Přejít na obsah

l79

Uživatel
  • Počet příspěvků

    754
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

4 916 zobrazení profilu

Oznámení l79

  1. Tak adblue ani nafta by se tam dostat neměla, ty nádrže jsou pod autem a hlavně obojí hodně smrdí, takže to by jsi poznal hned. Zkus ostřik zadního skla a park.kamery a uvidíš jestli ti někde neprotíká hadička...
  2. Ty drátky jsou z výroby pro test vodotěsnosti.
  3. Byli jsme po vypuknutí války na Ukrajině jezdit i za 50 kč a oni to dobře ví 😄 Teď trochu k tématu. Občas tankuju naftu na Molce a nedávno už byl rozdíl u prémiové nafty u nás 4 kč. Samozřejmě mají slevový program, ale i tak už se mi to zdá velký rozdíl za těch "pár aditiv". U Orlenu to bývají většinou 3 kč. Přijde mi to už docela jako "okrádání", když třeba Eurooil má rozdíl u prémiové nafty 1 kč a to má i bez biosložky.
  4. l79

    Full LED světla

    Řekl bych, že je to úprava, aby se světlomet zevnitř "nemlžil". Typický nešvar Led světlometů.
  5. l79

    Škoda Kodiaq II

    Já když jsem si poskládal konfiguraci podle mé současné první generace tak jsem valil oči o kolik to vylezlo. Ani po slevě 16% od prodejce už nejsem ochoten to dát po zkušenostech s kvalitou první generace. To už fakt koupím za podobné peníze "prémiovější" značku. Navíc se mi nová generace nelíbí, nejvíc interiér (tablet) a zadní část vozu.
  6. @Guppy myslím, že nějakou dobu už se to do kufru nelepí. @karoq007 zkusil bych nějakého detailera jestli se to nedá rozleštit, minimálně na té první fotce by to mohlo jít. Potom i "lepší detaileři" dokáží podobné poškození velmi dobře zamaskovat.
  7. OCU jednotka, ale nevím kde je. Je tam e-sim a asi záložní baterka, tak to nebude asi nic velkého. Je to spjato s Connectem.
  8. https://www.obautodily.cz/smart-holder-skoda-adapter-pro-sportovni-sedadla-rs-sportline-original-15452cz3254/
  9. To bude asi tím, že to nebude vše na jednom serveru, ale mají to nějak rozdělené. Už jsem to párkrát zažil, že někomu funguje a někomu ne...
  10. l79

    Nabíjanie

    No já nemám OIV, ale než jsem baterku měnil tak jsem se orientačně ptal v autorizáku, kolik chtějí za případné nakódování nové baterky a řekli mi 600 kč.
  11. l79

    Nabíjanie

    Pokud má pod 12V i po nabíjení tak je po baterce. Dokonce i těch 11,5 před nabíjením je už špatné. Můžeš vyměnit baterku sám, akorát je potřeba do ŘJ zapsat, že je nová. Nemusí to být hned, ale doporučují co nejdříve. Podle toho se prý k ní auto chová (dobíjí). Já si to nechal dělat přímo u prodejce baterek.
  12. Jen se tak zeptám, je tu někdo s Amundsenem mib 2.5, kdo má nové (opravdu nové) mapy z KT45/23? Když jsem to po novém roce stahoval, byla to furt stejná verze jako 22KT. Navíc na briskoda fóru nic furt není a rozjeli tam teorii, jestli VW, ŠA, Seat neukončili podporu pro mib 2.5...
×
×
  • Vytvořit nový...