Přejít na obsah

Zubáč

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

640 zobrazení profilu

Oznámení Zubáč

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. řeknu ti rovnou že ten konektor je jiný než v Oktávce
  2. Zubáč

    Handsfree

    Ahoj! Zkus si spíš přečíst předělání klasické HF II na na HF II s bluetooth, vše jak popisuješ totiž nasvědčuje tomu, že bluetooth nemáš, zvláště pokud jsi kupoval auto starší ( dříve byli HF jen bez bluetooth ), je tam přesný návod jak co dodělat a co jim říct v servise, protože oni opravdu často neví o co jde. Všechno to vyjde cenově tak do 6 stovek myslím, ale to sem tam taky psal.
  3. Vidím, že se tady dobře bavíš s vtipy o favoritech, jenom aby ti ten úsměv trochu nezklapl na silnici jak bych tě s tím 2.0 TDi předjel (nemyslím tu tvoji RSu, to bych fakt nezvládl), ale myslím že bych tě stejně nepředjel a zklapl by úsměv mě, protože by mi odešlo turbo, nebo rovnou vybuchnul celý motor, abych byl přesnější a už bych si neškrtul. Pak bych byl nucen si koupit dražší 1.9 s výkonem o 26kW nižším, aby se me to auto nerozpadlo, jak bych se tě pokušel předjet podruhý a to bych už předjel i tu tvoji RS, protože ta 1.9 určitě klame parametry, on se ten výkon musí vynásobit dvěma abychom dostali přesné číslo a to rovných 154kW !!!! To je pravý důvod škodovky, proč jsou 2.0 TDi levnější než supermotory 1.9 TDi. Vaše reakce na můj příspěvek : nyní mám Škodu 100, jsem naprostej debil protože znám člověka, který ujel bez problému 180 tisíc s 2.0TDi za tři roky, ale to já jsem si nepřečetl celý forum a vůbec nevím o čem se tu mluví a kdo je nejvíc důvěryhodnej člověk, protože jsou tu ti důvěryhodní a ti amatéři s favority( nebo spíš čekaj až jim příjdou peníze, co jsi pujčili a mohli by si ten favorit koupit). Doufám, že jsem Vám trochu ušetřil vypisování, ale mohli by jste vymyslet ještě něco, abych se opět zasmál, protože když čtu tohle forum, tak směji vždy celou dobu, něco takového jsem totiž ještě nezažil, v TV by měli udělat pořad kde by tohle forum četli, nový druh humoru!
  4. Mě to spíš připadá, že kohokoliv, kdo jsem přijde a je spokojenej majitel 2.0 TDi, případně má další pozitivní zkušenosti s těmito motory tak musí být okamžitě odstraněn! Ještě sem si nevšimnul nikoho kdo by ti vroucně dával za pravdu že se mu to taky tak kazí, je tu mnohem víc lidí, co jsou s tím motorem spokojeni. A kromě těchto lidí jsou tu ještě závistivci s 1.9 u kterých to funguje asi jako u těch co se jim to kazí a nebo jsou to jedni a ti samí a tomu bych věřil asi nejvíc! Já bych tak Karlose tipoval na to, že má doma v garáži jednu 1.9 a najede s ní tak tisíc kiláku za rok a tady se potřebuje pomstít těm co maj dvoulitry a zabránit dalším lidem asi ten motor koupili a on byl ten KRÁL SILNIC
  5. Ja byt tebou tak neváhám a klidně kupuju, nechci rozepisovat znovu vše co jsme tu již řekl, ale když si to přečtěš sám tak si o tom můžeš udělat vlastní obrázek. Pokud nebudeš jezdit 100 tisíc ročně a dávat tomu jako blázen tak nic nehrozí, někteří tomu stejně dávají hodně a nic se nestane. Prostě jsou tu lidi kteří s tím mají problém a nedokážou uvěřit že ty motory jsou bez problémů a myslí si že jejich řidiči jsou největší andílci na světě. Napíšu to ještě jedno, mám zkušenost se třemi auty s tímto motorem, známý za tři roky 180 tisíc km a bez problému, moje firemní auto za rok 60 a bez problému a soukromé, které mám sice měsíc, takže nemůžu nějak chválit, protože by to mohlo být opravdu předčasné, ale má najeto 65 tisíc a taky žádný problém, v 64 sem byl na kontrole a vše OK. Tak přeju hodně štěstí při výběru nového vozu a spíše než na to co tady píšou lidi dej spíš na radu odborníků v servisu, nejlépe pokud máš známého nebo nastuduj testy v časopisech a na netu ¨.
