Přejít na obsah

Jirik110

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jirik110

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak problém vyřešen, teď jsem zkoušel jinou baterii s tou je vše jako dřív. Takže zítra pro dovou baterku
  2. Ahoj, bohužel jsem tu nenašel podobný problém tak zakládám nové téma. Když otevřu a nechám otevřené jakékoli dveře u mé fabky tak světlo uvnitř zhasne cca po 20 sekundách. Dřív mi světlo svítilo o dost dýl nevím přesně jak dlouho, ale o hodně. Možná k 10-ti minutám. Nevíte prosím někdo co by to mohlo být? Díky.
  3. Co týka vrzající sedačky, tak už mám týden ticho, důkladně jsem očistil klouby od teflonového mazadla a pořadně prolil silkonovým olejem. Přesně v místech jak je na obrázcích. Tak snad bude na chvíli pokoj.
  4. Co týka vrzající sedačky, tak už mám týden ticho, důkladně jsem očistil klouby od teflonového mazadla a pořadně prolil silkonovým olejem. Tak snad bude na chvíli pokoj.
  5. Ahoj, taky přidám svojí trošku do mlýna. Taky mi začala vrzat sedačka řidiče. Hlavně při nastupování a vystupování. Zkoumal jsem a hledal jsem od kud ty pazvuky lezou a přišel jsem na to, že chyba bude někde v lévé zadní části sedačky. Sudnal jsem ty plasty okolo a namazal všechny možný klouby co jsem uviděl(viz foto). Mazal jsem to nejdřív teflonovým mazadlem a teď silikonovým olejem ve spreji....Pořád nic, už jsem z toho fakt na prášky Jestli máte někdo nějaký nápad budu vděčný a jestli to navíc pomůže budu nadosmrti dlužníkem Tak please help Ps: Narazil jsem tu už na pár řádku, kde se to řešilo, ale bez výsledku.....
  6. Ahoj, taky přidám svojí trošku do mlýna. Taky mi začala vrzat sedačka řidiče. Hlavně při nastupování a vystupování. Zkoumal jsem a hledal jsem od kud ty pazvuky lezou a přišel jsem na to, že chyba bude někde v lévé zadní části sedačky. Sudnal jsem ty plasty okolo a namazal všechny možný klouby co jsem uviděl(viz foto). Mazal jsem to nejdřív teflonovým mazadlem a teď silikonovým olejem ve spreji....Pořád nic, už jsem z toho fakt na prášky Jestli máte někdo nějaký nápad budu vděčný a jestli to navíc pomůže budu nadosmrti dlužníkem Tak please help
  7. Tak jsem si konečně udělal čas na to abych se pořádně mrknul na to pískání ventilatoru. Po asi dvou hodinách rejpání se ve filtru, v průduchách, ventilátoru apod se ukázalo, že pískání způsobovalo kolečko v přihrádce spolujezdce při zavřeném stavu. Je neuvěřitelný jak toková prkotinka dokáže člověka zaměstnat na tak dlouho.
  8. Tak teď už můžu s určitosti říct že Gold car servis v Praze rozhodně nemůžu doporučit. Třetí reklamace té samé věci..........nejdřív mě zpracovával první přejímací technik, hrál divadýlko že nic neslyší, pak na mě poslali druhýho taky byl pan hluchej. Nakonec se tam na mě seběhli tři a udělali ze mě uplnýho vola, že je to normální projev ventilace. Pokud je to normální projev tak jak je možný, že jiné fabky ve kterých jsem seděl to nedělají?? Po hodině a půl dohadování se jsem nakonec musel rezignovat. Opravdu jsou to šikulové ti kluci z Gold car prý i servis ???
  9. Teda řeknu vám, přítelkyně ma fabii už 5let, vozí v ní 2 německé ovčáky v podstatě se o ní ani moc nestará. Chová se k tomu autu tak že je mi ho kolikrát až líto. Auto za 5let tvrdého používání nevydá, co se týče pazvuků apodobně ani hlásku uvnitř je blahé ticho. Ja mam auto 2 roky a v podstatě od začátku co ho mám vrže kde si vzpomene. Po několika marných pokusech reklamovat tamhle pazvuk tuhle pazvuk, jsem usoudil, že nemám absolutně šanci. Máte někdo jiné zkušenosti?? Sem s nimi případně i v jakém servise vám vyhověli protože ja prošel asi 5 a bez úspěchu. Některé vrzání jsem pořešil sám např.: Vrzání odkud si vzadu - nejprv jsem myslel že vržou plasty v kufru ty jsem postupně sundaval, ale žádná změna až jsem přišel na to že vrže opěradlo pravé zadní sedačky. Opěrado jsem vyndal a trn na kterém je opěradlo nasunuto jsem oblepil hadrovou izolačkou a je klid. Vrzání od budíků - Sundal jsem krycí lištu, vyšrouboval 2 šrouby, vyndal budíky zvrchu přiložil slabý molitánek a je klid. Vrzání z právé strany palubní desky - po otevření dveří lze sundat boční kryt palubky, pod ním jsou šrouby kterými je palubka přichycená ke kastli. Ty byli naprosto volné, dotáhl jsem je a je klid. Teď už mi "jen" zbývá odstranit drnčení z pravých předních dveří, vrzající sedačka řidiče a pískání ventilace. Řeknu vám, že nadšení s perfektního dílenského zpracování od Škody ze mě "malinko" vyprchává. Přeji všem hodně zdaru v boji proti pazvukům.
  10. Po delší odmlce a po par reklamacích se opět vracím s tímto problémem. "Odbornici" ve skodovce to tentokrát promazali dokonale, olej z toho dokonce kapal a byl citit ještě týden po vyjetí ze servisu nicméně už druhý den bylo vše zase špatně. Kontroloval jsem jestli nepíská třeba ten kabinový filtr, kontroloval jsem hadici co vede do přihrádky kontroloval jsem vše co je nadosah po sundání přihrádky. Nakonec jsem objevil, že nepříjemný pískání se projevuje jen při otočenym ovladači teploty na topení. Tak si říkám jestli to nemůže být nějakou klapkou nebo tak nějak. Každopadně dnes jdu znovu do servisu tak se budu snažit bejt zlej..............
  11. Díky, hned zítra vyzkouším.
  12. Ty pacičky jsou dostupné jen tak nebo se musí sundat kastlik spolujezdce apod......??? Díky.
  13. Díky to je dobrej tip. Kabiňák mi sice neměnily, ale zkusim se na to juknout. Jen uplně přesně nevim kde ho hledat???
  14. Výměnu kusu myslite jako výměnu ventilátoru či výměnu auta?? S tímhle autem jsem za necelé dva roky používání vystřídal už 4 servisy a musím říct, že hledat solidní AUTORIZOVANY servis je jako hledat blechu na slonim zadku.
×
×
  • Vytvořit nový...