Přejít na obsah

Wendy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    83
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Wendy

  • Narozeniny 15.3.1975

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    148949352

Oznámení Wendy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...16829&hl=airbag
  2. Wendy

    Odkud jste..

    Benešov u Prahy
  3. Wendy

    Koupě Octavie I

    Připojuji se k Jendovi. Udělej vše pro ověření původu. Nepodceňuj to. Koupil jsem již kradené auto a tak vím, o čem mluvím!!!!
  4. Tak si to uprav, mělo by to být v návodu k autu, jak korigovat odchylku spotřeby. Z hlavy si to nepamatuji.
  5. Docela jsem na to zvědav, co na to řekne pojišťovna, když to oni nenahlásí. Na víc je nyní ve vyhlášce, že pokud škoda není vyšší než 50.000Kč a nebo nevznikne-li škoda 3. osobě, tak se nemusí volat policajti.
  6. Mám je v Oktě (tedy jen ty středobasy) a spokojenost. Nepovažuji se však za nějakého Hi-Fistu, prostě je to lepší, než origo a mě to stačí.
  7. Wendy

    Jak to funguje?

    přidání plynu při nastavené rychlosti - zvýší rychlost a po odstavení zpomaluje až na původní rychlost - pokud se ale jede o více než 10 km/h než je nastavená rychlost po dobu delší než 5 minut - nastavení se zruší
  8. Já jsem se Symphony také spokojen. Je to věc názoru a hlavně, kdo je jak náročný Hi-Fista. ...a hlavně tam sedne jak prdel na hrnec
  9. Wendy

    Hasicí přístroj

    No nevím,když mi blafla el.instalace v motorovém prostoru,asi bych tam deku nikam nenacpal,ale polovina toho hasičáku na to stačila.V každé případě za to pětikilo se myslím uveze. ...to každopádně. Já bych vozil oboje. Deka se hodí i na něco jiného
  10. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5751
  11. Wendy

    změna je život

    Používám na to Irfan. Více zde: http://www.fotoaparat.cz/article/7205/1 nebo http://www.slunecnice.cz/product/IrfanView/ Otevřeš foto, vybereš v menu Soubor - Uložit jako a zvolíš kvalitu.... nebo přes menu Obrázek změníš velikost/rozlišení.
  12. Wendy

    Hasicí přístroj

    Není to tak dávno, co jsem absolvoval protipožární školení, kde nám bylo doporučeno, vozit s sebou v autě větší deku. Prý hasicí přístroj malých rozměrů do auta nemá cenu. Dekou, která se přehodí např. přes hořící motor, se požár údajně uhasí (zadusí) lépe a snadněji, než při použití hasícího přístroje. Hasící přístroje, které se do aut prodávají, jsou prý kapacitně moc malé. Nikdy jsem nic takového nepotřeboval a doufám, že nebudu. Jak jsem nakoupil, tak prodávám.
  13. http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=46
  14. Přesně tak. ASS2 co jsem koupil má atest a Molpir určitě taky.
×
×
  • Vytvořit nový...