Přejít na obsah

michaell

Uživatel
  • Počet příspěvků

    123
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem michaell

  1. A jo. Teď sem pročetl ten návod... Sem myslel že to má ještě nějakou řídící jednotku zvlášť... Kravina
  2. A co takhhle na motorek zadního stěrače? Je tam "15"...
  3. Dlouhý samořezky... tohle řešení se mi moc nelíbilo...
  4. Plánek nemám, ale dělal jsem to. Tam je problém že si buď musíš vyrobit držáky, nebo světla přilepit k mřížkám lepidlem na skla.
  5. Chce to upravit držák zadního snímače. Prostě udělat oválný díry a potom si to naladit dle potřeby. Teď jsem to dělal. Ještě mě napadlo koupit držák pro sportovní podvozek...
  6. JJ máš pravdu. Já se ty držáčky přístrojovky chystám měnit. Tohle je totiž problém před face aut. Ty novější držáky jsou trochu jiný.
  7. Záleží na tom co chceš zachovat. Pokud chceš nějakou soudobou HF tak tu origo sadu prostě odpoj a nomonti si tam cokoliv..
  8. Dáš "S" , levou nohu na brzdu, pravou plnej plyn, pustíš brzdu...
  9. Tak to můžeš použít záslepku z Felicie nebo Já si budu asi dávat ze Sup II Combi, Polo 6R - zítra dodám foto. Feldová: http://www.passatplus.de/umbauteile/antenne/index.htm
  10. Takhle měla vypadat Fabia Monte Carlo, a ne červený s černýma světlama... Jak starý dobrý stotřicítky...
  11. na 99% to nebude bcm umět, TFL se dá zapojit přes relé, mlhovky jdou zapojit také, ale bez kontrolky
  12. Taky začínám přemýšlet nad denním svícením v mlhovkách. Pokud by se zapojil předřadný odpor který je ve schématech na VW B4 do obvodu mlhovek, tak by světla svítila s menší intenzitou. Ale nenašel jsem ho v etce...:-(
  13. tohle jsem na živo neviděl, ale občas mám v rukách PDA a aplikaci Diag4T s BT hlavicí a to chodí poměrně dobře.
  14. Vždyť S 1 nemá světelný senzor, tak jak pozná jestli má svítit nebo ne? Nebo tobě se světla rožnou vždy?
  15. čidla jsou všechny stejný, tak je zkus prohodit, třeba ty prostřední mezi sebou - abys vyloučil závadu na svazku
  16. jestli chceš jenom AUX (3,5mm Jack) jak by teoreticky stačilo zapojit zásuvku dle schémat pro AUX zdířku na Fab II, to už se tady řešilo.
  17. Rhapsody némá ISO konktory, ale MOST konektor jak Oct2
  18. Tuším že samostatná průchodka tam není, leda použít tu co vede do krabice na motorovou jednotku u stěračů. Nebo pokud by jsi měl moc silnej kabel, tak vrtnout z boku díru a zalepit nebo použít nějakou slušnou průchodku. Tady jsou fotky toho prostoru, ať víš do čeho jdeš:-)
  19. RCA kabel se zapojuje do LOW. Ale ta redukce? Proč na Becker? Já bych volil spíš tohle: http://www.ahifi.cz/aux-vystup-adapter-mini-iso-cinch.html#popis-produktu Je u toho nějakej drát který by mohl dělat teoreticky to spínání zesilovače.
  20. ten High vstup je vysokoúrovňový, takže bys potom nepotřeboval tu redukci na mini iso a RCA kabel, ale použil bys reprákový od zadních dveří (obou). Nevím ale, jestli bude znatelný rozdíl ve kvalitě .
  21. Mám v OII radio Alpine. Když vypnu zapalování, tak se radio vypne, bez zapnutého zapalování nejde vůbec zapnout.. Šlo by to zapojit tak, aby se vyplo až po vytažení klíčku a aby šlo zapnout i když nejsou klíče v zapalování a případně se po hodině samo vyplo? Takhle to mám ve fabii (symphony). Nevím, jestli to vypínání radia řídí řídící jednotka ve voze která vypne přívod do radia a nebo se vypíná radio samo? Dost často někde čekám v autě a při vypnutém zapalování nemůžu rádio poslouchat. Oct II nemá tzv. S kontakt v silové podobě pouze na CANu. Nebo zapojit rádio natvrdo - že ho budeš muset vypínat ručně. Víc možností zatím není.
  22. A co komunikovalo a co ne? No ta diagnostika by musela být extra pouť, aby něco přečetla a něco ne. Měls ve VDCS udělat kompletní test a ten si uložit.
  23. Jak máš tu plastovou bednu pod sedadlem řidiče - tak komfortku najdeš vevnitř. Cena nové je cca 8 tis, jetá může být za 1/4? Můžeš se na ni zkusit podívat jestli nesmrdí spáleninou.
  24. Aha, píšeš že teď už nic nesvítí... Pokud ta pojistka co jsi měnil je ready, tak bych se mrkl na komfortku. Zkus tam napíchnout jinou a uvidíš (možná prvně odpojit to zrcátko), na 99% je po ní.
×
×
  • Vytvořit nový...