Přejít na obsah

Petr Šlauer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Petr Šlauer

  1. Mám najeto cca 130000 a řekl bych, že motor je v pohodě, nekouří spotřeba okolo 5 litrů, ale něco tam asi nefunguje jak by mělo.
  2. Dobrý den potřeboval bych poradit. Mám fabii combi 1.9 Tdi a mám pocit, že nejede jak by měla. Od 2000-3000 ot/min to má dobrý zátah a pak, jak kdyby to vadlo. Jedem kolega mám stejný motor a táhne mu to v celém spektru otáček. Pokud někdo máte s tímto zkušenost (turbo, váha vzduchu atd.) poraďte. Děkuji
  3. Ahoj mám dá se říct totožný problém jako Ty, až to vyřešíš, tak dej vědět rád se poučím.
  4. Po výměně kotoučů se zklidní a vibrace se projeví opět tak po cca 2000 km a neřekl bych, že nějak zvlášť namáhám brzdy.
  5. Mám tam kotouče Ate power disk a destičky Ate. Usazení na náboji bez kozoze či nečistot. No a řekl bych, že auto velice dobře obržďuje a nejezdím s brzdou.
  6. Dobrý den, mám škou fabii 1,9Tdi 74kw. Převážně při brždění cítím velké vybrace do volantu. Prvně jsem vyměnil koutoče, ale ty se pokaždé asi po 3000km zase zvlní. Ramena přední nápravy mám po vyměně silenbloků a chtěl bych říci, že používám kvalitní materiál jak pro kotouče, tak i pro brzdové obložení. Potřeboval bych poradit da tady měl někdo podobný problém a když ano, jak sním poradil. 1. může být problémem geometrie, 2. házivost nábojů, 3. silembloky, 4. jiné.
×
×
  • Vytvořit nový...