Přejít na obsah

Zubáč

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Zubáč

  1. řeknu ti rovnou že ten konektor je jiný než v Oktávce
  2. Zubáč

    Handsfree

    Ahoj! Zkus si spíš přečíst předělání klasické HF II na na HF II s bluetooth, vše jak popisuješ totiž nasvědčuje tomu, že bluetooth nemáš, zvláště pokud jsi kupoval auto starší ( dříve byli HF jen bez bluetooth ), je tam přesný návod jak co dodělat a co jim říct v servise, protože oni opravdu často neví o co jde. Všechno to vyjde cenově tak do 6 stovek myslím, ale to sem tam taky psal.
  3. Vidím, že se tady dobře bavíš s vtipy o favoritech, jenom aby ti ten úsměv trochu nezklapl na silnici jak bych tě s tím 2.0 TDi předjel (nemyslím tu tvoji RSu, to bych fakt nezvládl), ale myslím že bych tě stejně nepředjel a zklapl by úsměv mě, protože by mi odešlo turbo, nebo rovnou vybuchnul celý motor, abych byl přesnější a už bych si neškrtul. Pak bych byl nucen si koupit dražší 1.9 s výkonem o 26kW nižším, aby se me to auto nerozpadlo, jak bych se tě pokušel předjet podruhý a to bych už předjel i tu tvoji RS, protože ta 1.9 určitě klame parametry, on se ten výkon musí vynásobit dvěma abychom dostali přesné číslo a to rovných 154kW !!!! To je pravý důvod škodovky, proč jsou 2.0 TDi levnější než supermotory 1.9 TDi. Vaše reakce na můj příspěvek : nyní mám Škodu 100, jsem naprostej debil protože znám člověka, který ujel bez problému 180 tisíc s 2.0TDi za tři roky, ale to já jsem si nepřečetl celý forum a vůbec nevím o čem se tu mluví a kdo je nejvíc důvěryhodnej člověk, protože jsou tu ti důvěryhodní a ti amatéři s favority( nebo spíš čekaj až jim příjdou peníze, co jsi pujčili a mohli by si ten favorit koupit). Doufám, že jsem Vám trochu ušetřil vypisování, ale mohli by jste vymyslet ještě něco, abych se opět zasmál, protože když čtu tohle forum, tak směji vždy celou dobu, něco takového jsem totiž ještě nezažil, v TV by měli udělat pořad kde by tohle forum četli, nový druh humoru!
  4. Mě to spíš připadá, že kohokoliv, kdo jsem přijde a je spokojenej majitel 2.0 TDi, případně má další pozitivní zkušenosti s těmito motory tak musí být okamžitě odstraněn! Ještě sem si nevšimnul nikoho kdo by ti vroucně dával za pravdu že se mu to taky tak kazí, je tu mnohem víc lidí, co jsou s tím motorem spokojeni. A kromě těchto lidí jsou tu ještě závistivci s 1.9 u kterých to funguje asi jako u těch co se jim to kazí a nebo jsou to jedni a ti samí a tomu bych věřil asi nejvíc! Já bych tak Karlose tipoval na to, že má doma v garáži jednu 1.9 a najede s ní tak tisíc kiláku za rok a tady se potřebuje pomstít těm co maj dvoulitry a zabránit dalším lidem asi ten motor koupili a on byl ten KRÁL SILNIC
  5. Ja byt tebou tak neváhám a klidně kupuju, nechci rozepisovat znovu vše co jsme tu již řekl, ale když si to přečtěš sám tak si o tom můžeš udělat vlastní obrázek. Pokud nebudeš jezdit 100 tisíc ročně a dávat tomu jako blázen tak nic nehrozí, někteří tomu stejně dávají hodně a nic se nestane. Prostě jsou tu lidi kteří s tím mají problém a nedokážou uvěřit že ty motory jsou bez problémů a myslí si že jejich řidiči jsou největší andílci na světě. Napíšu to ještě jedno, mám zkušenost se třemi auty s tímto motorem, známý za tři roky 180 tisíc km a bez problému, moje firemní auto za rok 60 a bez problému a soukromé, které mám sice měsíc, takže nemůžu nějak chválit, protože by to mohlo být opravdu předčasné, ale má najeto 65 tisíc a taky žádný problém, v 64 sem byl na kontrole a vše OK. Tak přeju hodně štěstí při výběru nového vozu a spíše než na to co tady píšou lidi dej spíš na radu odborníků v servisu, nejlépe pokud máš známého nebo nastuduj testy v časopisech a na netu ¨.
