Přejít na obsah

olint

Uživatel
  • Počet příspěvků

    80
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem olint

  1. Ahoj,

    prosím o radu, jak jsi vyřešil problém s nezávislím topením.

     

    mám stejnou hlášku jako ty

     

    dik  Olin

    1. berki1

      berki1

      Ahoj omlouvám se za zdržení... Vyměnil jsem oběhové čerpadlo.... 

  2. olint

    EGR ventil

    potřebuji sehnat nějakou "kapacitu" v okolí kolína nebo poděbrad, asi mám taky KO EGR- nebo něco..... bliká kontrolka žhavení svítí kuře a motor v nouzáku.
  3. potřebuji sehnat nějakou "kapacitu" v okolí kolína nebo poděbrad, asi mám taky KO EGR- nebo něco..... bliká kontrolka žhavení svítí kuře a motor v nouzáku.
  4. Co firma to jiná kvalita! I když mají shodný výkres! I z jedné linky mohou sjíždět kvalitou odlišné díly! Pořád mají nějakou toleranci a to je ten zakopanej pes.
  5. To jako,že se voda ztráci i po vyměně čerpadla? Tak to se mám na co těšit. Už uvažuji o prodeji- prvně nefunkční ventílátor, pak zatékání do auta skrz pylový filtr, dál vada ma zamku 5 dveří, neustálé vrzání něčeho( to si raději odstranuji sám, v servisech si klepou na čelo co si pořád vymýšlím). A to nemluvim o řazení- horší jsem nezažil a všude tvrdí, jak je to OK- pochopitelně- ochota opravyt sinchrony bude až po uplynutí záruky:(
  6. Wyder: stručně- v létě na ... nic, v zimě super!
  7. Ahoj, mám čerstvou zkušenost. Včera odpoledne sednu do auta a to mi zahlásí kontrolu chladící kapaliny. Mrknu pod kapotu a v nádobce byla voda jen na dně. Dolil jsem asi 3/4 litru, objednal servis (za týden:-( ) a teď budu pozorovat co hladina dělá... Ještě několik faktů, najeto 65000, hladina kontrolovaná 100% před dvěma dny při dolévání vody do ostřikovačů. A ještě mě napadla možná spojitost s nezávyslím topenim. To jsem použil toho dne ráno, ale nebylo to letos poprvé. Výsledek pozorování a vyjádření servisu napíšu- tak za týden...
  8. co nadělám..... hlavně že je v autě klid. To bys koukal na kolika místech auto vrzalo a klepalo když bylo nové a servis (vlastně 3).......???????????? klepal si na čelo proč je otravuju. Tak jsem začal s hledáním a odstraňováním sám!!!!
  9. mě teklo ke spolujezdci skrz ventilátor, a ten pochopitelně odešel... byl vyměněn a prý vada z výroby- špatně nasazen a při dešti voda neodtékala kam měla a tekla přes nějaký přepad a pylový filtr až spolujezdci na nohy. od té doby dobrý
  10. olint

    Stěrače

    Já sehnal náhradní gumičky přímo v salonu Škoda auto Vaňkát Kolín. kus stojí 90,- a fungují suprově.
  11. neví někdo jestli jde doělat k NT dálkač, buď obyč nebo GSM? hlavně aby to vyšlo co nejlevnějc.
  12. myslím,že servis čeká až mi skončí záruka a pak mi to dají dohromady za lidovku- řekněme třeba za20K
  13. K tomu ventilátoru, píše se toho tu dost, zkus projet vlákna u yetiho určo se dovíš nová infa. Prostě se jen vypaluje filtr pev. částic.V létě dosahuje při jízdě vyších teplot, proto po jízdě není potřeba. Nejhorší je zima a jízda po městě- to nezahřeješ ani motor, natož DPF, proto se za nízkých teplot spouští.
  14. To stojí, když si kupuješ nové auto. Za těch 800,- ti to aktivují. Ale u mého yetiho není co aktivovat proto jsem se ptal na update software. Abych si s tim v MAXIKU mohl pohrát...
  15. A to bude asi dost mastný.... co???
  16. To si jako nechám updatovat software a můžu tam mít tyto novinky??? a je problém sehnat software???
  17. Tak to je přesně to co mě ser...už delší dobu. Ve třech servisech mi tvrdí, že je to normální. tak jsem si seřídil táhla, vyměnil olej (castrol 75W-90 GL-4+) a...NIC!!!! pořád to zadrhává. jakoby úplně nevypnula spojka. Ale to je prý blbost a stejně seřídit nejde- tvrdí v servise.
  18. pořádně si projeď forum, už se to tu řešilo, někomu se podařilo ty zámky vyreklamovat. já to štěstí neměl, ale pomohl jsem si olepením tech stříbrných oček zámků (stricker) obyčejnou el. páskou a mám pokoj!!!!! fakt to funguje.
  19. Nechápu co pořád řešíte, já už to vyřešil loni a od té doby mám klid http://forum.skodaho...ri/page__st__25
  20. Při brouzdání po netu jsem našel toto: Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mězi dvěma typy motorů TDI: a) jaký je rozdíl mezi TDI 2,0 103 kW (Škoda, Volkswagen) a motorem TDI 2,0 105 kW používaný v Audi a Seat (Exeo). Jsou tyto dva motory shodné a jen jinak nastavené jednotky nebo Audi má dvoulitr vlastní konstrukce? a jaký je rozdíl mezi těmito motory: 2,0 TDI 88 kW (Seat Exeo) a motorem 2,0 TDI 81 kW (Škoda Yeti)? Jsou opět shodné a jen jiné nastavení jednotek nebo je jiná i konstrukce motorů? Děkuji Poradna | Odpověď Odpověď automobilky: "Obecně je k tomuto dotazu potřeba napsat, že bez ohledu na výkon existují motory 2,0 CR 1. a 2. generace, oboje s a bez vyvažovacích hřídelů (AGW), a na různých platformách je motor buď podélně nebo příčně zastavěn, což samozřejmě přináší konsekvence do HW. 1) rozdíl mezi TDI 2,0/103 kW (Škoda, Volkswagen) a 2,0 TDI/105 kW (Audi a Seat) - pokud se jedná o stejnou generaci motoru, nasazení AGW a zástavbu, je rozdíl pouze v datech řídící jednotky 2) rozdíl mezi motory 2,0 TDI 88 kW (Seat) a 2,0 TDI 81 kW (Škoda)? - pokud se jedná o stejnou generaci motoru, nasazení AGW a zástavbu, je rozdíl pouze v datech řídící jednotky 3) obecné rozdíly mezi 2.0 TDI okolo 80 kw / okolo 100 kW / okolo 125 kW - pokud se jedná o stejnou generaci motoru, nasazení AGW a zástavbu, je rozdíl mezi 80 a 100kW pouze v datech řídící jednotky - motor 125kW se od těchto motorů liší hlavně jiným turbodmychadlem, setrvačníkem, řídící jednotkou... Škoda má aktuálně v sérii všechny motory 2,0 TDI 2. Generace (s vyjímkou Octavie RS - 1. Gen) s příčnou zástavbou, v Octavii a Yetim bez AGW, v Superbu s AGW."
  21. olint

    Vše o PTC

    něco se probíralo TADY , ale to ty TYGŘÍKU určo víš.
  22. olint

    Pozdrav

    Co se datumu týče tak zaspal, ale nepochopil jsem k jakému výsledku jste se dobrali. Já bych tu nálepku bral totiž taky.
  23. olint

    Pozdrav

    souhlasím se "supermastr"
×
×
  • Vytvořit nový...