Přejít na obsah

Motaaa

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    1 806
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

1 Sledující

O uživateli Motaaa

  • Narozeniny 31.3.1982

Kontaktní metody

  • MSN
    motaaa213@seznam.cz
  • Web URL
    http://
  • ICQ
    382391740

Návštěvy profilu

2 889 zobrazení profilu

Oznámení Motaaa

Nováček

Nováček (1/14)

  • Very Popular Vzácný

Nedávné oznámení

241

Popularita

  1. Žiju jen nebyl čas a zadruhé jak nemám škodu tak jsem tu moc nebyl víš
  2. Já taky přijedu pokuď vám nebude vadit volkswagen místo škody bohužel to už nemám a kde je sraz díky
  3. Cooo já byl před vánoci na stk po 4 letech a žádný problém a to ještě mám auto chipnuto na 97kw takže je to zvláštní.
  4. Já taky nemám žádné M+S v techničaku a v zimě jezdím na 17
  5. Taky jsem použil to co napsal slapnahrabe a mám svatý klid
  6. Souhlas s Petrem já mám xenony jeden z prvních na autě a jsem rád že je mám dodnes jsem nemusel měnit ani jednu žárovku ve světlech kromě té parkovačky nebo co to je co Miklisek abych měl led skoro stejnou barvu jako xenon.Jinak nevím jak ostatní ale já dálkové skoro nepoužívám není třeba jen když něco se mi nezdá tak si probliknu jinak vůbec.A to co ty tu řešíš 10 tis jestli dát nebo nedát jak se ti to zdá moc nedávej a budeš litovat jako každý kdo je tam nechtěl jak jsem je doporučoval.
  7. No Třinec to musí hlavně dnes zvládnout a v Ružíčkově to nebude lehké budou hrát stejný beton jako u nás.
  8. Právě oni mají Trauma jménem Kometa tak jako Třinec co dostal Zlín v play off byl konec vždy jen je vyřaďte byly tak namachrovaní Pepíci že jim spadl zase aspoň hřebínek.Ale jinak super práce jen tak dál a doma je musíte zničit.
  9. Malto ještě není konec 2:0 na zápasy ale super výsledek kéžby jsme si to rozdaly sváma Třineeeeeeeec pokuď postoupíme oba.
  10. Rypicong říkám mají na to specialní pastu na mazaní od škodovky a to jediné pomůže ty gumy se mohou měnit pořád dokola ale nemá to smysl pokuď to nenamažou mi řekl Přijímací technik.
  11. Tak před týdnem jsem byl v servise kvůli vrzáni přední nápravy.Známy přijimací technik AS jak byly na konferenci techniku ve škodovce tak jim řekli čím se to maže je to nějaká specialní pasta kterou mi to namazal a je klid nic na retarderu po zhoupnutí nevrže.Tohle je moje zkušenost stím a věřte že jsem mu dal čist tuhle debatu jen tak pro zajímavost ale jak jsem mu řekl že to vrže hned věděl o co jde že třeba namazat že výměna nepomůže že to začne znovu.
  12. Motaaa

    CHIP Tuning

    Mx6 ano jsem spokojen a na chipu už mám najeto 49 tisíc a auto bylo chipnuto po roce co jsem ho koupil a nemám žádný problém.
  13. Každý normalní servis zadarmo aspoň mě to nakodovaly zadarmo
  14. Wexino ani náhodou jsem nejel přes FM takže ten bíly rapid co na tebe koukal nebyl tenhle
×
×
  • Vytvořit nový...