  6. Ještě poradím něco, já ty čudlíky vůbec nepoškodil. Pohodlnější podle mě je sedačku dát uplně dopředu a vypumpovat úplně nahoru. Já tak jednotku i odmontoval, ale ono to není potřeba, to že je na ní logo bluetooth je videt i kdyz se neodmontuje a antenka do ni jde vrazit i kdyz je jednotka přidělaná a vůbec se tak napoškodí ty cvočky krytu, protože ze zadu je jednotka ,,odkrytá"
  7. Já musím říct, že mám originál z výroby přední i zadní parkovací senzory a rádio Stream a jsem spokojen na 99%, má to jedinou chybu, kdyz nezapnu rádio tak mě to na něm zobrazuje ale je to pouze někdy, někdy se to zobrazí, to se ale dá lehce odstranit zapnutím rádia, takže to zase tak neřeším, hodně dobré je to tlačítko zapínání a taky že se to samo vypne jak jedu rychleji než 15km/h, rozhodně jsou to dobře incestované peníze, vyborné při parkování v řadě za sebou stojícíh aut ale taky při couvání do řady aut stojících bokem vedle sebe! , původně jsem si myslel že přední ani nejsou potřeba, uvědomil jsem teďka, že vcelku těžce odhaduje, kde je předek auta a s těma senzorama je to harčka. Jak si na to jednou zvyknete, tak už bez toho nebudete chtít auto.
  8. To jsem zvedavej jestli Ti to pujde. Já myslím, že by to takhle mělo jít všem, pokud mají tu jednotku s logem bluetooth a zdířkou pro anténu. A musím to zase pochválit protože to funguje výborně. Všichni co mě volají mě slyší výborně a naopak, předtím ve staré oktávce jsem měl dodělanou sadu od nokie a bylo to k hovnu, já sice slyšel vcelku dobře, ale mě ostatní rozuměli každé druhé slovo :-) Má to pouze jedinou vadu, čísla si to natáhne jen ze sim karty, ale to už jsem vyřešil zkopírováním nejdůležitějších kontaktů na sim kartu, není to sice 100%, ale zatím to sand bude stačit a taky to nenatahuje přijatá, volaná a zmeškaná čísla, ale to už jsem taky překousl. Mám multifunční volant pro telefon a s tím bluetooth je to jedna báseň :-) Co mas za telefon? Me to cte normalne cisla z telefonu. (Na sim zadne nemam). SE K800i Tak já na to používám taky SE K800i a bohužel, ovšem co jsem zkoušel v nové RSe modelového roku 07 tak mi to načetlo kontakty z telefonu včetně volaných přijatých a zmeškaných hovorů. Druhý řidič má stejný problém, má Nokii 6300 a taky jenom ze sim karty, fakt nevím čím to je, myslím že tím, že mám furt starou ŘJ, která asik nenačítala tyhle věci, ale to už je jenom takový malý detail, který mě moc nevadí, pár set korun bych do toho asi vrazil, ale ŘJ za několik tisíc měnit nechci.
  9. To jsem zvedavej jestli Ti to pujde. Já myslím, že by to takhle mělo jít všem, pokud mají tu jednotku s logem bluetooth a zdířkou pro anténu. A musím to zase pochválit protože to funguje výborně. Všichni co mě volají mě slyší výborně a naopak, předtím ve staré oktávce jsem měl dodělanou sadu od nokie a bylo to k hovnu, já sice slyšel vcelku dobře, ale mě ostatní rozuměli každé druhé slovo :-) Má to pouze jedinou vadu, čísla si to natáhne jen ze sim karty, ale to už jsem vyřešil zkopírováním nejdůležitějších kontaktů na sim kartu, není to sice 100%, ale zatím to sand bude stačit a taky to nenatahuje přijatá, volaná a zmeškaná čísla, ale to už jsem taky překousl. Mám multifunční volant pro telefon a s tím bluetooth je to jedna báseň :-)
  10. Tak si teda s prominutím nas.. , ten kdo tu nedávno napsal, že tu prostě není místo pro jiný názor, že jakmile napíšu něco co se neshoduje s Vaším tvrděním tak budu ten největší debil. Tak měl pravdu, přesně tak to tu funguje, nikdo nedokáže uznat, že se ty motory prostě nekazí vždycky. Připadám si tu jak za minulého režimu vy komouši!!!
