Přejít na obsah

bojler

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9 328
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    40

Příspěvky zveřejnil bojler

  1. V 13. 4. 2024 na 22:12, Sudetak napsal:

    Nelíbí se mě tmavá okna v zadní části auta, ale též o tom reálně uvažuji. Nevím jaké

    zatmavení je již účinné, ale ještě přitom nedělá z auta pohřebák.


    Pro me sunset, tim padem jsou clony jasna volba. Bohuzel pro liftback asi x-shades nebudou vubec, ram okna je oplastovany a neni, kde by se magnetky prichytily.

    • Pozitivní 1
  2. Aktualni auto ma vyrazne min planych poplachu. Zadne pipani na svodidla v zatackach. Jen asi dvakrat klasika - odbocuje prede mnou jedouci auto doprava, a auto si mysli, ze mam asi zastavit…

     

    Vcerejsi situace byla jina. Chapal bych jeste lepeni na vpredu jedouci auto. Coz zrovna OIII nijak neresila. Ale pokud mam vyhozeny blinkr a auto zacne brzdit az v okamziku, kdy je zacinam mijet, tak si fakt lamu hlavu, co mu vadilo.

  3. Buď je to jako obvykle dočasný stav související s náběhem FL nebo možná fleetovou lakovnu už kuchnou úplně. Superb se montuje na Slovensku, u jiných modelů zvláštní lakování při generační obměně ani nenaběhlo. Přece je potřeba "redukovat komplexitu". Takže se budou vydávat cynické PR články o podpoře rozmanitosti, ale barvy budou za chvilku tři..

  4. Když jsem měl vylágrované tlumiče, hlavní rozdíl v podvozku byl, že auto špatně reagovalo na změnu směru. Žádný jiný markantní rozdíl před a po výměně jsem necítil. Velký rozdíl byl po výměně za snížené pružiny. Houpat se člověk může nahoru a dolů, ale taky dopředu, dozadu a do stran. A podle mě jsou tlumiče jen jednou z mnoha složek spolu s uložením, stabilizátory atd.

  5. Deje se mne to same, zcela nove auto. Pri prudsi zatacce chvilicku ve volant zabrni, jako kdyby pindal do rizeni hlidac pruhu. Ten je ale na hanbě vypnutý. Čekal jsem, jestli to není věc pneu, zjevně tedy ne.

  6. X-shades jsou na silné magnetky, které se rozmístí podle potřeby na kovovou část rámu. Asi to bude jednodušší, než instalace háčků. Ale s háčkama nemám (krom epizody s OII) dlouhodobější zkušenosti.

     

    Mně vydržely tuším od roku 2017, byly velmi kvalitní a teď nedávno jsem je za půlku prodal dál.

×
×
  • Vytvořit nový...