Přejít na obsah

Ludas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Ludas

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám ten samý citovaný problém. Autorizovaný servis Škoda mi sdělil: - vyměnit dráty - nebo airbag - o kroužku se nezmiňovali A teď babo raď, jak vyhodit peníze, protože to jsou je výměnáři dílů. Děkuji rovněž za každou radu. Ludas
  2. Tak vážení, všem Vám moc děkuji za vodítka. Ve finále to bylo autoradio SONY, starší typ s kazetou. Klasika zapojené 12V stále na 30 a 12V přes klíček na 15. Pokud zůstalo puštěné a vypnulo se přes klíček, odběr zmizel, ale vzápětí odběr vyskočil a držel na cca 0,3A napořád (neřád :-( Při vypnutí radia napřed OFF a potom klíčkem, bylo vše OK. A tak šlo do koše a je po problému.. Uff..
  3. Mám octavii 1,8T 99´, SLX, bez úprav v elektrice, bez přídavných zařízení. Dochází k vybití baterie z plného nabtí za cca 4dny. Auto bylo ve dvou servisech (včetně autorizované škody!!!) a odpověď byla vše v pořadku, simulovány různé stavy s odběrem z baterie do cca 50mA. Baterie byla 3x reklamovaná, poslední je Varta Blue line 60Ah. Pokud odpojím baterii, tak po 4dnech točí jak o život. Nezbývá než jít po okruzích. Má někdo podobnou a třeba již odstraněnou závadu??? Prosím pomozte.. Děkuji..
×
×
  • Vytvořit nový...