Přejít na obsah

michaln

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

470 zobrazení profilu

Oznámení michaln

Bažant

Bažant (2/14)

  • Dedicated Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Také by mě zajímalo, zda se nějak dají aktualizovat mapy v Superbu po FL přes USB bez návštěvy servisu? Mám obyčejný Superb 9/2020 Style s Amundsenem a po faceliftu už není v přihrádce slot na SD kartu, který dříve sloužil k aktualizaci map...
  2. Ahoj, nebyl jsi náhodou v servisu s tím šuměním Amundsenu u Superba po FL? Já po nějaké době zkusil napsat do Škodovky a zatím stále žádný nový software na to není a navíc to vypadá, že o problému ani nevědí a neřeší ho...
  3. Objednával jsem Superba v červnu 2020 a standardní sleva je cca 8%, kterou mi nabídl každý prodejce. Následně po dalším jednání s tím, že mi jinde nabídli víc, mi další dva prodejci v Praze nabídli slevu 15-16%. Nakonec tedy koupeno se slevou 16%. Ale je to o štěstí a jednání, protože někteří ostatní prodejci víc jak 10-11% prostě dát nechtěli s tím, že to pro ně není rentabilní. Ale je vidět, že to jde... Slevu 15-16,5% dává Škodovka sice obvykle VIP zákazníkům nebo ZTP, ale jak je vidět, tak se mi těch 16% podařilo po chvilce jednání získat i jako obyčejnému koncovému zákazníkovi "z ulice" a při platbě "v hotovosti". Doporučuji se ale obrátit rovnou na vedoucího prodeje, samotní prodejci málokdy nabídnou více než těch 10-11%.
  4. Ahoj, bohužel jsem to nijak nevyřešil. Byl jsem si schválně poslechnout jiného Superba s Amundsenem, který byl vystaven v autosalonu a dělal to naprosto stejně. Tzn. buď je to vlastnost, a nebo to v příštích aktualizacích sw opraví. Zatím ale žádná nová aktualizace k dispozici není.
  5. Ahoj, mám nového Superba III facelift 1.5 TSI (vyroben 9/2020) a všiml jsem si, že Amundsen celkem znatelně šumí z reproduktorů. Je úplně jedno, zda mám puštěné rádio nebo hudbu v MP3, šum je stejný a vynikne hlavně při ztlumení (na nejnižší hlasitosti) a s vypnutým motorem. Při jízdě to šumění přehluší ostatní ruchy, ale stále je tam trochu slyšet, když se na to člověk zaměří. Pátral jsem a hluk jde z výškových reproduktorů. V čem by mohl být problém? Nerad bych, aby mi kvůli tomu servis rozmontoval půlku nového auta... Schválně jsem se na to zaměřil i v mém starém autě (Mondeo) a tam vychází také z výškových reproduktorů podobný šum při nízké hlasitosti, ale je o hodně menší, že si toho člověk vůbec normálně nevšimne, pokud nepřiloží ucho k výškovému reproduktoru. Zato v Superbu je šum o hodně hlasitější. Jaká je nejnovější verze sw pro Amundsen? Nyní mám sw 0270 (viz. příloha).
  6. Osobně mi to nedělá po otevření dveří, ale asi vteřinu po nastartování.
  7. Dělá mi to samé u úplné nového Superbu III facelift 1.5 TSI (najeto 800 km), ale jen někdy - většinou po delším stání v garáži. Už jste přišli, čím to je a zda je to normální, a nebo to mám reklamovat?
×
×
  • Vytvořit nový...