Přejít na obsah

gm10

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení gm10

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, auto je: Fabia I, Combi, r.v.2004, 1.2.HTP, 47kw. Prosím o radu: auto píše tyto závady- 16825 - system odvetrani nadrze objem chybne 35-00 - - 16514 - blok1-sonda1: elektr.chyba v obvodu 35-10 - - - Intermittent Máte někdo radu co to může být a jak to odstranit? .
  2. No ještě vlastně - zjistli jsem, že nejdou zárověň ani ostřikovače světel. Takže to vypadá asi na páčku, ostřikovače jdou normálně.
  3. Děkuji, každopádně díky za rady. musím na diagnostiku, takže se uvidí jestli páčka nebo něco jiného.
  4. Zatím dwkuji, pozítří na to kouknu a napíšu, jestli teda zjistím zda ten spínač v kufru funguje nebo ne. A výměna páčky? Je to problém?
  5. Diky, pojistky jsem zkontroloval. Sterace se na chvilinku rozjely, ale ted zase nejdou. Nekde jsem cetl, ze je tam spinac v predni kapote. Nemate tip jak a co zkontrolovat? Ještě bych to popsal přesně: Auto bylo odstavené, žřejmě brácha vytáhl pojistku z pojistkové skříně v motoru, protože stěrače chaoticky stíraly. Já jsem včera pojistku dodal, kapotu zavřel a zkusil stěrače. Nic. Potom za chvíli jsem je zkusil znova a stěrače se rozběhly. Jenže později se sami spustily, nešlo to zastavit - přepínání páčkou je zastavilo po chvíli, po té znova za chvíli sami spuštěny a zastaveny v poloze přes okno, po více přepínání páčkou se vrátily do původní polohy a už to nejde spustit. Takže na mne to působilo dojmem, že buď to je problém v té páčce, nebo v nějakém kontaktu (měl jsem na mysli i ten spínač co jsem výše popsal - pokud to tak může být).
  6. Dobry den, dnes jsem po nejake dobe po odstaveni sveho auta do nej sedl a vznikla zavada. Nejdou ostrikovace svetel (xenonu) a nejdou sterace. Ostrikovac celniho skla jde. Nevite o co by se mohlo jednat, prioadne co zkontrolovat. Dekuji
  7. Presne tak i kdyz dnes to jiz neni jen o levnem pojisteni, kdy pojistovny krati pojisteneho nebo poskozeneho.Jelikoz s tim pracuji, jiz i Ceska pojistovna i CSOB krati cim dal tim vice. Pokud by nekdo potreboval kouknete zde a klidne napiste nebo zavolejte: www.inzerujtezde.cz/sluzby/auto-moto/14906-zkratila-vas-pojistovna-pri-oprave-vozu-na-pojistnem-plneni.html
×
×
  • Vytvořit nový...