Přejít na obsah

alik.195

Uživatel
  • Počet příspěvků

    137
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem alik.195

  1. Byl by někdo schopný a ochotný vyrobit to na O1? Na kolik by to vyšlo? Doma nemám podmínky, abych si to udělal.
  2. alik.195

    ABS

    Ale je divný že v bloku hodnot ostatní kola dobrý, ale PZ ukazuje blbosti. Hodnota se mění z třeba 9,27,15km/h když auto stojí. Při jízdě nad 20km/h jsou hodnoty všech kol stejné.
  3. alik.195

    ABS

    Mám stejný problém čidlo vyměněno za nové a dělá to stále. Chyba nejde smazat na poprvé. Když odpojím diagnostiku tak se opět hned rozsvítí ABS. Může být vadné ABS?
  4. A co ti nespínalo? Já mám manual taky a podle něho to mám zapojené. Relátko je tak jak má být, ale drát jak jde od bufíka dává jen asi 1V a relátko nepřepne. Bufík jede, ale ventilátor topení nejde. A musí být někam zapojený ten drát na diagnostiku? Má to vliv?
  5. Máte někdo v O1 eberspracher bez klimatroniku? Jen s manualní klimou? Namontoval jsem sem Ebra D4W. Všechno funguje, hodiny spínají ,bufik běží ale nejde mi ventilátor topení. Vše je zapojeno podle schematu od výrobce. Nevíte někdo, v čem by mohl být problém?
  6. alik.195

    ABS+EDS

    Mám O1 rv98 a mám jen ABS. Chtěl bych dodělat ABS/EDS. Poradí někdo jake je číslo pumpy ABS/EDS? Jde to zjistit jen podle roku výroby nebo musím znát číslo jednotky co mám ted?
  7. Mám ABS ale bez EDS. Co všechno musím sehnat a vyměnit abych měl i EDS?
  8. No to pako u bílého BMW, nehrál on v ordinaci? Hrát mu možná jde, ale zajmalo by mě co ví o autech.
  9. Já jsem tohle řešil taky ale vzdal jsem to. Mám na motoru předehřev( 3 svíčky), ale nějak sem si nevšiml že by to mělo velký účinek a to to mám na vypínač na manualní ovládání. Tak jsem přemyšlel jak to zlepšit a nakonec sem pořídil EBRA (EBERSPACHER) a mám klid. Sice to byla trochu investice, ale teď když je venku -10 tak vím že to za to stálo.
  10. To IGNÁC: Ten volant vypadá parádně. Na kolik to prosímtě vyšlo a měl by si kontakt na Cardomaina? Klidně do SZ.
  11. alik.195

    Tazeni podvalu

    To by mě taky zajmalo. Už se to tady někde probíralo, ale nikdo si nebyl jistej jak to je. Zajmalo by mě jestli za borou 4X4 která má na tažné 1600kg mužu takat podval, kterej má celkovou 2000kg? Nebo záleží kolik je na něm naloženo? Je tady někdo, kdo to opravdu ví? :help:
  12. Taky sem si to udělal na manualní ovládání, ale že by to nějak pomáhalo sem si nevšiml.
  13. Máte někdo repro v 5.dveřích na combi? Přemýšlím jak by to hrálo, když už mám v kufru tubu. Mám to vubec řešit? Nebude ta tuba překryvat ten zvuk z repra?
  14. Mám ten samej problém, bohužel to téma už nefunguje Poradí někdo?
  15. není to nijak složité: http://skodaoctavia.cz/muzikanavody/DemontazTapecu.htm http://www.prohifi.cz/rady-a-navody/tlumen...skoda-octavia-i
  16. Já jsem při tlumení vytáhl okno a pak stahovačku ven. Pokud jí nevytáhneš tak se ti to bude dělat hodně blbě a možná se ti to ani nepodaří. No a spátky mi to šlo tak jak ven, není to zase taková hruza, chce to jen trpělivost.
  17. Aha, tak to jsi byl ty. Já už myslel že to je někdo další. To auto mě mrzí sis ho ani neužil
  18. Už nakoupeno. Rádio- http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/alpine-cde-101r Repro- http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-icq-6-2 a tlumení 4X -http://www.prohifi.cz/tlumici-material/vibraflex-sxp-25 No musím přiznat že je to fakt změna. To tlumení udělá opravdu hodně.
  19. Zase auto import? Se ty jejich auta nějak rychle strácejí
  20. Máte někdo tohle rádio? http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/alpine-cde-101r Jak jste spokojeni? Uvažuji, že ho pořídím. Nebo jaké jiné rádio s mechanikou a USB? :help: Ještě se mi zamlouvá tohle http://www.prohifi.cz/autoradia/alpine-ida-x301 ale není to na CD.
×
×
  • Vytvořit nový...