Přejít na obsah

Pavlik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    75
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pavlik

  1. Opravdu moc pěkné, také nad tím přemýšlím, horní schránka k tomu přímo vybízí. Merkur žije dál! Jozko: Bohužel zatím bezúspěšně scháním černý dekor L&K, kdyby jsi ho někde našel, budu rád za každou informaci.
  2. Na starych svetlech jsem to nemel, ale po vymene, kdy mi je v rece 2006 ukradli, se to tam objevilo.. Jelikoz jsou svetla v zaruce zkusim to pri garancce reklamovat! Jinak kradeze svetel jsou svinstvo, pred domem mi ted stala O2 souseda tyden bez svetel, byl na dovolene a tohle ho cekalo.
  3. Tak odkaz na tuhle OII jsem před časem dostal na mail, je na nějakých CZ stránkách (bohužel jsem to již vymazal) a nejzajímavější bylo, že chlápek co to řídil přežil, sice výpis zranění byl celkem dlouhý, ale přežil.
  4. Pavlik

    Piskani pri razeni

    Konečně to tu někdo napsal, kovové zacinkání hlavně při řazení pětky, ale jen někdy. Nevím co to je, ale pokud člověk zahýbe krapet s manžetou, tak se ten zvuk ozve. Takže to zatím taky neřeším.
  5. Pavlik

    Moj veteran.

    Hmmmmm, paráda. Ta žlutá je sexy o parametrech ani nemluvě.
  6. Řeknu to stručně, zadní stěrač určitě ANO, nebudeš litovat. Na jedné O2 stěrač nemáme, samozřejmě že se dá bez něj jezdit, ale s ním je to tak nejak lepší, kór jak již někdo zmiňoval, ráno vyjet z řady s rosou na skle je celkem nepříjemné, kór když nejsou ani park. senzory.
  7. Je pravda ze se to tu resilo. Vysledek byl vyndat pojistku radia a dat zpet, melo by to pak jit. A nebo, proste to mackat tak dlouho nez vyjede. Alespon u me se to stava celkem casto, servis nevi cim to je, soft v radiu je aktualizovanej a blbne porad. Proste to mackam nez vyjede, parkrat vyjede na 0.5 cm, pak na 1cm a nakonec je venku a muzu ho vytahnout. Kdyby to radio v interieru nebylo tak pekne, tak uz davno leti do nejblizsi popelnice.
  8. Tady jsem psal své zkušenosti se světlama: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14823 Někdo zde říkal o připojištění, to má význam jedině, pokud jsou domontované, neboť pokud jsou již z výroby, tak pojišťovna měla kompletní seznam výbavy, co na mém voze byla a tak následné vyřízení proběhlo v naprostém pořádku. Stačil krycí dopis a autíčko jsem si vezl domů, bylo to u ČP. Letos jsem si nechal auto přecenit, abych jim neplatil plnou částku za x let staré auto a při sepisování se mne přímo na xenony ptali. V nové smlouvě jsou již zvlášť uvedena.
  9. Aaaa, koukám že nejsem jediný, kterému ti "odborníci" v servisu zaprasili cele auto od cerného silikonu.. To co jsem jim řekl si asi za rámeček nedali! Doma jsem to vsechno sundal a udělal to po svém, přesněji tak jak říkaš. A když mi to začalo dělat i na druhé straně, tak jsem to raději ani v servise neříkal, i když to byl jiný servis.
  10. Já používám navigaci Mio, husí krk byl v balení, ale vadilo mi na něm, že třeba na kostkách různě povrzával a když jsem jel bez navi, tak jsem ho raději sundaval. Pak jsem chvíli brouzdal po internetu a našel držák, který přikládám na fotce. Podle mne je nejlepší umístění A sloupek u řidiče (viděl jsem i par lidí, co měli navi před spolujezdcem, asi navigátorem, nebo vedle středového zrcátka u stropu ), napájecí kabel tam od zapalovače krásně dosáhne. Novej držák již nesundavám, vůbec nevrže a je velmi dobře polohovatelný. Bohužel nemám žádnou fotku s navigací. Zkoušel jsem ji umístit i do horní schránky na palubní desce, poloha by to byla ideální, jen vymyslet uchycení (v mém případě jako držák posloužila peněženka a napájení jelo z baterie ), no a nakonec, pokud nepotřebuješ sledovat navi a stačí ti jen hlasové povely, tak lze celkem úspěšně uchytit navi do držáku nápojů. Ale jak říkám, nejlepší je volba A, tedy u A sloupku, navi mám na očích a většinou i vypnu hlasovou navigaci, jelikož Mio je strašně ukecané. Kvalita fotek nic moc, je to foceno telefonem.
  11. Pavlik

