Přejít na obsah

Mirek Velzel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Mirek Velzel

  • Narozeniny 16.1.1980

Oznámení Mirek Velzel

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Máte ještě ten motor k fabii AZQ?

  2. No, jestli má někdo zájem, tak taky jedno elektrické střešní okno na Fabii - originál mám a je na prodej. Cena: kolem 3 tisíc.
  3. Bouchá to když jedu po nerovnostech. Jde to s největší pravděpodobností od přední nápravy, pravá strana.
  4. No nic..tak všem děkuji za vyčerpávající odpověď
  5. Já měl stejný problém. Vyměnil jsem kotouče, destičky a stále to dělalo. pak jsem s tím jel ke známému a ten mi vyměnil tyčku řízení a nějaké "kosti" a problém byl pryč.
  6. Dobrý den. Mám Fabku 1,2 HTP. U levého předního kola se mi stává, že tam něco mlátí, jako by bylo uvolněno, někdy mám pocit, že náprava chce zůstat na cestě. Byl jsem s tím v servisu a říkali, že mám vše v pořádku. Dělá to od té doby, co jsem měl auto v lakovně na celolaku. Když to projížděl technik, tak to jako naschvál nedělalo. Setkal jste se s tímto problémem někdo? Děkuji.
  7. Dobrý den. Mám Fabku 1,2 HTP. U levého předního kola se mi stává, že tam něco mlátí, jako by bylo uvolněno, někdy mám pocit, že náprava chce zůstat na cestě. Byl jsem s tím v servisu a říkali, že mám vše v pořádku. Dělá to od té doby, co jsem měl auto v lakovně na celolaku. Když to projížděl technik, tak to jako naschvál nedělalo. Setkal jste se s tímto problémem někdo? Děkuji.
  8. Jenže jak se mám k těm blinkrům dostat? K bočním se dostanu, jen když sundám plastový podběh? Děkuji za odpověď.
  9. To tady opravdu nikdo není, kdo by mi poradil? Please!!!
  10. Kličku sundáváš s tapecírem. Jen musíš odpojit lanko.
  11. No, jestli ale zjistí, že jsi do toho vrtal, tak se se záruční opravou rozluč a budeš to muset zacvakat. Já něco takového platil taky, normálně zjistili, že jsem do toho vrtal. PF 2008
  12. Zdravím všechny. Koupil jsem si chromované tunning zrcátka s blinkry a potřeboval bych poradit, jak mám napojit elektriku, aby jsem měl napojenou zvlášť levou a pravou stranu. Když to napojím na výstražné, tak mi blikají obě zrcátka najednou. Taky se chci zeptat, jestli mi hrozí postih za to, že když na tom zrcátku právě nebliká směrovka, tak to má modré podsvícení. Při zapnutí směrovky to právě problikává ve stylu oranžová - modrá. Děkuji moc. PF 2008
×
×
  • Vytvořit nový...