Přejít na obsah

Pavel Hruška

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Pavel Hruška

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, pročítal jsem už několik topiců na toto téma, ale přeci jen jsem tam nenašel úplně všechno. Měl jsem na prohlídce před koupí 1.9 TDI 66kw 330tis km a servisák jako na první věc šel sundat hadici sání od turba a prstem vytáhnul z hrdla sání celkem dost oleje. Říkal, že je to hodně špatné a v podstatě začátek konce motoru. Ukázal mi pak celou cestu od turba zespodu a vše bylo dost od oleje. Protože mám informace o stavu auta, tak vím, že nežere nějak závratně olej (nedolívá se víc než je u Oct běžné), původní turbo měněno při 200tis. Auto táhne normálně, spotřeba cca 5l, turbo si hvízdá tak, jak u všech ostatních Oct, co jsem měl možnost jezdit. Zajímá mne tedy názor, zda je věc opravdu tak vážná (píše se tady dost, že olej v sání je vcelku běžná věc) a to i v případě, že se nijak moc neztrácí olej. A jestli opravdu olej v sání může mít až takový likvidační vliv na motor (popř. zda se dá nějak určit, kdy už je to fakt hodně). Díky moc.
  2. Pokud s tím bylo slušně zacházeno tak se toho neboj . Jasně, že takové věci jako třeba tlumiče, alternátor, klimakompresor musíš počítat, že tě můžou potkat. Co vidíš v mém avataru červená metla je MR 201 dnes najeto 300 000. Před dvěma lety koupena s najetými 230 000. Jede jako z praku. Největší problém byl cca v 270 000 převodovka. Ale někteří kamarádi tady s fora umí pomoct za solidní cenu i s takovým problémem. Co bylo s převodovkou?
  3. Zdravím všechny, rád bych se zeptal na názor, co si myslíte o Oktávce I, rv.2002, 1.9TDI 66kW - ale už s poctivě odkroucenými 270tis km. Mám možnost koupit tuhle krasavici z firmy za celkem rozmunou cenu, ale otázka co ty km? Jistota servisu je zaručena (serviska a vím jak to u firmy chodí), nicméně máte rady co pohlídat? Na co se kouknout? Za cenu, kdy v bazaru sezenu sotva felicii bych mel ambiente se spring paketem, takze docela zajímavá je i výbava Dík za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...