Přejít na obsah

Daveh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Daveh

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. A to se musíš soudit? To nepůjde automaticky z jeho pojistky?
  2. Jojo,presne tak. Policie po nehodě auto odtáhla jen na nějake hlidane parkoviště. A pojišťovna zaridila odtah do servisu který má urcit další postup reseni.
  3. Čau, dnes jsme prevazeli zbytek auta do servisu pro zhodnocení zda opravovat nebo ne☺. Hodil jsem tam boční pohled kde je vidět jak moc je auto poskozene z venku a i fotku ze vnitr.
  4. Já zatím od policie nic nevím bude se to šetřit takže závěr není. Když jsme byli v nemocnici tak tam byl i ten borec a zaslechli jsme když se ho doktor ptal jestli si na nehodu pamatuje tak odpověděl že usnul. Známi kteří jeli pred náma v druhém aute tak chvíli před nárazem si vsimnuli ze v zadu někdo problikaval auta a prejizdel z pruhu do pruhu. Tak si myslí že někdo závodil nebo machroval. Ale zatím těžko říct.
  5. Právě přemýšlím co koupit za nové auto. Sel bych mozna i do rapida ale nevim jestli z hlediska bezpecnosti nevzit o rad vyssi tridu. Myslíte že nový leon nebo i 30, Renault megan atd bude z hlediska pasivní bezpečnosti vyrazne lepší?
  6. Jde pravda ze v tu chvíli to nevypadalo uplně ruzove ale nakonec nic vazneho.
  7. Vidíte ty fotky? Já je tedy přes mobil nemůžu otevřít
  8. Čau,mam pro vás pár fotek jak jsme dopadli když do nás napral borec ze zadu. Je to sice toledo 2015 ale je to defacto stejné jako rapid. Nastesti prckove ze zadu skončili jen s modrinama . Jeli jsme přes dálnici ve Vídni jak je tam ta 80. Jeli jsme 80km/hod zadna krizova situace,zadne brzdění a z ničeho nic neskutecna pecka,hodiny a hotovo. Auto asi na odpis. Borec mel asi Ford Focus st. Obrázek se stáhnul do souboru Messenger_Lite Obrázek se stáhnul do souboru Messenger_Lite Obrázek se stáhnul do souboru Messenger_Lite Obrázek se stáhnul do souboru Messenger_Lite
  9. Čau tak jsem opět zkusil servisákovi vysvětlit že místo napínáku B měly dát F ale jejich stanovisko je že do mého motoru 05/15 můžou dát oba B i F takže vše je v pořádku a můžu klidně jezdit. Tak už to s nima nebudu řešit a koupím F. Kdyby někdo chtěl zánovní napínak 03F109507B tak ho mám v šuplíku:-)
  10. Moc dík za vysvětlení, už to dává smysl. Takže bych každopádně měl ten napínák vyměnit za F.
  11. Čau, mám na Vás dotaz ohledně napínáku. Nemám rapida ale Toledo 1.2 TSI 63kw, rok výroby 05/2015 tzn poslední auta s motory EA111. V květnu jsem byl na 4 leté servisní prohlídce (najeto 50000km) a protože v poslední době řetěz při startech rachotil (1-2s) tak mě ho přeměřili a výsledek měření je 72mm. Podle Seatu je vše ok a nic se v rámci končící záruky nebude řešit ale rovnou mě doporučili vyměnit napínák za své peníze za ten poslední typ. V tu chvíli jsem to neřešil. Nakonec jsem se rozhodl že pro svůj klid ten napínák nechám vyměnit ale nechal jsem to vyměnit v servise škodovky protože to mám blíž. A konečně jsem se dostal k mému dotazu. Napínák vyměnili, starý napínák vložili krabičky od nového a odjel jsem. Doma jsem se ale mrknul na krabičku od nového napínáku a zjistli jsem že je na ní napsané číslo napínáku 03F 109 507 B. Je to vůbec možné že by mě tam namontovali tak starou verzi? Jakto že se ještě vůbec vyrábí (datum výroby 15.4.2019). Jinak motor při startech rachotí stejně a nebo možná o trochu víc než před tím. Když jsem jim volal tak prý je to určitě ten nový typ. Je to možné? Děkuju za odpověd
  12. Daveh

    Zatékaní do vozu

    Nazdar, měl jsem stejný problém taky jsem měl po každém dešti mokro v kufru. Přetěsnoval jsem co se tam dalo, pak jsem to vzdal a auto dovezl do servisu, kde ho taky přetěsnovaly 2x a stalé tam teklo. A nakonec to teklo přes zadní sklo. Auto jsem koupil starší a asi na něm měnily sklo a odflákly to a špatně ho přilepili. Normálně, když jsme zatlačili ze vnitř na okno tak se pohlo. Potom co přetěsnili okno není tam ani kapka vody.
×
×
  • Vytvořit nový...