida r.v.2016 najeto 15tis, pedal vrzal. Kamarad Fabii r.v. 2016 najeto 20tis pedal spojky to same, rovnez vrzani. Nejvice v chladnych dnech.
  4. Specialista je urcite pan Sixta. http://www.prevodovky-sixta.cz/ Pokud tohle nekdy nekdo na Rapidu mel, dokazal by poradit.
  5. Pokud se na 2000rpm radi, tak to pak padne hodne dolu. Ja jezdim 50km/h na 4.rychlostni stupen. Ale abych radil na 50km/h 5 nebo dokonce 6ku je utopie. Ten motor pak zacne dunet a neni to prijemny mne ani autu. Usazovani karbonu je druha vec proc to nesolichat do 2000 otacek, vsak tam to auto ma kolik 30kW ....
  6. Tak mám ani ne týden nové auto ... zabít!
  7. Rapid Spaceback 1.2TSi - 81kW. V pátek jsem vyzvedl nové auto. Dnes výlet s přítelkyní a mimčem za rodičema. Cesta celkem cca 120km. Cesta tam - řídila přítelkyně 5.1l. Cesta zpět jsem řídil já viz Swing 4.8l. Smekám na to, že má motor najeto ani ne 200km krásný.
  8. 1,2 TSI 77kW rok 2012 najeto 75 000km, začala se objevovat mastnota na straně od plastového krytu rozvodů a od víka ventilů...viz fotky. Nevíte čím to je, případně jsou vaše TSI suchá?
  9. Kolik může cca trvat doprava k dealerovi. V CW6 což je tento se vyrábí mé auto...tak kdy bych mohl cca počítat dealera. PS: jasny muzu jim zavolat, ale nechci byt nedockavec
  10. Prosím Vás rádio swing v novém rapidu v paketu pro Ambition. Co to rádio v základu umí....popsanou apple konektivita jsem nikde nenasel. Zavolam si z multifunkčního volantu atp? dekuju
  11. palmexman

    FIII - sleva %

    Tohle je na veřejných fórech fajn. Někdo se přijde poradit a druhý do něj šije. bojler: proč by měl někdo kupovat starý mod. rok. Papírově to je o rok starší, pokud do inzerátu uvedeš rok jiný tak lžeš. Jak píše Pavel_cz s mod. péčí to auto dostane jiné prvky + to co se nepovedlo se opraví. Auto se starým mod. rokem tedy logicky musí nabídnout lepší cenu, jinak si to koupí jen sebemrskač.
  12. palmexman

    Superb III

    otáčítko http://go.skoda.eu/new-superb-visualizer
  13. Tak mi z ničeho nic začal hučet větrák topení/klimatizace. (na Golfu V což je prakticky O2) Jelikož mám climatronic, nový větrák stojí 4-5tis po eshopech. Autorizák 9 500Kč. Podle návodu jsem sundal "polystyrenový" kryt, odjistil aretační packu & sundal větrák ... světe div se, ve větráku kus plastového pytlíku....nechápu snad to někomu pomůže... viz mé video
  14. Golf mkV 1.6 mpi - tedy stejný předek jako O2 Přední levá strana -> při natočení volantem doleva se ozývá hučení POUZE POD PLYNEM ...jakoby se dotýkal motor o stěnu nebo kolo o podběh. S rostoucíma otáčkama zvuk sílí a na nerovnostech jakoby zvuk vynechával. V horkých dnech je zvuk slyšet víc. V sobotu jsem dal do VW servisu na posouzení závady: volali že je to levé přední ložisko - oprava vyjde na 7300Kč řekl jsem ok. Pak volali že to není ložisko, že to dělá i to nové a navíc si teď po dni všimli, že kmitá poloosa. Vyměněna i poloosa a stejně zvuk přetrvává. Neví prosím někdo? Ještě je mi divný že jim poloosa začla kmitat až po tom co jí někdo vyndal a nandal.
×
×
  • Vytvořit nový...