    Zvuk k blinkrům

    Kamarád měl tento problém na Fabii, přestal mu cvakat blinkr a varovný zvuk signalizace rozsvícených světel, odešel tam "rapráček" co zvuk vydával. Jelikož auto prodal, tak to ani neopravoval. Někdy se stalo, že to začlo fungovat, pár dní blinkr cvakal a pak zase přestal. Ale pokud to opravdu bylo tím, že to mělo vydávat dva zvuky, což neumí, tak je má odpověd trochu mimo.
  12. Kolem Prahy a Plzně se to pohybuje maximalně do -5, jinak jsem si dnes nedaleko Mělníka užil krasné prázdné zasněžené parkoviště, ESP se mohlo zbláznit, alespoň pak člověk ví co dělat na silnici, těch pár minut na parkovišti je k nezaplacení. Bohužel letos mám na silnici pech na hovada, ale s tím se nedá nic dělat, nejdříve již dříve popisovaný Touareg a včera při čestě z Mělníka, jeden vůl za druhým. Nejprve Impreza WRX STi (vysněné auto), v autě 6!!! lidí a na silnici navátej snih a ten idiot předjížděl proti kamionu.. Nechápu jak může takhle někdo hazardovat s životy ostatních. Jistě se necítíl podle toho jak se to auto vlnilo! Následoval kluk s čerstve získaným řidičkem, Audi TT, snowboard na střeše, to samé, na té samé silnici, jen ten to neustál a když se chystal předjíždět a vyhodil blinkr, přidal plyn jeho TT opustilo silnici a v pěkném driftu putoval do pole, měl štěstí že tam nebyl příkop. Když se z toho vyhrabal, tak jel jak svatej!! No jo, člověk si to musí zkusit a pak možná pochopí že lidi maj důvod k tomu, že jedou pomalu.
  13. Snowtour.. No ráno jsem dával auto do servisu, cesta normálně trvá pár minut, jenže kolony všude, max rychlost 15 km/h.. stojím si pěkně v koloně a kolem v odstavným pruhu projel Touareg, asi měl radost z toho že má 4x4 a jak se krásně brodí sněhem, když všichni stojí v koloně.. po 1 km řidič stál na silnici a jeho autíčko pěkně na boku v příkopu. Jo frajeřina to je dřina.
  14. Pavlik

