Přejít na obsah

Jimi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jimi

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Kdysi mne neco podobneho trapilo par mesicu. Delalo to jak rikas, kdyz se to stalo, stacilo vypnout klicek a vse bylo zase na urcitou dobu OK. Takova blbost, gumova, opredena hadicka co vede od turba k cidlu (nevim nazev, je v motoru zhruba pred ridicem) byla v drzacku, kterym vede praskla,nebo prodrena. Opredeni bylo samozrejmne neporusene. A ve studenem stavu hadicky, kdy byla hadicka tvrda, a asi se prasklinka nerozevrela, se nic neprojevovalo. Delalo to az pri vetsim prohrati, aspon po 50km.
  2. Ma nekdo tuto zkusenost: 66kW Tdi, 360000km. Maly ucinek posilovace brzd. Klesa s otackami motoru. Tzn. na volnobeh minimalni. Posilovac pri vypnutem motoru podtlak drzi. Je spatna podtlakova pumpa? Na jakem principu pracuje a da se opravit? Diky
  3. Jimi

    Podvozek

    A co geometrie zadni napravy? Resil jsem neco takoveho. Byla tam rozbihavost 6mm.
  4. Mam Octavii I , 1,6, 75kW,1997. Jsem pred vymenou kotoucu. Jsou tam na 14 kola o prumeru 256mm. Kdyz chci pouzit prumer 280, co je tam jeste za zmenu? Jine trmeny?
  5. litr na tisíc je dost, mě to v létě vzalo 1/2 l za 2000km, chorvatsko a zpět, teď už nedolívám a je kousek pod max. olej 10w40. po experimentu s 5w40 na zimu kterého papal víc jsem se vrátil na 10w40. To že ti utíká pod nohou plynový pedál je normální. To přidává motorek na škrtící klapce. Pokud drží volnoběžné otáčky tak to neřeš. Nevíte někdo zda se dají gufera ventilů vyměnit bez toho aby se sundávala hlava? Melo by to jit, teoreticky, kdyz budes misto svicky tlacit vzduch z kompresoru. Ale jeste jsem to nezkousel.
  6. Mam dotaz, spotreba oleje u 1,6, 74kW,1997, najeto 170000km ale koupeno v bazaru tak urcite minimalne o 100t vice, se pohybuje asi pres 1L na 1000km. Je to u tohoto motoru normalni pri techto kilometrech? Jelikoz pocitove se motor jevi jako zdravi, soudim na ventilova gufera. Stava se to casto? Jeste jedna vec, pri jemnem rozjezdu pri praci spojka , plyn , si nejake servo ci co, hraje primo s plynovym pedalem. Je to normalni? Dekuji
×
×
  • Vytvořit nový...