  6. Ještě poradím něco, já ty čudlíky vůbec nepoškodil. Pohodlnější podle mě je sedačku dát uplně dopředu a vypumpovat úplně nahoru. Já tak jednotku i odmontoval, ale ono to není potřeba, to že je na ní logo bluetooth je videt i kdyz se neodmontuje a antenka do ni jde vrazit i kdyz je jednotka přidělaná a vůbec se tak napoškodí ty cvočky krytu, protože ze zadu je jednotka ,,odkrytá"
  7. Já musím říct, že mám originál z výroby přední i zadní parkovací senzory a rádio Stream a jsem spokojen na 99%, má to jedinou chybu, kdyz nezapnu rádio tak mě to na něm zobrazuje ale je to pouze někdy, někdy se to zobrazí, to se ale dá lehce odstranit zapnutím rádia, takže to zase tak neřeším, hodně dobré je to tlačítko zapínání a taky že se to samo vypne jak jedu rychleji než 15km/h, rozhodně jsou to dobře incestované peníze, vyborné při parkování v řadě za sebou stojícíh aut ale taky při couvání do řady aut stojících bokem vedle sebe! , původně jsem si myslel že přední ani nejsou potřeba, uvědomil jsem teďka, že vcelku těžce odhaduje, kde je předek auta a s těma senzorama je to harčka. Jak si na to jednou zvyknete, tak už bez toho nebudete chtít auto.
  8. To jsem zvedavej jestli Ti to pujde. Já myslím, že by to takhle mělo jít všem, pokud mají tu jednotku s logem bluetooth a zdířkou pro anténu. A musím to zase pochválit protože to funguje výborně. Všichni co mě volají mě slyší výborně a naopak, předtím ve staré oktávce jsem měl dodělanou sadu od nokie a bylo to k hovnu, já sice slyšel vcelku dobře, ale mě ostatní rozuměli každé druhé slovo :-) Má to pouze jedinou vadu, čísla si to natáhne jen ze sim karty, ale to už jsem vyřešil zkopírováním nejdůležitějších kontaktů na sim kartu, není to sice 100%, ale zatím to sand bude stačit a taky to nenatahuje přijatá, volaná a zmeškaná čísla, ale to už jsem taky překousl. Mám multifunční volant pro telefon a s tím bluetooth je to jedna báseň :-) Co mas za telefon? Me to cte normalne cisla z telefonu. (Na sim zadne nemam). SE K800i Tak já na to používám taky SE K800i a bohužel, ovšem co jsem zkoušel v nové RSe modelového roku 07 tak mi to načetlo kontakty z telefonu včetně volaných přijatých a zmeškaných hovorů. Druhý řidič má stejný problém, má Nokii 6300 a taky jenom ze sim karty, fakt nevím čím to je, myslím že tím, že mám furt starou ŘJ, která asik nenačítala tyhle věci, ale to už je jenom takový malý detail, který mě moc nevadí, pár set korun bych do toho asi vrazil, ale ŘJ za několik tisíc měnit nechci.
  9. To jsem zvedavej jestli Ti to pujde. Já myslím, že by to takhle mělo jít všem, pokud mají tu jednotku s logem bluetooth a zdířkou pro anténu. A musím to zase pochválit protože to funguje výborně. Všichni co mě volají mě slyší výborně a naopak, předtím ve staré oktávce jsem měl dodělanou sadu od nokie a bylo to k hovnu, já sice slyšel vcelku dobře, ale mě ostatní rozuměli každé druhé slovo :-) Má to pouze jedinou vadu, čísla si to natáhne jen ze sim karty, ale to už jsem vyřešil zkopírováním nejdůležitějších kontaktů na sim kartu, není to sice 100%, ale zatím to sand bude stačit a taky to nenatahuje přijatá, volaná a zmeškaná čísla, ale to už jsem taky překousl. Mám multifunční volant pro telefon a s tím bluetooth je to jedna báseň :-)
  10. Tak si teda s prominutím nas.. , ten kdo tu nedávno napsal, že tu prostě není místo pro jiný názor, že jakmile napíšu něco co se neshoduje s Vaším tvrděním tak budu ten největší debil. Tak měl pravdu, přesně tak to tu funguje, nikdo nedokáže uznat, že se ty motory prostě nekazí vždycky. Připadám si tu jak za minulého režimu vy komouši!!!
