Přejít na obsah

l79

Uživatel
  • Počet příspěvků

    749
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem l79

  1. l79

    Škoda Kodiaq II

    Já když jsem si poskládal konfiguraci podle mé současné první generace tak jsem valil oči o kolik to vylezlo. Ani po slevě 16% od prodejce už nejsem ochoten to dát po zkušenostech s kvalitou první generace. To už fakt koupím za podobné peníze "prémiovější" značku. Navíc se mi nová generace nelíbí, nejvíc interiér (tablet) a zadní část vozu.
  2. @Guppy myslím, že nějakou dobu už se to do kufru nelepí. @karoq007 zkusil bych nějakého detailera jestli se to nedá rozleštit, minimálně na té první fotce by to mohlo jít. Potom i "lepší detaileři" dokáží podobné poškození velmi dobře zamaskovat.
  3. OCU jednotka, ale nevím kde je. Je tam e-sim a asi záložní baterka, tak to nebude asi nic velkého. Je to spjato s Connectem.
  4. zkus tady Vítejte - Auto-prestavby.cz tahle firma se s tím zabývá. Osobně zkušenost nemám, ale pár lidem z klubu už podobné věci dělali a vždy ke spokojenosti zákazníka.
  5. https://www.obautodily.cz/smart-holder-skoda-adapter-pro-sportovni-sedadla-rs-sportline-original-15452cz3254/
  6. To bude asi tím, že to nebude vše na jednom serveru, ale mají to nějak rozdělené. Už jsem to párkrát zažil, že někomu funguje a někomu ne...
  7. l79

    Nabíjanie

    No já nemám OIV, ale než jsem baterku měnil tak jsem se orientačně ptal v autorizáku, kolik chtějí za případné nakódování nové baterky a řekli mi 600 kč.
  8. l79

    Nabíjanie

    Pokud má pod 12V i po nabíjení tak je po baterce. Dokonce i těch 11,5 před nabíjením je už špatné. Můžeš vyměnit baterku sám, akorát je potřeba do ŘJ zapsat, že je nová. Nemusí to být hned, ale doporučují co nejdříve. Podle toho se prý k ní auto chová (dobíjí). Já si to nechal dělat přímo u prodejce baterek.
  9. Jen se tak zeptám, je tu někdo s Amundsenem mib 2.5, kdo má nové (opravdu nové) mapy z KT45/23? Když jsem to po novém roce stahoval, byla to furt stejná verze jako 22KT. Navíc na briskoda fóru nic furt není a rozjeli tam teorii, jestli VW, ŠA, Seat neukončili podporu pro mib 2.5...
  10. No už to má i někdo u nás na FB skupině. Ale když jsem byl kontrolovat své auto, tak mi to těsnění nejde skoro odklopit jak tam sedí. Horko těžko se pod něj dostanu. Podle těsnění jsem usoudil, že rezne ta kovová výztuha v těsnění v žádném připadě to není karoserie. Takže buď špatné těsnění nebo špatně nasazené a nebo holt uživatelé nechají zatéct vodu což se mi ani po mytí wapkou nikdy nepodařilo a případné kamínky při šlapání na hranu těsnění mohou poškodit tu výplň. Ale spíš to vidím na problém v tom těsnění, když už je víc případů. Je zajímavé, že to nejsou první ročníky, ale tak kolem roku 2019-20
  11. docela zajímavá nabídka... Noví zákazníci Skip Pay získají bezplatně dálniční známku a cashback za nákupy - Měšec.cz (mesec.cz)
  12. l79

    Autobatéria

    Stejnou jsem měl v kodiaqu, ale z dřívější doby mám s Vartou špatné zkušenosti tak beru EXIDE. Dal jsem tam tuhle, je rozměrově totožná. Autobaterie EXIDE START-STOP AGM 70Ah, 12V, EK700 - Battery Import (battery-import.cz)
  13. @cross v apce ani na webu to není. Pokud máš android tak je to v google play, když se podíváš do aplikace někde dole je zapojit se do programu testování beta verze. Pro Apple nevím, ale asi to bude obdobně.
  14. Jen takový nápad, nemáš asistenta pro zesílení řeči? Že by nějaký zvuk zesiloval...
  15. Osobně mám vše ve výbavě, ale pokud máš technické dotazy doporučuji obrátit se zde: Vítejte - Auto-prestavby.cz. Pár lidí z klubu využilo a max spokojenost.
  16. U kodiaqa 140kw to pozoruju a chová se to podle různých parametrů. Jezdím defakto +- stále stejné trasy a dokonce jsem vysledoval, že když tankuju naftu bez bio tak spotřeba adblue je nižší, zřejmě se méně zanáší a vypaluje dpf. Jinak vždycky to klesá na dojezdu po 500 km (myšleno na ukazateli PP). Minimálně jednou za jedno tankování (600-700 km) mi to vždycky klesne. Když jezdím couračky a město tak i 2x.
  17. @hamoun tak to sorry, ale tady se jen řešilo, že to tam lidem nabíhá na 2.roky. Nikdo o žádné akci nevěděl až po odpovědi uveřejněné výše. Nebo tobě jako psal někdo nějaké info? To, že mi občas pošlou změnu smluvních podmínek a nebo info k aktualizaci ID to umí 😄.
  18. Tak kdyby "někoho informovali", že nějaká akce je mohli si třeba zaplatit i ti co už to neplatí a zároveň by částečně kompenzovali i ty jejich neustálé výpadky. No co už.
  19. Tak dneska jsem se díval a už tam mám zase platnost při koupi jen na 1. rok. Asi jsem měl koupit dřív, ale končí mi to až v březnu...
  20. U nás autorizáky v pohodě a vyřídí si to sami i s pojišťovnou. Pokud máš nějakou kameru (asistenti) volil bych autorizák, měla by se zkalibrovat a někdy se i kompletně mění.
  21. Měl jsem podobnou věc na Kodiaqovi. Vyměněna obě světla na záruku. Prý nejspíš odpařující se lepidlo.
  22. Někde jsem zaregistroval, že někdo prodlužoval balík služeb Connectu a cena zůstala, ale platnost je automaticky prodloužena na 2.roky. Tak jsem se před chvílí díval, že mi končí předplatné v březnu a mám tam taky rovnou platnost 2.roky při stejné ceně. Že by se někdo zamyslel a chtěl tím kompenzovat neustálé výpadky?
  23. @Tom Brno takhle jednoduše Spotify nefunguje. Spotify rozjedeš v autech se Smartlinkem (Android Auto, CarPlay). Což Yeti nemá. Jediná možnost je asi tato : I v „hloupých“ automobilech už lze poslouchat Spotify. Krabička Car Thing stojí necelé 2000 Kč – Živě.cz (zive.cz)
×
×
  • Vytvořit nový...