Přejít na obsah

Pastik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pastik

  1. Mám ještě foto toho nosníku. Náčrtek bohužel nemám, ale až budu měnit olej tak vše změřím. Alespoň zjednodušeně k montáži. Nosník plechu je uchycen na nosník podběhu závitnikovými nýty. Nosník tvoří dvě části: dvojka jeklová tyč a držáky k uchycení k podběhu. Pro lepší manipulaci je nosník na jedné straně svařen a druhá se dotahuje šroubem. Na nosník jsem podle papír. šablony vystřihl 1,5 mm plech, který je vpředu uchycen na nosník a vzadu a opět do orig. děl závitnikovými nýty. Vzhledem k tomu, že se plech v tak velkém rozměru vlnil tak je zevnitř vyztužen tečkovým profilem. Plech kopíruje přesně vanu a spodek motoru takže nedojde k sebemenšímu snížení světlosti. Nosník i plech jsem nechal poeloxovat (což byla nejdražší věc na celém krytu).
  2. Chlapi tak se chci pochlubit doma dělaným krytem pod motor. Ale proti baworu jsem to zřejmě předimenzoval. Na uchycení plechu jsem udělal ještě držák
  3. Chlapi má dotaz: jak poznám jak silný alternátor mám v autě? Mám Octu 1.8 20V z r. 2004 a v TP je u typu motoru ARX
  4. Klimu to má manuální. Kde je ten ventilátor?
  5. Chlapi prosím poraďte, jsem v této sekci poprvé (mám Octu 1,8T), ale manželce jsem koupil Fabii r. 2000 motorizace 1,4 16V 74kW najeto neuvěřitelných 42 tis. km a mám tento dotaz: při vypnutí motoru je slyšet z motorového prostoru zahučení, zvuk je podobý jako když vypně větrák na chladiči ale hlupší. U Octy jsem takový zvuk nikdy neslyšel s tak nevím co to může být. Auto jsem nechal dát na diagnostiku a ta žádnou chybu neukázala.
  6. Chlapi děkuji Všem za názor. Neumím si představit, že bych jel bez připoutání, ale jednalo se mi o situaci kdy např. vyjíždím z garáže a jdu zavřít vrata. Kontrolka na přístrojovce se mi zdá jako dostačující varování pro zapnuití pásu.
  7. S novým rokem přeji Všem octystům pevné zdraví a s Vašimi miláčky mnoho kilometrů bez nehod. Mám prosbu, do garančky (Octa XI.2004) jsem se do toho nechtěl hrabat, ale nevíte někdo jestli se dá vypnout to přiblblé pípání signalizace zapnutí bezpečnostních pásů? Zkoušeli to notebookem přes zásuvku na VAG ve spormotoru, ale vypnuli pouze diodu u tachometru.
  8. Chlapi, děkuji všem. Já věděl, že na tento motor je 100% spolehnutí.
  9. Záruka končí v listopadu, ale chtěl jsem dělat chytrýho než pojedu do servisu.
  10. Zdravím Octysty, prosím poraďte. Mám Octu s motorem 1.8T 20V r.v. XI.2004 v TP označení motoru ARX (najeto 39.000km). Při delší svižnější jízdě se po zastavení, na volnoběžné otáčky ozývá z levé části motoru (pohled zpředu) pravidelné cvakání. Při studeném motoru ani při pomalé jízdě městem nic není slyšet.
  11. Mně svítí jen při zapnutých světlech nebo parkovačkách. V servise mi řekli, že je to nastavený z fabriky (údajně proti případnému vybití baterie).
×
×
  • Vytvořit nový...