Přejít na obsah

Davča

Uživatel
  • Počet příspěvků

    150
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Davča

  1. Zdravím Vás, někdo z okolí Ostravy,popř. MS kraj kdo mění těsnění za solidní peníze? Luďa je trochu z ruky. Díky za info. Jinak můj problém je následující.Při jízdě mi po cca 5 min vyskočí teplota do červených,drží se chvíli (cca 30 sec) a poté spadne na normál,po cca dalších 5 min stoupne opět do červených a někdy tam je déle a někdy opět spadne.Ztrácí se mi voda z chladiče a to dosti.Termostat je měněný cca před 14-ti dny.Na víčku je celkem silná bílá emulze.Co se týče topení do auta tak ze začátku topí,jakmile začne vyskakovat teplota,jde pouze studený vzduch,jakmile spadne jde do auta zase teplo.Když se začne teplota v chladiči zvyšovat,začne odcházet tlak z nádobky na chl. kapalinu,začne to profukovat.Jinak hadice od chladiče je natlakována,že nejde zmáčknout.Budu rád za jakoukoliv radu,nejlépe servis.
  2. Dneska návštěva u TDIFun a zřejmě turbo. Maximální spokojenost s návštěvou.
  3. Díky za informaci,zřejmě to dám do servisu,ať neudělám víc škody než užitku.Nevíte o někom z okolí Nového Jičína popř. z Ostravy, kdo rozumí tomuto problému?
  4. Kde se dají sehnat hadičky k podtlakům? Mám pocit,že mi to utíká skrz ně,ale i tak by zasloužily vyměnit,jelikož vypadají hrozně. Jsou to ony? Hadice 3,5x2 nebo 7,3x3,5 a spona manžety?
  5. Zapoměl jsem mám 1,9TDi 4x4 66 kW z roku 1999.
  6. Zdravím Vás,mám také problém zřejmě s turbem.Při startu vyjde z výfuku černý kouř.Při jízdě a otáčkách od cca 1800 do 2500 mi auto při přidaném plynu chvíli zrychluje,poté se jakoby odmlčí a poté zase zrychluje,pak zase povolí atd...Při sešlápnutí plynu mi piští auto víc než je zdrávo.Auto nechce jet víc než 110 na rovince.EGR ventil klepe,jak o život.Stoupla i spotřeba.Máte nějaký tip,čím by to mohlo být?
  7. Mám 1,9 TDi combi 4x4 výroba 12/99.Jaké tam byly třmeny,nevíte někdo.Díky za radu.
  8. Davča

    rozvody

    Bylo mi zablokováno téma.Hledá se někdo z MS kraje kdo zvládá vyměnit rozvody na O1,které jsem dostal od manželky.Díky za jakoukoliv informaci.
  9. Davča

    rozvody

    Zdravím Vás,sháním nějakého dobrého a zkušeného mechanika,který zvládne vyměnit rozvody.Problém je,že jsem je dostal na narozeniny a žena pozapoměla,že to není výměna brzd,oleje atd..Nejlépe z MS kraje,nevíte někdo o někom.Díky za případný kontakt,Smuťa.
  10. Zeptám se ,zda nevíš o někom,kdo by mi vyměnil rozvody.Žena mi je dala k narozeninám a od té doby mi leží ve skříni,zapoměla,že je třeba je namontovat a já nejsem zrovna odborník na takovéto opravy.Nevíte o někom,kdo by to zvládl.Nejlépe z MS kraje,díky za info,Smuťa.
  11. Zdravím Tě,zrovna dneska jsem demontoval mech. ovl. stěračů,jelikož mi to zarezlo a nejelo.Celé jsem to rozebral,vybrousil,vyčistil a promazal,poté nasadil zpět a 100%.Mám nějaké foto táhla v základním poloze,jelikož dnes jsem v práci a končím ráno,pak jedu do Brna na otočku,tak Ti tady mohu hodil ty fotky nejdříve zítra večer.Dej echo,zda je chceš,zatím ahoj Davča.
  12. Koukám,že v tom nejsem sám,ale chytly se mi kromě blatníků i 5-té dveře a levé přední + prahy.Přemýšlím,zda to nechat opravit popřípadě auto prodat nějakému kutilovi,ale auto prodává kastle,takže za ni zřejmě moc nedostanu.Uvidím.
  13. Potreoval bych foto vnitrku klice,kdyz neni mozno schema,najde se nekdo,kdo mi vyfoti vnitrek z obou stran.Diky.
  14. Kde přesně najdu ten šroubek M6.Měl jsem včera 2x vytáhlý kastl a neviděl jsem jej.Nemáš náhodou fotkua,kde se přibližně nachází a jak to servo vytáhnout.Díky.
  15. Davča

    Volba tlumicu

    Na kolik Tě vyšly tlumiče s pružinami?
  16. Davča

    Volba tlumicu

    Kupuji Bilsteiny VNE 4574,prý sedí na 4x4,nevíte někdo jaké jsou a zda se hodí na 4x4,popřípadě,jaké máte Vy na své 4 kolce.Díky za odpověďi.
  17. Zdravím Tě,jak jsi vyřešil výměnu oleje,popř. i filtru? A nebo je zde někdo kdo by mi pomohl vyměnit obě věci za nějakou cenu z okolí Ostravy?Díky Davča.
  18. 4FA to je kod chybove hlasky,ktery mi zrejme nedovoli si uzivat vyhod klimatroniku behem leta.Nevite nekdo co s tim.Díky predem za pomoc.
  19. Zdravím Vás,odešla mi dálka.Při rozebírání klíčku jsem zjistil,že je uvolněná malá součástka,pokusil jsem se to dát opravit,ale nefungoval.Zůstal mi klíč s imobiliserem a potřeboval bych poradit co teď.Chci opět dálku.Jak to udělat s imobiliserem.Mám jen jeden klíč a jeden imo a chtěl bych dva klíče s imo.Chtěl bych buď dálkové ovl. s vystřelovacím klíčem a nebo autoalarm buď Sentinel 1100 nebo Magicar M4000.Poradíte mi jak vyřešit problém s chybějícím imo.Díky za radu,nejsem technický typ ,tak pokud možno polopatě,Díky.
  20. Nemáš zač BadyS,koukám,že jsi šel do kombíka,chválím.Takže příští srázek bude k vidění??
  21. Tak jsem dnes vyrazil se mrknout na Mošnov.Plocha kde se stávalo je již oplocená a střeží ji brána.Ptal jsem se obsluhy u motokár a ten mi řekl,že je to otevřené,pokud tam je někdo v práci.Byl jsem tam v 17:10 v neděli a podle fotek je vidět,že brána je odemklá,ale bylo mi řečeno,že se bude zamykat během půl hodiny.Jinak žádný zákaz.Zbytek uvidíte na fotkách,které přikládám.
  22. Čau Badys,mám to za barákem,dám zítra vědět,jak to tam vypadá.
  23. Mrkni kousek zpět,je tam hádanka,ale už rozluštěná.
×
×
  • Vytvořit nový...