Přejít na obsah

Storm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 864
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Storm

  • Narozeniny 25.3.1980

Oznámení Storm

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Koukám že pečete nový seznam a nechce se mi pročítat stránky zpět. Takže kde to má být tentokráte ?
  2. Čaute, včerejšek byl super, seznámil jsem se zas s novýma lidma a dal si Hranickou Pizzu PS : v hranicích jsou pizzerky strašně rychlé, tak bacha !!! Fotky mobil, tak soráč za kvalitu.
  3. Čau, určitě ti poradím vzít O2 - nehledě na to, že O2 je teď v akci za 350 tyček i s klimou. Pokus začnu porovnávat Toura s O2, je třeba si uvědoimit, že O2 je podvozkově úplně někde jinde, o místě na zadních sedadlech se ani nebudu vyjadřovat a bezpečnost si myslím taky nemusím rozepisovat. Ale za zmínku určitě stojí 4x airbag vpředu u O2. Jestli je tvá úvaha aktuální, klidně napiš SZ. Proberem to trochu více, povím ti o dalších výhodách O2 a cenu taky nějak poladíme
  4. Storm

    Letní pneu

    ..v žádném případě nebrat -mám je teď na Octávě v rozměru 225/40 18 a hučí jak hajzl...ale otřesně.
  5. Storm

    A.S.

    Kluk jako buk. Takže přeju hodně zdraví a blahopřeju
  6. Storm

    Vykradená OII

    Měl jsi ho rovnou zastřelit...howado černé
  7. ..tak se konečně začlo něco dít. Jsem zvědavý na finální podobu objasnění nehody.
  8. ...aha V kolik jste dojeli do OV ? Myslím že obavy z kontroly na FM dálnici nebyly na místě
  9. ...no byli jsme pěkně dlouzí , jsem zvědavý na to video
  10. Poněvadž jsem včera měl ještě měnší audienci doma, musel jsem odfrčet už po osmé hodině večerní . Ale i tak musím říct, že sraz se mi moc líbil a poznal jsem zas pár nových fajn lidí. Díky spanilce jsem zase poznal okolí Beskyd a přišel na novou cestu z Malenovic do Rožnova . Každopádně musím pochválit kluky Marka a Badyse za výběr místa a celou organizaci. Měli jste to kluci fakt zmáklé vč. oranžových náramků a " parádních " srazových nálepek - s tím jste mě fakt dostali Pohárek mi udělal taky radost a příště se budu snažit zůstat déle....slibuju. Rád jsem zas viděl xichty Pitrise k a Sarstedta kteří mi mimojiné dělali společnost na cestě zpátky a chytli se mnou totální průtrž mračen u Frýdku - to bylo fakt něco, protože stěrače naplno a howno bylo vidět Pát authentic photos :
  11. Tož že by můj tata nebyl můj tata ? Tak kdo je potom můj Tata ??
  12. Storm

    SUPII a problémy

    Tak k nám se hodně vracejí první kousky a to hlavně s elektrikou. Neukazovali správně hodnoty na Maxi dotu, baterka haprovala jak se jí chtělo a dokonce se u nás objevil kousek, kterému se sám od sebe otevíral kufr....prostě masakr. Klient to měl dokonce natočené na kameře. Potom jsem zaznamenal problém s řízením - volant se vrátil do rovné polohy ale auto jelo jaksi pořád doleva atd. atd. Prostě ty první kusy fakt stály za to
  13. A nemáš to jedno ?? V případě havárie ( a s tím mám osobní zkušenost ), se k tomu bůhvi jak nepřihlíží a co se týče STK, tak jsem v životě s tímhle neměl problém. Tak proč bych to měl tak vehementně tlačit do velkého TP ?
×
×
  • Vytvořit nový...