Přejít na obsah

hanes.t

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem hanes.t

  1. Sice to do tohoto vlákna nepatří, ale musím reagovat. Já mám v práci accenta a je to neuvěřitelný hnůj. To co s vlastním Roomstrem projedu s prstem v nose, tak tam accent u klouže naprosto nepředvídaně ven ze silnice. O závadách bych radši ani nemluvil. Jenom co si z hlavy vzpomenu: -pár dní po koupi - křupání v přední nápravě(vyměněna poloosa na záruku) -do roka od koupě - prasklo samo čelní sklo(vyměněno na záruku) -přestává fungovat u parkování servo(několikrát reklamováno a dosud neodstraněno) -vypíná se rádio a klidně i několik dní nejde zapnout(už mám třetí rádio na záruku a stále dělá to samé) -vypadly silentbloky z přední nápravy(vyměněno v záruce) -přestalo startovat(samovolně ulomený kabel u startéru - bohužel už po záruce) -rozpadlé ložisko v tyči řízení(také po záruce- nové u hnůjdaj 11000Kč) -věčně sjeté pneu na vnějšku(nikdo nedokáže správně nastavit geometrii) Kdybych zavzpomínal tak si určitě na něco ještě vzpomenu. To auto bylo koupené nové v r. 2008 a doteď jsem najezdil 158000km. Dále máme ve firmě ještě ix20(to je stejný hnůj) a i30(ten až na spojku v 60000km a mraky H7 drží) Svoje auta jsem měl formana, felicii kombi, fabii kombi a teď roomstera a do všech se jen lil benzin a o víc jsem se nemusel starat.
  2. Ty prolisy také nechápu. Když jsem to poprvé viděl na rapidu, tak první co mě napadlo, že si nějaký tuner hrál s ohýbačkou plechu a myslí si jakou má super káru. Bohužel se to dostává na všechny modely. Třeba se to někomu líbí, ale já bych z toho
  3. Vcelku by mě zajímalo to zrcátko na hlídání dětí pro Roomstera. Viděl to už někdo?(nemyslím v jiném autě). Napadá mě jestli to nebude místo přihrádky na brýle. Půjde i do starších modelů?
  4. A jak jsi to vyřešil. Také mi to pořád hlásí. Vymažu a do měsíce je to tam znova. V servisu mi řekli , že je to špatný katalyzátor a cenu asi 35000kč.
  5. Jasně, díry do lišty vypiluju to není problém. Akorát ještě nevím jestli to mam vypilovat kvůli tomu co jsem zakroužkoval na fotce a nebo jestli mi ještě něco chybí.
  6. Ahoj, jaké kosttičky je potřeba dokoupit? Kam se umístí a jaký tam mají účel? A pro se musí vypilovat 10 děr když na hagusech jsou 3 šrouby na každé straně? Asi mám blbé otázky, ale nějek mi to není jasné, takže si to chci ujasnit než pujdu montovat. Díky za odpoveď.
×
×
  • Vytvořit nový...