Přejít na obsah

Termiks

Uživatel
  • Počet příspěvků

    89
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Termiks

  1. Klapka kontrolovaná, čištěná a nastavená, bohužel to jí není. Ale jak říkám, udělá to pouze jen když se pustí sekundární vzduchový čerpadlo.
  2. Tak tím ventilem regulace tlaku turba to bohužel nebylo, škoda 450 kč. Je ale zajímavý, že to tu chybu 17705 vyhodí pouze za studena, respektive pouze když se pustí sekundární čerpadlo vzduchu, jakmile se vypne a chybu smažu, tak už se to neobjeví i když tomu naložím co to dá a nouzák se nekoná. Někdo ještě nějaký nápad co má společnýho sekundární čerpadlo vzduchu s chybou 17705 a nouzovým stavem?
  3. Ano vím kde se nachází, ale vede do něj hadice, která když praskne tak se objevuje chyba 17705...
  4. Taky řeším problém s chybou 17705, otáčky kolísají jak kdy, ale horší je že auto občas padá do nouze. Všechny hadice už mám povyměňované, ale beze změny. Měl sem vyndaný ventil regulátoru tlaku. 06a129101D http://www.cc-autodily.cz/ventil-regulat-tlaku-1 A z něj sem vyklepal nějakej bordel, takový cucky, může být špatná membrána? Nebo jak má tento ventil vlastně fungovat, zkoušel sem ho pusou profouknout a je průchozí v obou směrech i na podtlak, nevím tedy jestli dokážu pusou vyvinout takový podtlak aby se ventil zavřel. Nebo zeptám se jinak, může tento ventil způsovbovat chybu 17705 a občasný nouzový stav??? Jinak taky sem zkoušel jezdit s odpojenou vahou a to šlape vše OK. Ale váhu sem měnil a beze změny. Díky
  5. Termiks

    Jaký olej

    Po 4tis km po výměně se mi rozsvítila kontrolka, tak sem nalil litr.
  6. Termiks

    Jaký olej

    Ahoj Doporučíte mi někdo olej pro octavii 2001 1,8T AUM s kódováním QG1 najeto cca 160tis... Řekl bych, že se začínají ozývat hydroštely a taky lehce žere olej Když sem jí koupil, tak sem nikde nezjistil co tam je za olej, tak sem dal Castrol Edge 5w30 udělal sem dobře?
  7. Vag mi vypíše tyhle chyby: 17-přístrojová deska - 01314 řídící jednotka motoru 49-10 bez komunikace-sporadický 03-ABS Brzdy - 01314 řídící jednotka motoru 004 žádný signál/komunikace - sporadický
  8. Vyměnil sem relé od řídící jednotky motoru a myslel jsem, že mám vyhráno, ale bohužel, tahle porucha se čas od času stále obejvuje. Otočím klíček do první polohy, kontrolky zhasnou a hned se zas rozsvítí kontrolka ESP a už vím, že nenastartuju, ale stačí klíček vrátit do nulový polohy, pak znovu do první a ještě jednou do nulový a na potřetí už se kontrolka nerozsvítí a chytne hned. Nevím co s tím Prosím poraďte.
  9. Chtěli tě vyrazit kůli LED osvětlení SPZ? To se mi nějak nezdá, tohle bych spíš čekal, kdyby si měl LEDky místo parkovaček, ale u SPZ? Trošku si mě s tím zaskočil, taky sem měl v plánu dát LEDky, ale teď mám trochu strach, jestli se to smí nebo nesmí. Abych prošel na technický.
  10. Poradí někdo jak na montáž RS křídla na Combíka? Nějakej přibližnej postup, zatím se mi válí pod postelí. Tak abych věděl co mě čeká.
  11. Ten plechovej držák zvládnu sundat, ale k tý hadici a k tomu ventilu se stejně nedostanu, je jakoby až za sacíma svodama...Nicméně díky za návod. Aspoň vím jak navést mechoše jak k tomu.
  12. Je to tenhle 035103245A. Už sem ho i našel, je kousek nad olejovým filtrem, ale za boha nevím jak se k němu dostat. Tak to vidím na servis
  13. Už sem to psal do jinýho vlákna, ale zeptám se i tady. Byl by někdo ochotnej mi vyfotit kde najdu ten ventil odvzdušnění? Já ho podle toho obrázku z etky nemůžu najít
  14. Našla by se tu dobrá duše která by mi dokázala vyfotit kde ten ventil najdu, za boha ho nemůžu najít... A nebo ho tam nemám Mám motor 1,8T AUM.
  15. Mám taky problém s maxikem, zobrazuje normálně, ale jakmile se oteplí, což je v tomhle období kolem desatý hodiny dopoledne po zbytek dne, tak ztmavne levá část dipleje. Nemůže to být nějaký studeňák? Nebo mě taky čeká výměna?
  16. Přiživím se na tomhle tématu...Občas mi nestartuje 1,8T, ale vůbec, můžu točit sebevíc dlouho, ale stačí vyndat a nandat klíček a chytne na první protočení...Všim sem si, že občas po zastrčení klíčku a otočení do první polohy, zůstane svítit kontrolka ESP a pak nestartuje, ale po vytažení klíčku a vrácení je to OK. Nevíte co s tím???
  17. Tak dneska sem omylem zamknul auto s otevřeným (vyklopeným) šíbrem a když sem ho pak chtěl zavřit, tak už se ani nehnul Takže teď jde jenom vyklopit a pak už se ani nehne. Zavřít sem ho musel tou kličkou pod tlačítky.
  18. Bohužel nevím který pin v konektrou je zem, ale to už je jedno. Psychicky sem to nevydržel a dal sem to do servisu a už to svítí. Opravdu to bylo konektorem, ale prej v lampě, nevím co s tím proved, ale už svítim
  19. Tak na konektoru sem proti kastli našel 12 V. Doteky v konektoru nejsou nijak špinavý a nebo orezlý, ale světlo stejně ani neblikne
  20. Zdravím, mám problém asi s mikrospínači a potřebuju radu. Když otevřu zadní levé dveře, tak mi maxidot ukazuje, že mám otevřené i zadní pravé dveře. Ale jakmile levé zavřu, signalizuje to zavření všech dveří. Nevíte jak můžou ovlivňovat levé dveře ta pravé? Díky
  21. Mám podobnej problém, vyklápění jde, ale nezajíždí jen tam něco zapraská a cukne to tak o 5mm tam a zas zpět. Ale mám ovládání kolečkem. Nevíte co se mohlo podělat?
  22. Díky, kouknu na ten konektor, pokud se mi to světlo podaří sundat, ještě sem to nedělal Pak dám vědět.
  23. Přiživím se na tomhle tématu. Mám origo xenony a nesvítí mi levá lampa, ale kompletně (xenon, dálka, parkovačka, mlhovka). Kouk sem zatím jen na pojistky, ale sou OK. Zítra se chci podívat na kabely. Máte někdo nějaký nápady čím by to mohlo být, na co se podívat?
  24. Můžu se jenom zeptat kterej servis v LTM to byl? Díky.
  25. Tak už mi přišel dopis od policie, že to vzdali
×
×
  • Vytvořit nový...