  11. ale jo, chci bejt objektivní, tak ať sem taky píšou ty spokojený. Ale ať píšou ty, co mají najeto tak 80 a více tisíc. Mě se to taky začalo jebat až někdy v 60 - 70 t. A rozhodně mi teď nedělá dobře kritizovat vlastní auto, ale co mám hergot dělat, když to tak je. Rád se nechám přesvědčít, že to je jen blbá náhoda, ale zatím vše, co jsem se dověděl, svědčí o opaku. A to rozhodně nečerpám informace jen odtud. Tak moc nechápu ty ublíženecký pózy pánů, který na tohle forum vlezli nedávno asi v představě, že tu budou s ostatními pět oslavný ódy na OII a ono je to najednou trochu jinak. No to se blbě čte, to chápu. Ale my všichni jezdíme ve stejných autech a není to boj mezi příznivci různých značek. Jenže pokud jsme se nedovolali nápravy jinde, nic jinýho, než podobná revolta nám nezbývá. Tak se tomu vy trumberové nedivte. A jestli to neumíte zkousnout, tak znám jiný škodovácký forum, kde je sice asi tak desetinová návštěvnost, zato se tam všichni plácaj vzájemně po zádech a úžasně si notujou a lebeděj, jak dobrý auto koupili. Myslím, že to pro vás bude ta správná parketa. Nazdar. Já tu nejsem proto, abych se tu s ostatníma plácal po zádech jak to dobře jede a je to spolehlivý kdyby se to kazilo a mel zkusenost jenom s tihle mím autem co má najeto 65 tisíc, ale jak jsem říkal : Známý má najeto 180 tisíc a ani tuk! Bez problému ! Jestli se to začne kazit mě, tak to sem napíšu hned jak sednu k počítači!!!! A mile rád ( nerad ) Vám dám za pravdu!
  12. Tak už píšu, mám neuvěřitelnou radost a pro vás samé dobré zprávy Tak dneska jsem byl ve Škodovce a poprvní je musím pochválit!!!! Jak jsem si bral antenu tak nikdo nic nevedel a najednou se dneska prede mnou ocitl odbornik na elektroniku, ten se toho sice tak nějak napůl nedůvěřivě ujal a dle mého očekávání přišel za půl hodiny s tím, že se mu to zřejmě nepodařilo a bude muset kontaktovat škodovku, ale že pokud mám mobil s bluetooth tak at si to jdu zkusit. Tak jsem sednul do auta, otočil klíčem a na mobilu dal vyhledat audio příslušenství a nevěřícně seleskurychle jsem se rozhlédnul po servise a nikde tam nebyla ani oktávka, tak mi bylo jasné, že je to zřejmě v mém autě, což se záhy potvrdilo a skončilo tak mé třítýdenní dilema s předěláním klasické HF Sady II na II s bluetooth. Nyní vám vypíšu velmi jendoduchý itynerář jak na to, ale nejdřív řeknu z čeho jsem vycházel : měl jsem HF II s řídící jednotkou nejhoršího typu ( na konci kodu který tu byl již dříve napsán nebylo žádné písmeno, ale na jednotce bylo logo bluetooth a zdířka pro bluetooth anténu) a samozřejmě všechu kabeláž, mikrofon a napojení, takže mě stačilo koupit držák telefonu za 3 750 nebo druhá a lepší možnost pro kterou jsem se rozhodl :-) Co jsem teda udělal? : 1) Podle rozpisu HF sady z etky jsem si v servisu objednal bluetooth anténu za 400 Kč a nějaké drobné 2) Anténu jsem zacvaknul do ŘJ HF Sady ( stále to nestačilo a nefungovalo ) 3) V servisu jsem velmi podrobně a dvakrát po sobě popsal problém a řekl, že je potřeba pouze překodovat HF Sadu 4) Za 30 minut a 290 Kč za práci jsem měl vše hotovo a plně funkční, načítá se mi i telefonní seznam!!! ( mám nokii 6300 a SE K800i a na obou to jde ) Celkové náklady : 290 + 450 = 740 Kč!!!!! Oproti 3 750 za nový držák, který ani na nové telefony nedělají a mobil do nich musím vkládat!!! Přeji všem hodně štěstí a doufám, že Vám to pomůže tak, jako by to pomohlo mě před třemi týdny.