  11. ale jo, chci bejt objektivní, tak ať sem taky píšou ty spokojený. Ale ať píšou ty, co mají najeto tak 80 a více tisíc. Mě se to taky začalo jebat až někdy v 60 - 70 t. A rozhodně mi teď nedělá dobře kritizovat vlastní auto, ale co mám hergot dělat, když to tak je. Rád se nechám přesvědčít, že to je jen blbá náhoda, ale zatím vše, co jsem se dověděl, svědčí o opaku. A to rozhodně nečerpám informace jen odtud. Tak moc nechápu ty ublíženecký pózy pánů, který na tohle forum vlezli nedávno asi v představě, že tu budou s ostatními pět oslavný ódy na OII a ono je to najednou trochu jinak. No to se blbě čte, to chápu. Ale my všichni jezdíme ve stejných autech a není to boj mezi příznivci různých značek. Jenže pokud jsme se nedovolali nápravy jinde, nic jinýho, než podobná revolta nám nezbývá. Tak se tomu vy trumberové nedivte. A jestli to neumíte zkousnout, tak znám jiný škodovácký forum, kde je sice asi tak desetinová návštěvnost, zato se tam všichni plácaj vzájemně po zádech a úžasně si notujou a lebeděj, jak dobrý auto koupili. Myslím, že to pro vás bude ta správná parketa. Nazdar. Já tu nejsem proto, abych se tu s ostatníma plácal po zádech jak to dobře jede a je to spolehlivý kdyby se to kazilo a mel zkusenost jenom s tihle mím autem co má najeto 65 tisíc, ale jak jsem říkal : Známý má najeto 180 tisíc a ani tuk! Bez problému ! Jestli se to začne kazit mě, tak to sem napíšu hned jak sednu k počítači!!!! A mile rád ( nerad ) Vám dám za pravdu!
  12. Tak už píšu, mám neuvěřitelnou radost a pro vás samé dobré zprávy Tak dneska jsem byl ve Škodovce a poprvní je musím pochválit!!!! Jak jsem si bral antenu tak nikdo nic nevedel a najednou se dneska prede mnou ocitl odbornik na elektroniku, ten se toho sice tak nějak napůl nedůvěřivě ujal a dle mého očekávání přišel za půl hodiny s tím, že se mu to zřejmě nepodařilo a bude muset kontaktovat škodovku, ale že pokud mám mobil s bluetooth tak at si to jdu zkusit. Tak jsem sednul do auta, otočil klíčem a na mobilu dal vyhledat audio příslušenství a nevěřícně seleskurychle jsem se rozhlédnul po servise a nikde tam nebyla ani oktávka, tak mi bylo jasné, že je to zřejmě v mém autě, což se záhy potvrdilo a skončilo tak mé třítýdenní dilema s předěláním klasické HF Sady II na II s bluetooth. Nyní vám vypíšu velmi jendoduchý itynerář jak na to, ale nejdřív řeknu z čeho jsem vycházel : měl jsem HF II s řídící jednotkou nejhoršího typu ( na konci kodu který tu byl již dříve napsán nebylo žádné písmeno, ale na jednotce bylo logo bluetooth a zdířka pro bluetooth anténu) a samozřejmě všechu kabeláž, mikrofon a napojení, takže mě stačilo koupit držák telefonu za 3 750 nebo druhá a lepší možnost pro kterou jsem se rozhodl :-) Co jsem teda udělal? : 1) Podle rozpisu HF sady z etky jsem si v servisu objednal bluetooth anténu za 400 Kč a nějaké drobné 2) Anténu jsem zacvaknul do ŘJ HF Sady ( stále to nestačilo a nefungovalo ) 3) V servisu jsem velmi podrobně a dvakrát po sobě popsal problém a řekl, že je potřeba pouze překodovat HF Sadu 4) Za 30 minut a 290 Kč za práci jsem měl vše hotovo a plně funkční, načítá se mi i telefonní seznam!!! ( mám nokii 6300 a SE K800i a na obou to jde ) Celkové náklady : 290 + 450 = 740 Kč!!!!! Oproti 3 750 za nový držák, který ani na nové telefony nedělají a mobil do nich musím vkládat!!! Přeji všem hodně štěstí a doufám, že Vám to pomůže tak, jako by to pomohlo mě před třemi týdny.
  13. Tak díky moc za info. Budu doufat, že to bude stačit přehrát. Pak napíšu jak to dopadlo
  14. Já to naprosto chápu a věřím tomu co ty tu píšeš, ty nové dvoulitry prostě tolik nezvládnou a pro takoví jak seš ty je to k zbláznění když na takový motor narazíte. S tím prostě nejde ujet 150, 200 tisíc ročně, ten motor to nezvládne. Já měl na staré octavii 1.9 TDI najeto 220 tisíc a taky úpně v pohodě, na tom autě jsem měnil jenom stěrače a šlapalo jako hodinky, žádný problém.
  15. Takže pokud je špatný software tak s tim už nic neudělám a musím koupit novou?
×
×
  • Vytvořit nový...