Přejít na obsah

Paolo.007

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    323
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Paolo.007

  1. Mám Kodyaqa týden z dovozu, vše OK, ale po odpojení baterie ohledně nabití mě začala svítit kontrolka motoru. Než jsem jel do Škodovky, tak jsem to provedl dle návodu Pawouka a nic. V servisu mě objednali na diagnostiku. Já skočil do auta, nastartoval, kontrolka zhasla, takže vše ok 😀, díky za návod 👍!
  2. Mám S II FL, r. v. 2014, vlastním ho 3 roky, dvoulitr 103 kW TDI, nyní již nejezdím dálky, pouze kolem komína, když mi auto stálo v garáži třeba 3 dny, vždy auto nastartovalo, ale nebylo to ono. Baterie byla Varta, 68 Ah, 680 A, AGM. Koupil jsem novou, o5 Vartu, 70 Ah, 760 A, AGM. Hned po instalaci perfektní první start, dále uvidím. I na SI a Oct jsem měl vždy Vartu a spokojenost. Akorát nyní řeším ten fakt, že by se to mělo napíchnout, a softem dát ŘJ na vědomí, že je nová baterka. Po výměně svítila kontrolka trakce, tlak v pneu a oranžový "volant" 😉. Po odvalení kol cca 10 metrů, vše zhaslo. Takže uvidím, ale nevíte někdo, jak s tím SW a kalibrací?
  3. U mýho Supíka (r. v. 2014, najeto 165 t) jsem zaznamenal menší úbytek chl. kapaliny, tak jsem při pravidelný výměně oleje a filtrů mehanikovi řekl, ať se na to koukne. Zjistil,že prolíná pumpa. Vzhledem k tomu, že mělo víc jak 5 let, i když kilometrově zatím v pohodě, servis man řekl, že by měly být udělaný rozvody, jak je zde psáno. Nechal jsem je pro klid raději udělat komplet. Pak mi ukazoval rozvoďák a drážkovej řemen, oba měly nepatrné prasklinky. Tak alespoň mám nyní klid a zdá se mi, že je i tišší chod motoru.
  4. Já 7 let a 162 tisíc, zatím původní a OK, 👍😉.
  5. Paolo.007

    Vibrace volantu

    Mám letní i zimní 17" Dunlop, na letních mi v létě při jízdě mezi 130 a 140 km/h začal mírně vibrovat volant, spíš takové chvění. Nechal jsem přední kola převážit a bylo zjištěno, že u jednoho se mi odlouplo 15g závaží. Po přilepení nového to ustalo a vše v pohodě.
  6. Nikomu to necpu, jen konstatuju tak, jako vy tady "pouze informativně poměřujete" ? a honit decilitříky opravdu nemám zapotřebí, ten koment je opravdu jinde, nebo spíš vedle ☝?!
  7. Já mám dvoulitr, dlouhodobou spotřebu 5,2 a když jedu do práce (65 km), tempomat na 110 km/h, tak momentální je třeba 4,2 litrů ?
  8. Jojo, když chceš mít pořádný koně, musíš mít i na obrok ?
  9. Řiď se svým pocitem, jak ti to nejlépe vyhovuje, nemůžeš dát na nějaké doporučení, sám si to vybalancuj, ke své spokojenosti a budeš mít konfort jízdu a skvělý pocit ?☺
  10. Ty máš rozvody dělány v 50 tis., nějak předčasně ne? Já mám Supíka r. v. 2014, najeto 130 tis. a ještě neměnil ?, můj osobní mehanic říkal, že tak ve 180 tis.
  11. ... já osvětlení mám i vzadu a jeho intenzita se nastavuje pro všechny stejně, r.v. 2/2014
  12. HDD je aktivní, až když se tam něco nahraje z SD, jinak jsem to taky měl neaktivní, koupil jsem SD kartu 32 GB, nahrál hudbu, rozdělil do adresářů, zasunul, něco přetáhl na HDD, kartu nechal stále vloženu a vše je aktivní a funguje, přesně dle manuálu.
  13. Já něco podobného měl u SI, občas mi to vrzlo - divný zvuk, když jsem zajížděl do garáže nebo na parkoviště a měl plný rejd, bylo to občas bez závislosti na počasí, můj mechanik říkal, že to je servo, kdy v krajní poloze při plném rejdu je tam velký tlak, tak nevím ?.
  14. Tak je přezuto, zvolil jsem tedy Dunlop Winter sport 5 v rozměru 225x45 R17, vyrobené v Německu s DOT 3818 a hlučností 70 dB, jsem spokojen, uvidíme na prvním sněhu. ?
  15. OK u mně tedy asi vyhrál Dunlop Winter sport 5 ? https://www.pneumatiky.cz/dunlop-winter-sport-5-225-45-r17-91-h-zimni.html
  16. Tady je OTP, viz. poznámka u 16" M+S
  17. OK tedy, měl bych 2 stejný sady, na léto i zimu.
  18. Zdravím všechny, v létě jsem přesedlal z SI na SII FL, nyní řeším zimní sadu kol. Mám možnost koupě elektronů, přesně takových, které mám na letních, tedy s rozměrem 225/45/17. V TP mám uveden pro zimáky pouze rozměr 16. Otázka zní : pokud zvolím na zimu gumy o rozměru 225/45/17, dostanu na ně řetězy, aby to nikde nedrhlo? Díky za radu, či vlastní zkušenost.
  19. Co se vám honí hlavou?

  20. Co se vám honí hlavou?

  21. Ahoj klucíííí, nebojte, žiju tedy jsem -> pěkný pozdrav všem !!! :'>
  22. Jak jsem psal, myslel jsem že mi taky zamrzlo, ale zkrátka najednou odešlo a bylo po něm. Myslím, že na to mráz neměl vliv, to by odcházela čidla stále.
  23. Přesně, jak píše Milhausek, provést kontrolu. Já před dvěma lety auto v zimě ručně umyl a bác, chyba byla tam. Myslel jsem také, že to asi zamrzlo, ale najednou odešlo krajní levé čidlo, oprava v autorizovaném servisu cca 1.300,- Kč !
×
×
  • Vytvořit nový...