  13. Tak díky moc za info. Budu doufat, že to bude stačit přehrát. Pak napíšu jak to dopadlo
  14. Já to naprosto chápu a věřím tomu co ty tu píšeš, ty nové dvoulitry prostě tolik nezvládnou a pro takoví jak seš ty je to k zbláznění když na takový motor narazíte. S tím prostě nejde ujet 150, 200 tisíc ročně, ten motor to nezvládne. Já měl na staré octavii 1.9 TDI najeto 220 tisíc a taky úpně v pohodě, na tom autě jsem měnil jenom stěrače a šlapalo jako hodinky, žádný problém.
  15. Takže pokud je špatný software tak s tim už nic neudělám a musím koupit novou?
  16. Myslel jsem tím že vydrží málo, nepsal jsem nic o tom že vydrží 300 tisíc za rok. Možná jsem to špatně specifikoval v tom posledním příspěvku, ale nemyslel jsem tím že ty motory vydrží 300 tisíc ročně, to podle všeho nevydrží a já to ani nezjistím tak nebudu tvrdit, co nevím.
  17. No to teda omrknu, ale ted nejsem u auta. Na 100% je na te jednotce logo bluetooth, ale nevim jestli to hraje nejakou roli ?
  18. No tu RJ musis mit spravne nakodovanou. A to ti udelaji zrejme jen v servisu. Mozna taky nejaky sikovny odbornik tady na forum...snad se nekdo najde. No přesně takhle sem si to myslel nejvíc, jen jsem potřeboval od někoho slyšet, že to tak vůbec jde, i když v servise o tom nemají vůbec potuchy tak se to budou muset naučit, do teď nedokážu pochopit jak tam můžou dělat nekoví neschopní ,,lidé". Musí znát auta jedné značky a stejně je neznají!
  19. To tu ale nikdo neříká, že to tak automobilka staví, ale že ty mototry to tak vydrží a to je rozdíl a navíc sem sám napsal,že to je k hovnu, ale je to prostě tak!
  20. Nerozčiluj se tenhle motor bude mít vždy své příznivce a odpůrce-bohužel patříš do skupiny s hořkými zkušenostmi-ale snad ti bude útěchou, že na jaře bude nový 2,0TDI CR v Supíku a myslím, že během roku bude nabízem i v Okině-sice jeho kroutící moment je jen 250 Nm ale protože jeho běh se více blíží benzínovému motoru bude s ním pěkné svezení. ale já se nerozčiluju, jen mi příjde, že si to kolega asi nepřečetl celý. Taky neříkám, že jsem vysloveně zaujatej. Naopak, pokud si odmyslím ty závady, tak svezení je naprosto úžasný. Kdo to má čipnutý, tak jistě potvrdí. Rosto a budou se dávat taky 2.0 TDI CR s výkonem 170 k ??? Pokud tomu snížej krouťák, tak 140 k nebude nic moc. Proč to má být jen 250 Nm, to je docela krok zpátky, ne ?! Už se někde o těch motorech na netu dočtu ? Dej sem popř. nějakej link. Dík Nedá mě to a ještě na to musím reagovat jednou, protože mě to připadá jako nějaká negativní reklama, když nekdo říká že jsou to motory k hovnu a neposlouchá co říkají ostatní. Prostě jsou nějaké blbé kusy a někdo na to měl smůlu a taky jsou podařené kusy a někdo je chválí, mlít si tu furt to svoje negativní a když někdo napíše, že s tím nemá problém tak ho začat drbat ještě víc není moc normální. Kdybych znal aspoň jednoho človíčka kterýmu najel 2.0TDi aspoň 200.000km v pohodě bez závad,tak zmlknu nebo aspoň uberu ze svojí kritiky k 2.0TDi,ale moje zkušenost s 3x 2.0TDi + dalších min.5x známých s 2.0TDi 103kw a 1x 2.0TDi 125kw co taky měli tu "čest" a zkušenosti známeho motoráře s autor.servisu mi hovoří za vše. Když vemu že mám v součastnosti ještě 5x Oct.II 1.9TDi v km rozmezí 80.000-340.000km a pouze na jednom jedinném 1.9TDi z nich byla od výroby závada typu zacuknutí při akceleraci,které na