    Reklamace

    Zoro55: S tím tempomatem mne zajímá výsledek. Máme s ním problém na 2 autech, na jednom byla pačka měněna 3x a teď když je auto čerstvě po záruce servis MB sdělil ať zkusí vyměnit nějakou jinou řídící jednotku, že to "možná" pomůže, ale musíme si ji zaplatit!! Jelikož auto půjde v červenci do světa, tak jsme to nezaplatili. Na druhém autě ale s reklamací budu pokračovat, i když zrovna teď je už asi měsíc klid, třeba se to umoudřilo..
  15. Sakra, omlouvám se za zbytečně založené téma. Špatně jsem pochopil funkci ILLUM1 a 2! Problém který jsem v tom hledal rozluštil Marios. Zakopaný pes byl v tom, že při jízdě podsvícení všech tlačitek nelze vypnout. ILLUM 2 rozsvítí kroužek kolem hlavního vypínače i když jsou vypnutá světla, tedy v autě svítí ovladač světel, displeje klimatizace a kroužek na streamu, pokud je ILLUM 1 tak nesvítí. Při jízdě, když jsou světla rozsvícena, se s podsvícením nedá nic dělat, prostě vše pěkně svítí, moje chyba a jestě jedna omluva za zbytečné téma. To je prostě tím, že člověk už v tom autě hledá chyby i tam, kde nejsou! Každopádně ve středu mě čeká výměna čelního skla, kámen od kamionu. A ještě novej soft do klimatizace, cvaká jak o závod, dále kontrola motoru, jelikož při prudké akceleraci a uvolnění pedálu plynu se z motoru ozvou divné zvuky, takové pochroupání, špatně se to popisuje ale technik co semnou jel to slyšel. Bud volnější řemen, někde povolená svorka na hadici co rezonuje a nebo turbo v háji (55000 km)... No uvidíme, každopádně to chci vyřešit dokud je to v záruce.
  16. Co chci udělat: Při vypnutém rádiu a rozsvícených světlech chci, aby svítíl pouze kroužek a né všechny ovládací tlačítka, ty se rozsvítí po zapnuti streamu. Pokud teď navolím ILLUM 1 ci 2, tak se nic nestane a při rozsvícených světlech svítí při vypnutém rádiu všechny ovládací prvky, tedy krom displeje. Před přehráním softu to fungovalo, tedy doufám že jsem neměl halucinace. Ale to určitě ne, to ILLUM1,2 tam k něčemu bylo a teď to nedělá nic. Je to hloupost, ale za ty peníze to prostě fungovat musí, kór když se mi k tomu přidalo ještě to, že rádio musím přemlouvat aby mi dalo vypálené CD, ale to už se tu rozebíralo, do dneška se mi to vyhýbalo, dnes vždy vyjelo asi na centimetr a hned zpět, mrcha ho nechtěla pustit. Krom toho, že se hodí do interiéru je to rádio na dvě věci.. O signálu raději nemluvím, jelikož po přehrání softu je to snad ještě horší a to mám vypnuté všechno to vyhledávání a přelaďování na silnejší frekvenci.
  17. Podobnej škrábanec mi na autě svítí od minulého týdne, parkoviště u obchodního centra a to jsem se snažil zaparkovat tam, kde je nejméně aut, tedy dost daleko od vchodu.. Nepomohlo! Jinak k té vizitce, v pondělí jsem šel v Plzni po ulici, najednou rána a po zádech mě vzalo zpětné zrcátko. Tedy předcházela tomu značná rána. Nechapal jsem, až když jsem se podíval na tu A6 co stála u chodníku.. Kolem jel autobus, vyhybal se protijedoucímu kamionu a místo aby trocha polevil a přibrzdil, raději sejmul zrcátko a blatník. Autobusák zastavil, prohlížel autobus, říkám že támhle urval zrcátko. Šel se tam podívat, jak jen jsem byl naivni když jsem si myslel že tam nechal telefon, nenechal tam nic a v klidu odjel. Lidi jsou dobytek!
