Přejít na obsah

pavek.1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli pavek.1

  • Narozeniny 15.5.1980

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení pavek.1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nikdo neví borci jestli se dá ještě sehnat ta koncovka podle toho čísla...? Moc dík za odpověď.
  2. Zdar pánové, marně se snažím najít okrasnou koncovku výfuku na škoda stránkách, když to dám do vyhledávače tak to nenajde. Číslo dílu by mělo být FDC 300001. Tak nevím jestli špatně hledám....? Má někdo nějaké foto jak vypadá, nebo má ji někdo na autě..? Moc dík za pomoc. Pavek.1
  3. Zdar chlapi, potřebuji radu, nyní mám v octavii rádio GAMMA . Budu mít o něco lepší hudbu když si pořídím radio SYMPHONY (MP3)...? A ještě, šel by na symphony zapojit cd měnič který mám teď v kufru...? Dík moc za rady. Pavek.
  4. pavek.1

    denní svícení

    Ahoj chlapi, co říkáte na tyto světla pro denní svícení, dost se mi líbí, chtěl bych je dát na moji OI. http://www.dvdautoradia.cz/led-svetla/led-...homologace.html dík za rady Pavek.1
  5. A máš určitě maxidot 2.5 gen.....? Jen se ptám, ať vím jak to vlastně bude ukazovat....? Hlavní nabídku v něm máš...?
  6. No jo, stačí se jenom podívat. Mám toho dnes už dost tak blbnu. Brno - to je dost z ruky, jedině počkat až budu mít cestu
  7. No zkusil bych to, ale podle toho z kama jsi....? Ja jsem z Valašska - Rožnov p.R. a okolí
  8. No vypadá to super, akorát by mně zajímalo jestli se mi ta rychlost bude zobrazovat na maxíku 2.5 gen. Maxík 2.5 gen. nemá hlavní nabídku, tak nevím jestli se to tam někde nenastavuje........? Dík.
  9. Ahoj, nechceš tady hodit foto jak d-dot ukazuje tu rychlost.....? Moc by mně to zajímalo. Dík
  10. Tak a tady přidávám sebe a svou drahou polovičku....... :)
  11. No dveře nemám zatím zprovozněny, musím dotáhnout 1 drát ze dveří řidiče a 2 ze dveří spolujezdce. Maxík ukazuje zvlášť dveře řidiče a zvlášť zbytek tzn. spolujezdec a zadní oboje najednou. Tak mi to alespoň říkal Vaša při montáži, pokud se mýlím ať mně někdo opraví, nevím to na 100%. cena za maxík od honzy byla 4.000 Kč. Ty ho máš taky......?
  12. No ptám se kdo má ten úplně první maxidot 2.5 gen. Nejde mi na něm zobrazit hlavní nabídka, tak se ptám jestli to tak má i někdo jiný, ať mám jistotu.
  13. Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda na té octavii LaK která má navigaci škoda (ale ne DX) jedou mapy české republiky....? Jednu takovou mám a nemůžu na to nic sehnat, prostě nějaké mapy kde by byla ČR....? Nevíš jestli něco takového je....?
  14. Zdravím vás pánové, mám takový problém. Dodělal jsem maxidot 2.5 gen. na svou octavii a nemůžu se pomocí šipek pravé páčky dostat do hlavní nabídky. Ať držím dlouze horní nebo dolní šipku tak pořád nic. Když jsen tam dal maxika 3 gen. tak to šlo bez problémů. Nevíte kde může být zakopaný pes.................?
×
×
  • Vytvořit nový...