počkání odstranily přehráním sofware,tak to nemůžu brát ani jinak než mega kritikou 2.0TDi když mi za necelé 2.roky vyměnily u jednoho 2.0TDi věci za 364.000kč (ostat.dva 2.0TDi na tom byli cca stejně)a navíc to nic neřešilo,závady stejného typu pokračovali i nadále. Co mě dostává je typ lidí jako soused mojich rodičů,kterej má Oct.II 2.0Tdi,přes týden zamknuté v garáži,v pátek to vytáhne,hadříkem to všude opatlá od prachu,sedne do toho jede 40km na chatu,tam to opět stojí celý víkend a tímto způsobem najel za cca 2.roky bez keců asi 10.000km a když se s nim dám občas do řeči tak poslouchám,ty Vuoe to je kára,spolehlivý,za 2.roky jsem s tim nic neměl,šlape jak hodinky atd.Tak něco takovýho jako zkušenost s 2.0TDi neberu. Je vidět že ani v bazarech po 2.0TDi moc nejdou,když jsem nadávno prodával v největšim Pražskym autobazaru ty dva 2.0TDi (neměl jsem totiž srdce to někomu prodat s očí do očí ) tak mi ten vykupující z bazaru řekl asi 6x že je škoda že to neni 1.9TDi.A asi taky věděl co uměj protože když se mě ptal proč auta prodávám tak než jsem otevřel hubu tak se na mě jen usmál a řekl JASNÝ,tak jsme šli do kanclu,vyplatily mě a mazal jsem odtamtud. Tak já to podle toho co píšeš chápu tak, že tvoje auta najezdi za rok be z problémů minimálně 100 tis km. Takoveto hodnoty ty motory asi, spíš určitě nezvládají a to ti nechci ani ve snu oponovat. Ty motory se prostě serou a nejsou stavěné na takové čísla( i když podle mého názoru by měli být, ale to už je podružné). 10 tisíc za dva roky není nic, to se s tebou shodnu. Ale jak jsem říkal : Služební za rok 60 tisíc a nic a známý má přes tři roky, ted má najeto 180 tisíc a taky nic. Já se svým soukromým moc nenajezdím - cca 20-25 tisiíc ročně, což by neměla být taky žádná devastující hodnota. Vidím to tak, že ani nejde o to, jak se tomu dupe, ale o to kolik s tím za jaký čas najedeš a vůbec to není v tom,že všechny ty motory jsou k hovnu!!!
  21. Tak zatím moc díky, ale zřejmě jste mě trochu nepochopili. Chci jen předělat obyč II na tu s buetooth, řídící jednotku, držák, mikrofon, napojení na rádio a maxidot...to všechno už mám. Na řídící jednotce je dokonce logo bluetooth, antenu jsem dokoupil a dal ji tam , ale nefunguje to. S Alesiem jsem mluvil a 5 000 stoji to všechno co jsem již vyjmenoval!! On by to předělal za 3400 Kč a to si nebyl jisty jestli je potřeba tu ŘJ vyměnit a tvrdil mi že pokud je v té mé zdirka pro tu antenu tak ji neni potreba menit a ta zdirka tam je!!! ještě jednou zopakuju že tu antenu jsem už koupil a mam to tam a stejně to nefunguje!!!! ted jenom nevim jestli bude stačit nějak překodovat, popřípadě potřebuju vědět jak nebo to je v te ŘJ a musim ji přesto vyměni. Díky
  22. Nejdřív se předem omlouvám, jestli toto téma někdo samostatně řešil, ale nenašel jsem to. Zajímá mě totiž speciálně předělání Klasické HF II na HF II s bluetooth. NE žádné kompletní instalace nebo řešení držáků. Mám několik verzí toho, co všechno je k tomu potřeba udělat. : 1) Koupit novou jednotku + bluetooth anténu + kodování 2) bluetooth antena + kodování 3) nějaká jiná( třeba jenom kodování), protože mám na jednotce logo bluetooth, ale je to málo pravděpodobné Já osobně jsem zatím koupil jenom tu bluetooth anténu, vrazil ji tam a nefunguje to, ve Škodováckém servisu jsou úplně neschopní a neví vůbec co po nich chci ani kde je třeba řídící jednotka a už vůbec neví jak to nakodovat. Vím že je možnost zajet k Alesiovi do Prahy, ale mam to 300km. Díky mnohokrát za rady