  18. Nedávno v noci jsem jel po dálnici a i když mám rád ten vánoční stromeček co svítí na středovém panelu , chlěl jsem vypnout podsvícení rádi, aby svítíl pouze hlavní vypínač. Jaké ale bylo moje překvapení, když po změně na ILLUM 2 se nic nestalo, opět zpět na ILLUM 1 a zase nic. Nedalo mi to a hned při nejbližší příležitosti jsem navštívil servis, kde mi řekli že neví čím to je. Jestě pro info, radio ma přehrávaný soft. Když jsem řekl, že před přehráním softu vše fungovalo, tak prý to je špatně přehráno, přehráli znovu a stále to nejde. Zkoušel jsem to ještě na dalších 2 O2 a všude podsvícení nefunguje (tedy přepínání mezi osvětlením), u všech přehráván soft! Pokud to zde již někdo zmiňoval, tak se omlouvám za vytvořené téma. Setkal jste se s tím někdo, nebo spíše všiml si toho někdo? Pokud ano, jak se to dá odstranit. Je to hloupost, v podstatě bych to ani nepotřeboval, ale říkám si, rádio za 12000 Kč tak to prostě musí fungovat a když nebute, tak vyměnit celé rádio.
  19. No stačí projít pár internetových obchodu, jeden se tu dost často zmiňoval, nechci dělat reklamu. Možná jsem naivní, ale nevěřím tomu, že by to byla kradená světla. Ale zajímalo by mne, jak se dostanou na takovou cenu.. Vždyt komplet světla jsou lacinější než samostatné výbojky koupené v autorizovaném servise (to je jen příklad, vím že se dají koupit levněji).
  20. No čekal jsem to, ale poslalo mě to do kolen. Já to psal jen informativně. Skoro celá cena jsou ty světla, řídící jednotka světel, vybojka a vlastní světlo, každá z těchto věcí kolem cca 7000 Kč. Můžete mi někdo říct, jak je možné že se v obchodech (ne bazary) xenony prodávají kolem 10 000 Kč?
  21. Tak a je autíčko opravené, čekám už jen na pojišťovnu. Jinak pro upřesnění kolik taková sranda stojí, tak fakturka je na 62 500 Kč!
  22. Tak já bych to pěkně sepsal: - auto nemám v garáži, protože si neumím představit, že bych ho pořád neměl na očích, alespoň když jsem doma (i když je to na nic) - dříve jsem auto parkoval v hlídaných garážích, nejdříve zmizela rezerva, když jsem koupil novou a po pár dnech přišel k autu, auto stálo na cihlách a kupoval jsem všechny kola.. po půl roce už v garážích auto nebylo, protože i přes ostrahu mou Feldu někdo ukradl - první Octavie byla před zimou obuta na nová zimní kola, parkovalo se v garáži za asi 1500 Kč/měsíc a po pár týdnech opět auto stálo na cihlách - je to ideální místo pro zloděje, nikdo nic nevidí, má na to klid a člověku pak zůstanou oči pro pláč - dnes jsem mluvil se sousedem, kterému dcera parkuje na hlídaném parkovišti, již 3 krát jim vykradli auto, hlídač zaujatě jen sledoval fotbal (škodu sice nahradila hlídací služba, ale i tak) - v dnešní době je úplně jedno kde člověk parkuje, na vesnici ti auto ukradnou z garáže(a když né auto, tak alespoň benzín, nebo naftu z auta!!!) i když je člověk doma a ve městě ti v pravé poledne klidně vykradou auto přímo před policejní stanicí
  23. To snad ne, to by byla fakt troufalost nabízet na foru příznivců O2 kradená světla, ale je pravda že by mne celkem zajímalo, jak k tomu ten člověk přišel, když nabídka je pod 10 000 Kč za komplet... Takže kdyby vám někdo xena nabízel, třeba i za pár stovek, a po stranách se loupaly, tak mu slušně naznačte toto !
  24. Jo jo, Diamant má pravdu v tom, že ta kreatura z toho alespoň nebude mít profit. Ale nedej bože že bych ho nachytal... Těžko bych se ovládl. Bohužel zákony hrají v prospěch zlodějů a věřím tomu, že kdybych ho chytnul a fyzicky přinutil počkat na policii, tak že bych si nakonec šel sednout já za ublížení na zdraví a nepřiměřenou obranu. A ještě bych mu platil odškodné. Určitě jdou na jistotu a když se do toho nedostanou tak jako vždy, tak se snaží a ničí co nejvíc...
  25. Taky jsem nevěřil.. No přivolaná policejní hlídka taky nevěřila vlastním očím, ale když přijel fotograf tak ten říkal že to fotí každý den, jinak jsem mluvil se sousedem, v ulici se to samé stalo jedničkové Octavii, i blinkr mu vzali..
×
×
  • Vytvořit nový...