Přejít na obsah

traveller

Uživatel
  • Počet příspěvků

    332
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem traveller

  1. Trochu oživuji téma zatékání. Včera jsem objevil asi 5 litrů vepředu vpravo - zateklo přes pylový filtr (a byl fakt pořádný liják). Při čištění a výměně filtru jsem si všimnul, že plastová vanička - resp. přívod vzduchu, ve kterém je filtr v rámečku zasazen, se skládá ze dvou částí. Nemohla by se voda dovnitř dostávat i netěsností mezi těmito částmi? Uvažuji, že bych tu "vaničku" kolem dokola zalepil silikonem, možná i zevnitř - tam by to bylo jistě jednodužší - neb dostat se tam zvenku je téměř nemožné. Řešili jste někdo podobný problém?
  2. traveller

    Octavia RS

    Bože, co to je za DEBYLA: byxenony, pravidelni servis jezdi velmi dobre cena 129900Kc Pri richlem jednani vyrazna sleva!!! rodinne duvody
  3. traveller

    Socdem party

    někdo si fakt pohrál... super!
  4. kua já bych asi týden chlastal....
  5. traveller

    BMW X6

    Barva hnusná, nemůžu si pomoct....
  6. traveller

    Yeti

    ta základní šedá verze mi přijde úplně šílená, ten bílý s černými sloupky je podle mě taky divný. Zato ten černý vypadá fajn...
  7. Ale no tak - je to víkendové setkání majitelů těchto aut... Něco jako sraz Octavi Clubu ale na trošku vyší úrovni
  8. traveller

    Yeti

    No doufám, že si to rozmyslí a hodí DSG i do jiných motorizací... Podle mě by byli sami proti sobě... (nebo proti koncernu?)
  9. traveller

    Yeti

    To jako DSG nebude u žádného jiného motoru? Nebo až později?
  10. traveller

    Yeti

    A fotku zezadu s otevřeným kufrem by někdo něměl?
  11. traveller

    neukazneni divaci

    něco podobného: http://www.mojevideo.sk/video/eec/sokujuce_wrc.html
  12. traveller

    neukazneni divaci

    idioti - pokud chtějí páchat sebevraždu, ať skočí raději z mostu...
  13. traveller

    zlatý instruktor

    Ten poslední je super... už 5 let jezdím, muselo se to stát...
  14. traveller

    VIDEO

    Horší by bylo, kdyby spal....
  15. lepší záběry jsou když startují.. to pak letadla sfouknou turisty do moře (pokud se zavčasu neschovají)
  16. S tím 100% souhlasím. Jenže mám obavu, že v našem případě toho nebude nikdy dosaženo. Vždy se objeví nějaké vícenáklady, někde se někam něco zakutálí.
  17. Já jsem realista - olympiády byly ziskové v rozvinutých zemích (kromě Kanady). My se musíme řadit spíš k tomu ekonomicky slabšímu (třeba Řecku - a ti budou za ten svůj pokus platit ještě několik dalších generací). Pokud by se podařily sehnat soukromé peníze (za vysílací práva, od sponzorů) klidně ať je tu olympiáda kařdý 4. rok. Prostě v té době odjedu na dovolenou (jak to asi udělali obyvatelé Liberce) a OH nějak přežiju. Jsem však zásadně proti tomu, aby do takového podniku investoval stát. Stát je nejhorší hospodář a jasně se to ukazuje i v tomto případě MS v lyžování. Prošustrované 2 miliardy aby si pár osob pohladilo ego a pár si nahrabalo.
  18. Naše země je prostě malinká. Není moc místa třeba na nové cesty. Když jsem byl v Atlantě, tam udělali kvůli olympiádě nové dálnice a v každém směru bylo 8 pruhů. U nás se vybourá jeden kamion a D1 je zavřená půl dne. Mrkněte na Řecko, s tím bych srovnával a ne se zeměmi jako US, Austrálie, Čína... Moc bych to našim sportovcům přál, ale jsem realista. OH u nás je utopie.
×
×
  • Vytvořit nový...