Přejít na obsah

tomiczech

Uživatel
  • Počet příspěvků

    93
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli tomiczech

  • Narozeniny 17.11.1983

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Návštěvy profilu

1 427 zobrazení profilu

Oznámení tomiczech

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Už mam pořešeno. Pomohl přehrání celého rádia.
  2. Mě tohle začla dělat včera navigace taky. RNS 510(1Z0035680A 17.1.2008) v Octavia II 2005. Vypadá že je asi death. Zapnu, rosvítí se logo škoda a po chvilce zhasne a takhle dokola. Menu vůbec nenaskočí. Odpojená baterka a odpojený konektor rádia nepomohlo. Ještě dodám že občas tomu zhasínal display, tedy skoro pořád po stejném čase a musel jsem ho vždy restartnout (stiskem obou šipek a tlačítke ozn. i.) a pak už to bylo ok. Nevíte o někom kdo to opravuje ? Popřípadě flashuje a nahrává i nové mapy ?
  3. tomiczech

    Požár OII

    -no to mi připomíná že mají tahače elektroniký odpojovač akumulátoru, což osobáky zatím nemají :-) -myslím že opojovač mají už vozidla poháněné velkými bateriemi -ale to nic neřeší, myslím že motoru jako takovému nic nebude, jen věci okolo bude třeba vyměnit, nejlépe všechno rozebrat a začít sčítat neobnovitelné díly- kabelovové svazky, trubky, hadice, čidla, chladiče, blatníky, lak kapoty -podle mého zůstane nepoškozeno - blok motoru, turbo, převodovka (čerpadlo) -každopádně to nebude sranda to dát dohromady - ten někdo se tomu bude muset pěkně dlouho věnovat = pak to pojede
  4. Cus kluci narazil jsem na decky v hodnote 500 Kc , jsou to 4 kusy, zkusim je nafotit aby jste vedeli co toje. Ale netusim jestli jsou to presne ty same co jsou do octavek..
  5. signal u columbuse se zlepsil po spojeni obou antennich vstupu do jedne anteny, uz konecne muzu poslouchat radio. Pahantomove napajeni columbus ma...zjisteno kluci tak poslete co kdo mate na strese napr. ploutev co se dava na WV a pod.
  6. Chtel bych videt stejne videjko, uz se na nej chystám. Epizoda 53 Díky
  7. Nevis jake poradove cislo bylo tomu dilu prirazeno mithbusterem ? Zkusim si to najit a stahnout si celý úryvek a pak sem hodím k tomu dalsi info...
  8. Ahoj, kdo mi dodela vyhrev sedacek kompletne? Jaka bude cena ? Mam OII 2005, predface, climatik bez vyhrevu. Nebo nabidnete co mate do SZ. Jinak tohle uz tady nekdo delal, a bylo tam popsany jak rozebat sedacky atd. staci hledat.
  9. co tam mas za radio ze mas horsi prijem ? jen že jsem řešil mizernej signál ve fabii a v kombinaci s neorigo radiem. Nakonec jsem to vyresil napajenim zesilovace v antene kterou mate kazdy. Napajeni meli dokonce i ve skodovce rikali tomu (budic), presneji je to fantomove napajeni. Umoznuje napajet zesik po koax. kabelu. (nemusi se tam tahat další kabel). Prodava se to na netu s ruznymi koncovkami kolem 200 kc. treba tadyPo zapojeni signal se zlepsil o dost. V moji octavce mam columbus a tam je signal je mizerny. Nevite jestli Columbus Phantoma ma ?
  10. Mythbusterum verim. Co tam zkouseli za latky? Kolik mnozstvi ? Pokud daji moc tak podle krivky se dostanou naopak do velke spotreby :-)
  11. myslim ze rafinerky to tam cpat nemuzou protoze pak kontrolni ogany to z rozboru zjisti no aceton nevim jestli saze zvysi ale ma 6 atomu uhliku 2 vodiky a 1 kyslik, a hori pomalu a v pomeru 100l na 0,65l (sotva procento) to muze svysit vyskyt carbonu v oleji a ten tedy pak casteji menit vzhledem k diskusi od usera 1.8T Ahoj shora uvedene o te teplote beru zpet, neni to pravda. Zjistil jsem ze ta raficka ukazuje stahle mirne doprava pri tankovani samotneho benzinu. Je to mala nepresnost ktere jsem si predtim nevsilm. Zaregistroval jsem to az kdyz jsem sledoval chovani za testovani a po. Stejne to na spotrebe ukazuje o 1-1,5l mene. Vidim to tak ze ta smes je daleko horlavejsi a proto se vysvetluje ze nemusim tolik slapat na plyn a dale se tim setri na dalsi km. maly pokus by to lepe objasnil, treba nejake 2 sekacky ktera dele sece a pod. nebo 2 stejne testy na vykonu motoru-jestli test neprokaze rozdil tak to nefunguje
  12. Ahoj, rekni mi v cem je agresivni. Je to akorat rozpoustedlo. Jestli rozpousti tak rozpousti benzin asi na mensi castice. Naleval jsem aceton pres flasku od mleka. Porad ji vozim v kufru a nic se ji nestalo. Jenom se vzdycky po delsi dobe docela nafoukne kdyz tam tochu acetonu zbyde neco jako kdyz otevres colu. Je pruhledna a trochu zmenila v ohybech barvu na bilou. Neni proste rozleptana, akorat pekne tlakuje.
  13. nejde to, našetřil jsem si na fungl. columbuse za 14 000. a uz premyslim o TV tuneru
  14. Ahoj a zkoušeli jste TOTO ? Také mne napadá stáří sim karty. Zjitil jsem že se nešlo přihlásit do sítě přes T-mobile simkartu starou cca 4 roky s tel nokia E66, ale neměl jsem tam dobry signal tak nevim. Vodafone simka s tel nokia 6230 se do sítě přihlásila. Jinak žádný problém s tím nebyl.
×
×
  • Vytvořit nový...