  23. Nerozčiluj se tenhle motor bude mít vždy své příznivce a odpůrce-bohužel patříš do skupiny s hořkými zkušenostmi-ale snad ti bude útěchou, že na jaře bude nový 2,0TDI CR v Supíku a myslím, že během roku bude nabízem i v Okině-sice jeho kroutící moment je jen 250 Nm ale protože jeho běh se více blíží benzínovému motoru bude s ním pěkné svezení. ale já se nerozčiluju, jen mi příjde, že si to kolega asi nepřečetl celý. Taky neříkám, že jsem vysloveně zaujatej. Naopak, pokud si odmyslím ty závady, tak svezení je naprosto úžasný. Kdo to má čipnutý, tak jistě potvrdí. Rosto a budou se dávat taky 2.0 TDI CR s výkonem 170 k ??? Pokud tomu snížej krouťák, tak 140 k nebude nic moc. Proč to má být jen 250 Nm, to je docela krok zpátky, ne ?! Už se někde o těch motorech na netu dočtu ? Dej sem popř. nějakej link. Dík Nedá mě to a ještě na to musím reagovat jednou, protože mě to připadá jako nějaká negativní reklama, když nekdo říká že jsou to motory k hovnu a neposlouchá co říkají ostatní. Prostě jsou nějaké blbé kusy a někdo na to měl smůlu a taky jsou podařené kusy a někdo je chválí, mlít si tu furt to svoje negativní a když někdo napíše, že s tím nemá problém tak ho začat drbat ještě víc není moc normální.
  24. No většinou jo, ale auto mělo tedka tři roky.
  25. Musím nesouhlasit,před tím než jsem nakoupil ty 3x 2.0TDi (což už je ted teda ted minulost),tak jsem měl Passaty 1.9TDi 96kw a všichni tři řidiči co mi na tom jezdily se schodli že ta 1.9TDi 96kw jela o poznání lépe.Prvních pár dnů po přesednutí z 1.9TDi 96kw do 2.0TDi 103kw když jsem se jich ptal jak se s tim jezdí (čekal jsem nějaké ovace) mi na to tak zkroušeně řekli že nejede špatně když se roztočí,ale že ta 96kw byla daleko živější že by tu 1.9TDi 96kw v tom brali radši. Jinak s tou spolehlivostí !!! no máš právo na svůj názor,jak myslíš !!! já(měl jsem 3x 2.0TDi) a asi 5x známých co měli nebo ještě maj 2.0TDi máme zkušenosti úplně jiné a narovinu řeknu že i kdyby mi ted v salónu dávali na 2.0TDi slevu 200.000kč tak je s tim pošlu někam. Neřeknu kdybych já a moji řidiči byli nějaký prasata a huntovali ty auta,tak mlčim a ani nedutám,ale všechny auta jsou a vždy byli ježdění v klidnym tempu s max.péčí a údržbou a když spočítám garanční faktury jen za opravy za 2.roky u jednoho 2.0TDi co jsem měl,tak částka činí 375.000kč, -10.700kč za výměnu ŘJ klimatroniku =364.300,- jen za opravy motoru.Ostatní dva 2.0TDi jsem nepočítal,ale částka bude podobná protože na nich byli totožné závady a rozhodně jsem neměl nějaké první modely,ale 3/2005,9/2005,4/2006. Mě teda částka 364.300,- za opravy motoru řiká jen jedno a to že to je motor k hovnu a ropzhodně ne spolehlivej. Tak to z toho sice nemám nejlepší pocit, ale pořád si myslím, že je to o náhodě(I když ty jsi měl tři a všechny v prdeli). To služební auto používáme dva, zrovna ten druhý řidič se k tomu nechová dvakrát v rukavičkách a přesto to nemá žádný problém, sice v 60 tisících je ten motor tak akorát zajetý, ale myslím že čas nejlíp ukáže jestli to vydrží nebo ne ale podle zkušeností od toho známého doufám, že jo, protože kdybych do toho měl vrazit nějakých 375 tisíc tak bych si raději hodil mašli. :-)
×
×
  • Vytvořit nový...